Şimdi Ara

Dell Gaming G315 Intel Core i5 8300H 8GB 1TB 128GB SSD GTX1050 Freedos 15.6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
11.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tavsiye edermisiniz?

    https://www.hepsiburada.com/dell-gaming-g315-intel-core-i5-8300h-8gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000EZKWH?magaza=Hepsiburada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeza42 -- 24 Aralık 2018; 0:47:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu cihazdan bende almayı düşünüyorum f/p olarak iyi olduğunu düşünüyorum özellikle işlemci yeni nesil ve iyi performans veriyor. Soğutma konusunda şüphelerim var sadece. Bütçe dostu. Umarım dell alıp pişman olmayız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vchi19 -- 25 Aralık 2018; 0:12:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vchi19 V kullanıcısına yanıt
    HB de fiyat artmıştı ama şimdi 4600 TL den geri 4400 TL düşmüş ben sipariş verdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeza42 -- 25 Aralık 2018; 1:17:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun diyelim izlenimlerini paylaşırsan çok iyi olur bende yakın zamanda almayı düşünüyorum kasa kalitesi, soğutma vs. Şimdiden teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 4.400'den sipariş verdim. Asus FX504 ile bunun arasına kalmıştım. Ssd olması ve daha ince şık tasarımı ile beni cezbetti. Bugün teslim alacağım cihazı. Umarım pişman olmam.
    Yabancı incelemelerde ekranın ips olmasına rağmen parlaklık seviyesi ile ortalamanın altında kaldığı belirtilmiş. Isınma ile ilgili sorun belirtilmemiş. Hatta geneli i7 + 1050ti versiyonunu incelemiş. İ5+1050 versiyonunda aşırı ısınma olacağını sanmıyorum ama göreceğiz artık :)
  • Hayırlısı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badboy28 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun diyelim soğutma vs sende izlenimlerini yazarsan sevinirim en yakın zamanda bende sipariş edeceğim ona göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarda, misal pubg, 90 derece civarında geziyor. Ama bu sizi rahatsız etmiyor sıcaklık üst taraflarda hissediliyor. İnce olmasından dolayı sıcaklık biraz yüksek. Ama benim için ince olması önemliydi. Ayrıca bataryası da başarılı. Normal kullanımda 3 saatten fazla gördüm. Ayrıca diğer gaming laptoplar gibi abartı bir görünüşü de yok oldukça şık. Tavsiye ederim.
  • En yakın zamanda sipariş vereceğim inşallah o zaman teşekkür ederiz inceleme için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vchi19 V kullanıcısına yanıt
    Cihazı dün teslim aldım. İzlenimlerin şöyle;

    *Kasa tamamen plastik. Görsel manada çok da albenili değil fakat oldukça sağlam. Sağında solunda menteşesinde oynama/esneme yok. Bana siyah renk geldi. Yalnız HB'daki ürün görsellerinde klavye zemini ve touchpad çevresi de siyah renk görünüyor. Fakat bu kısımlar mavimsi bir renk ve siyahla yapılmış küçük dama desenli olarak geldi. Genel olarak bu kısım açık mavimsi görünüyor. Cihazın diğer her yeri siyah. Ben pek sevmemekle birlikte çok da takılmadım. Komple siyah olsa daha iyi olurdu bence. Zevk/tercih meselesi. Ancak ürün ne ise görsele de onun konulması gerekir o konuya girmiyorum.

    Bir hafta önce aynı platformda 3.999'a satılan, i7 7700hq+2 gb 1050'li Hp cb007nt modelinin malzeme kalitesinin daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Fakat Ssd olmaması ve 1050'nin 2 Gb olması nedeniyle tercih etmemiştim. Tabi işlemci de 7. Nesildi. i5 8300h bu işlemciden daha iyi ve ısıl anlamda da daha başarılı.

    *İncelemelerde ekran biraz soluk deniyordu. Beni rahatsız etmedi. Daha iyi olabilirdi tabi ki ama bu hali de kabul edilebilir seviyede. Parlaklık seviyesi biraz düşük. %90 ve üzeri parlaklıkta görüntü iyi. Prizde iken sorun yok fakat pilde şarj süresini ciddi etkileyecektir bu durum.

    *Donanım malum. Gtx 1050 bildiğimiz Gtx 1050. Artı olarak işlemci yeni nesil. Bu önemli bence. Ssd olması avantaj. Sonradan da eklenebilir diye düşünenler için cihazın biraz zor açıldığı söyleniyor incelemelerde. Bana da öyle geldi. Bu bakımdan Ssd'nin takılı olması iyi. Ram şimdilik idare eder fakat dediğim gibi ileride upgrade edilmesi biraz meşakkatli olacaktır. 2666 Mhz bu arada.

