Şimdi Ara

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
5
Favori
106.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erxmen

dell 1525 kullanan arkadaşlarla bir kaç şey paylaşmak istiyorum

makinayı alalı 23 ay oldu. 3 gün önce harddiskinde bad sektör tespit ettim. dell destek hattını aradım. 4.gün sakarya'da işyerime gelip garantiden sorunsuz bir şekilde değişim yaptılar. seagate 160 yerine WD 160 gb taktılar. sorun yok. dell' e teşekkür ediyorum.

yeni hdd ye windows 7 kurdum sorunsuz şekilde kuruldu. sadece 2 adet sürücüyü kuramadı ne olduklarını tam anlamadım ama şu an lazım değil bana.
    yalnız ilginç olan bir şey var. wireless 4 aydır çalışmıyordu kablolu olarak kullanıyordum ancak windows 7 kurduktan sonra sorunsuz bir şekilde çalışmaya başladı. sürücüsünü kendi kurdu.

windows 7 kurunca ses ve wireless simgeleri görünmez diyorlardı. bende görünüyor.

bilginize...

Alıntıları Göster
    Windows 7 yi sorunsuz bir şekilde kurdum çok başarılı herkesin bu zevki yaşamasını dilerim çok güzel olmuş 8 i bekliyoruz artık :))

• quote:

Orijinalden alıntı: jesus-one

Windows 7 yi sorunsuz bir şekilde kurdum çok başarılı herkesin bu zevki yaşamasını dilerim çok güzel olmuş 8 i bekliyoruz artık :))

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Windows 7'nin hangisini yüklememiz gerekiyor?

32 mi 64 mü?

SAMSUN / İLYASKÖY

• quote:

Orijinalden alıntı: Svelto

Arkadaşlar Windows 7'nin hangisini yüklememiz gerekiyor?

32 mi 64 mü?

Alıntıları Göster
    Ben 32 Yükledim ama 64 desteklediği laptop içeriğinde var...

Ben 32 Yükledim ama 64 desteklediği laptop içeriğinde var...

Alıntıları Göster
    Windows 7 64 bit yükledim verim alamadım. 32 bit yüklediğimde çok daha fazla verim aldım. Arkadaşlar sabit hattım olmadığı için Dell'in tüm numaralarına cep telefonundan ulaşmaya çalışıyorum. Telefonum yurt dışı aramalarına açık, fakat bir numarayı aradığımda eksik ya da yalnış numara tuşladınız hatası alıyorum. Diğer bir numarayı tuşladığımda da geçersiz hatası alıyorum. Aynı durum skype için de geçerli. (Vodafone ve avea) hatlarından deniyorum. Acaba başına bir ön ek falan mı getirmemiz lazım ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lalatosunpasa

Windows 7 64 bit yükledim verim alamadım. 32 bit yüklediğimde çok daha fazla verim aldım. Arkadaşlar sabit hattım olmadığı için Dell'in tüm numaralarına cep telefonundan ulaşmaya çalışıyorum. Telefonum yurt dışı aramalarına açık, fakat bir numarayı aradığımda eksik ya da yalnış numara tuşladınız hatası alıyorum. Diğer bir numarayı tuşladığımda da geçersiz hatası alıyorum. Aynı durum skype için de geçerli. (Vodafone ve avea) hatlarından deniyorum. Acaba başına bir ön ek falan mı getirmemiz lazım ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Sadece sabit hatlardan aranabiliyor diye biliyorum cep telefonundan aranmıyor...

• quote:

Sadece sabit hatlardan aranabiliyor diye biliyorum cep telefonundan aranmıyor...

Alıntıları Göster
    EVET ARKADASLAR 1525 KULANICILARI BIOS MUHAKAK GUNCELEYIN WİN 7 32 BİT İLE KURULDUĞUNDA VİSTA SURUCULERİNİ KURUP CALISTIRABILIRSINIZ KENDİ BULDUGU GUNCELEMELERI KURUN YALNIZ KABLOSUS KARTIN BCM 1395 ESKI SURUCUSUNU KURUN SES KARTININ YENI SURUCUSUNU KURUN BLUTUT YAMASI VAR KURMADAN CALISMIYOR VEB CAM DR KURUN MEJER DE KURULABILIYO ARTIK 5+1 KAR REDER SURUCUSUNUDE KURUN CALISMASINDA BIR PROBLEM YOK

EVET ARKADAŞLAR İNSPİRON 1525 sindows 32 bit tr yuklu almak isteyen varsa satabilirim coroduo2 7250 2.0 işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan123 -- 18 Ocak 2010; 17:33:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafacan123

EVET ARKADASLAR 1525 KULANICILARI BIOS MUHAKAK GUNCELEYIN WİN 7 32 BİT İLE KURULDUĞUNDA VİSTA SURUCULERİNİ KURUP CALISTIRABILIRSINIZ KENDİ BULDUGU GUNCELEMELERI KURUN YALNIZ KABLOSUS KARTIN BCM 1395 ESKI SURUCUSUNU KURUN SES KARTININ YENI SURUCUSUNU KURUN BLUTUT YAMASI VAR KURMADAN CALISMIYOR VEB CAM DR KURUN MEJER DE KURULABILIYO ARTIK 5+1 KAR REDER SURUCUSUNUDE KURUN CALISMASINDA BIR PROBLEM YOK

EVET ARKADAŞLAR İNSPİRON 1525 sindows 32 bit tr yuklu almak isteyen varsa satabilirim coroduo2 7250 2.0 işlemci

Alıntıları Göster
    arkadaslar dell in servis nuamrasi nedir ben bir turlu ulasamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

arkadaslar dell in servis nuamrasi nedir ben bir turlu ulasamiyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar makinada vista yüklü ve windows açılmadn güvenlik şifresi soruyodu
    ben şifreyi unuttum şimdide makineye format atmak istiyorum
    cd siz bi şekilde yeni vista yüklemesi yapılıyomuş galiba
    nasıl yapıcam bana yardım edebilirmisiniz_? f tuşlarından birisinemi ne basılıyomuş

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Orjinalden alıntı: remington

quote:

Orjinalden alıntı: ridvan151

quote:

Orjinalden alıntı: remington

1525

film izliyemiyorum ,piknikte müzik dinleyemiyorum
    latitude 505 im vardı müzik seti gibi ses verirdi

bu makinenin sesi dandik,forumda okudum 1520 modelinde bu sorun yokmuş
    aldığım yere durumu ilettim ,bilgisayarı gönderin dediler

eğer bu makineler hatalı ise vay halimize

Bilgisayarın sesi çok yüksek değil bu doğru ama hiçte yok değil demek yanlış bana göre bir kişi için yeterli hoperlör gibi ses vermiyor başka bir laptop ile kıyaslamadık o yüzden sesi bana göre güzel

intel core 2 duo,2 ghz,2 gb ram,160 gb hard disk,2 mp kamera...>bu artıları olmasaydı bu sese tahammül etmezdim,benim takıldığım eğer makineler hatalı ise bilelim,dell hatasız değil.. geçmişte hatalı pilleri toplayıp değiştirmişti..

Artı olarak sayacağın başka bir özellik kaldımı

bilgisayarın tüm parçalarını söyledin zaten demediğin kalmadı

Bu özellikteki bir Asus 2 000 ytl den az değil bununda böyle bilinmesinde fayda var

Alıntıları Göster
    Arkadaslar kolay gelsin bende isnpiron 1525 kullanıcısıyım 2 gun once vista yerine windows 7 ultimate 64 bit sistem yukledım herşey guzel oldu fakat bır turlu bluetooth modulunu calıştıramadım acma kapama dugmesıne bastıgımda wiraless calısıyor ama bluetooth ışıgı yanmıyor driver yuklerkende bluetooth modulunu acın uyarısı gelıyor fakat acık ama acık oldugunu gosteren ışık yanmıyor denemedıgım driver kalmadı arkadaslar yardımcı olun ltfn windows 7 ultimate 64 bit uyumlu bluetooth driveri bılen arkadaslar varsa paylaşsın....