    *Soğutma gayet iyi. Normal kullanımda fanlar sessiz. Oyunda devreye giriyor. Rahatsız edici değil. Bu donanımda ve 23mm kasa inceliğinde daha azı zor zaten. Soğutma ve genel performansını test için 2 saat aralıksız Gta V oynadım. Advanced Graphics bölümüne dokunmadan diğer tüm ayarlar istisnasız Very High sadece Msaa kapalı olarak 1080p'de. Fps 60'ın altına düşmüyor. Çok nadir 58 gördüm. Stabilitesi iyiydi. Cpu ve Gpu throttling yapmadı. Beklentimden iyiydi. Henüz farklı oyunlarda denemedim.

    *Ssd kaynaklı genel Windows deneyimi gayet akıcı, sistem açılış hızı iyi.




  • F/p için oldukça iyi o zaman. Teşekkür ederiz izlenimlerin için. Bende yakında sipariş edeceğim yapmadığınız test olursa bende inceleme yapar karşılıklı destekle yardımcı olabiliriz. Hayırlı olsun umarım sorun çıkmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vchi19

    F/p için oldukça iyi o zaman. Teşekkür ederiz izlenimlerin için. Bende yakında sipariş edeceğim yapmadığınız test olursa bende inceleme yapar karşılıklı destekle yardımcı olabiliriz. Hayırlı olsun umarım sorun çıkmaz
    Teşekkür ederim.
    Dün birkaç oyun daha denedim.
    Battlefield 5 - Tüm ayarlar High'da 1080p 40-50 fps. 40'ın altına düşmüyor.
    Far Cry 5 - Tüm ayarlar High'da 1080p 40-45 fps. 40'ın altına düşmüyor.
    Nfs Payback - Tüm ayarlar High'da 1080p ortalama 45 fps. Bazen şehir içinde 33'lere kadar düşüyor. 55'e çıktığı da oluyor. Oynanabilirliği fazla baltalamamakla birlikte çok dalgalı değerler veriyor. Oyun optimizasyonu ya da bendeki sürüm kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Denediğim diğer oyunlarda fps bu kadar dalgalanmadı.
    Özet olarak günümüzün çoğu AAA oyunu 1080p'de genellikle yüksek ayarda rahatlıkla oynanır. Ultra ayarlarda oynanış pek tatmin etmeyebilir.
    Özetle cihaz giriş seviyesi oyun dizüstüsü iddiasını karşılıyor. Kasa inceliği ve buna rağmen soğutmasının kabul edilebilir seviyede olması aynı segmentteki benzer donanımlı rakiplerine göre artı yönleri bence.
    Tasarım anlamında oyun dizüstüsü denildiğinde gösterişli tasarımları sevenleri tatmin etmeyebilir.




  • Hocam cihazın ses kalitesini nasıl buldunuz?
  • Günümüz şartlarına göre fiyatı uygun. Ram 16 olsaymış harika olurmuş. Ayrıca PC’nin klavye ışıklandırması var mı? Ve içerisinde kaç tane fan var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 27 Aralık 2018; 11:10:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın fotoğraflarını atabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sirrüs

    Günümüz şartlarına göre fiyatı uygun. Ram 16 olsaymış harika olurmuş. Ayrıca PC’nin klavye ışıklandırması var mı? Ve içerisinde kaç tane fan var?
    Klavye Işıklandırma var. Beyaz renk. Yurtdışında mavi renk ışıklandırmalı versiyonu satılıyor gördüğüm kadarıyla.
    Çift fan ve çift fan çıkışı var. İki uzun bakır boru var. Fanın biri işlemciye diğeri gpu ya yakın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Max Richter

    Hocam cihazın ses kalitesini nasıl buldunuz?
    Ortalama diyebilirim. Ses seviyesi biraz daha yüksek olabilirmiş. Bazı modellere küçük bir sub da ekliyorlar bass efekti için ve gayet başarılı oluyor. Bu cihazda yok ancak yine de çoğu kullanıcıyı tatmin eder bence. Şahsen ses seviyesi ve kalitesi vasatmış demedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy28 -- 27 Aralık 2018; 13:4:38 >
  • badboy28 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı bilgisayarı ben geçen hafta 4600 liraya aldım. Şu an 4400 olmuş Memnunum. Yukarıda yazan arkadaş detaylı yazmış. Fiyatı şu an en uygun gibi. Tutup da 4200'e düşerse bilemem
  • leidenfrost L kullanıcısına yanıt
    benim notebook da bugün geldi sol taraftaki 2x usb slotunu kullanamadım USB 2.0 mouse takamadım neden?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeza42 -- 27 Aralık 2018; 23:10:38 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.