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL2

Arkadaslar kolay gelsin bende isnpiron 1525 kullanıcısıyım 2 gun once vista yerine windows 7 ultimate 64 bit sistem yukledım herşey guzel oldu fakat bır turlu bluetooth modulunu calıştıramadım acma kapama dugmesıne bastıgımda wiraless calısıyor ama bluetooth ışıgı yanmıyor driver yuklerkende bluetooth modulunu acın uyarısı gelıyor fakat acık ama acık oldugunu gosteren ışık yanmıyor denemedıgım driver kalmadı arkadaslar yardımcı olun ltfn windows 7 ultimate 64 bit uyumlu bluetooth driveri bılen arkadaslar varsa paylaşsın....

Bunu deneyin, 64 bit uyumlu olup olmadığını bilemiyorum ama uyumlu ise kesin çözer probleminizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: S_T_O_P

nasıl yapıcam bana yardım edebilirmisiniz_? f tuşlarından birisinemi ne basılıyomuş

arkadaşlar yardım lütfennnnnnnnnnnnnn

quote:

arkadaşlar yardım lütfennnnnnnnnnnnnn

http://forum.donanimhaber.com/m_37288714/tm.htm

5-6 konu aşağıdaydı. Arama yapmadan bile görebilmeniz gerekir.

• merhabalar arklar. benim bi konuda yardıma ihtiyacım var. arklar ağ bağlantısı gelen giden veri paketlerinde gereğinden fazla artış var ben bu sorunu nasıl çözebilirim. bu sorun yüzüne kota dayandıramıyorum. (sizlerde bi kontrol edin)

Dell Inspıron 1525
    Vista Home Pre.

Orijinalden alıntı: srd67

merhabalar arklar. benim bi konuda yardıma ihtiyacım var. arklar ağ bağlantısı gelen giden veri paketlerinde gereğinden fazla artış var ben bu sorunu nasıl çözebilirim. bu sorun yüzüne kota dayandıramıyorum. (sizlerde bi kontrol edin)

Dell Inspıron 1525
    Vista Home Pre.

Bir firewall programı kurup nete bağlanan programları kontrol edin. Netlimiter kullanıyordum bir aralar, ücretsiz sürümü anlık olarak tüm programların internet aktivitelerini gösteriyor. Ayrıca aylık ve yıllık durumlara da bakabiliyorsunuz.
    Sorunun kaynağı bir virüs de olabilir, herhangi bir antivirüs ile tüm sistemi virüs taramasından geçirin

Orijinalden alıntı: psychoirfan

quote:

Orijinalden alıntı: srd67

merhabalar arklar. benim bi konuda yardıma ihtiyacım var. arklar ağ bağlantısı gelen giden veri paketlerinde gereğinden fazla artış var ben bu sorunu nasıl çözebilirim. bu sorun yüzüne kota dayandıramıyorum. (sizlerde bi kontrol edin)

Dell Inspıron 1525
    Vista Home Pre.

Bir firewall programı kurup nete bağlanan programları kontrol edin. Netlimiter kullanıyordum bir aralar, ücretsiz sürümü anlık olarak tüm programların internet aktivitelerini gösteriyor. Ayrıca aylık ve yıllık durumlara da bakabiliyorsunuz.
    Sorunun kaynağı bir virüs de olabilir, herhangi bir antivirüs ile tüm sistemi virüs taramasından geçirin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar iki günden beri bilgisayarım batarya pilini değiştirmeniz yayarlı olabilir diye uyarı vermeye başladı şarz artık az gidiyor yaklaşık 30 dk kadar :( bilgisayarın garantisi var hala ayaklaşık 1,5 sene oldu alalı acaba yerinde hizmeti arasam yardımcı olurlarmı ki daha doğrusu batarya garanti kapsamına girermi

• quote:

Orijinalden alıntı: türos

arkadaşlar iki günden beri bilgisayarım batarya pilini değiştirmeniz yayarlı olabilir diye uyarı vermeye başladı şarz artık az gidiyor yaklaşık 30 dk kadar :( bilgisayarın garantisi var hala ayaklaşık 1,5 sene oldu alalı acaba yerinde hizmeti arasam yardımcı olurlarmı ki daha doğrusu batarya garanti kapsamına girermi

Çok düşük olasılık, ama denemeye değer. Bataryanın garantisi 1 yılmış, ben aradığımda öyle demişlerdi. Servisin verdiği fiyat bana uymadı, yurtdışından aldırdım bir tanıdığıma.

Orijinalden alıntı: psychoirfan

quote:

Orijinalden alıntı: türos

Çok düşük olasılık, ama denemeye değer. Bataryanın garantisi 1 yılmış, ben aradığımda öyle demişlerdi. Servisin verdiği fiyat bana uymadı, yurtdışından aldırdım bir tanıdığıma.

Alıntıları Göster
    yarın windows 7 yi sıfırdan kuracağım sorun olmaz umurım arkadaşlar özellikle driver sorunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: darkinferno

yarın windows 7 yi sıfırdan kuracağım sorun olmaz umurım arkadaşlar özellikle driver sorunu...

Alıntıları Göster
    merhabalar bende win 7 kurulu dell webcam manager calısmıyor ama msn de calısıyor mikrofonu sorunu var bluetooth sorunsuz calısıyor yalnız sizlere birsey sorucam kablosuz baglanıyorum td-w8101g-1 tp link modem kullanıyorum ve kablosuz baglandıgım halde notebook 2 tane algıyor resimdede gösterdim kendi agımdan giriyorum ama dgeride benim agım bir kac kisiye sordum olmaması lazım ag paylasım merkezi de karısık o agı nasıl silicem acaba ???? bu arada 1080p filmleri cok iyi oynatıyor

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 26 Şubat 2010; 23:38:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

merhabalar bende win 7 kurulu dell webcam manager calısmıyor ama msn de calısıyor mikrofonu sorunu var bluetooth sorunsuz calısıyor yalnız sizlere birsey sorucam kablosuz baglanıyorum td-w8101g-1 tp link modem kullanıyorum ve kablosuz baglandıgım halde notebook 2 tane algıyor resimdede gösterdim kendi agımdan giriyorum ama dgeride benim agım bir kac kisiye sordum olmaması lazım ag paylasım merkezi de karısık o agı nasıl silicem acaba ???? bu arada 1080p filmleri cok iyi oynatıyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Dell inspiron 1525 kullanıcısıyım..

2 gb ram vardı makinada 4 gb yaptım.

İşlemci Cor duo 2 1,66 mhz ama yükseltmek istiyorum
    en fazla ne destekler hangi işlemciler destekler bilgi verebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ipsomania

Arkadaşlar Dell inspiron 1525 kullanıcısıyım..

2 gb ram vardı makinada 4 gb yaptım.

İşlemci Cor duo 2 1,66 mhz ama yükseltmek istiyorum
    en fazla ne destekler hangi işlemciler destekler bilgi verebilirmisiniz

Alıntıları Göster
    arkadaşım laptoplarda işlemci değişimi olmaz
    MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart / AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci / Asus TUF Radeon RX 5600XT 6GB OC 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı / G.Skill Flare X 32gb(4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX / Seagate 3.5" 1TB HDD 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD / Logitech Craft Advanced Klavye / Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse / Logitech V20 2 1 Usb Speakers / Xiaomi Mi Curved 34" 144Hz 4ms WQHD Led Monitör / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Cooler Master SEIDON 120M SIVI SOĞUTMA
    SanDisk 480GB SSD Plus
    PNY XLR8 500GB NVMe M.2 SSD Disk
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.