Şimdi Ara

Dell 7577 mi Hp Omen mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadşalar merhaba,

    Yarın büyük bir ihtimal bir sıfır gaming yapıcam bir süredir araştırıyorum iki modele indirim şu an %55 dell %45 hp arasındayım..

    Dell 7577 ve Omen aynı özelliklerde zaten
    16 gb ram
    Gtx 1050 TI
    4 gb ekran kartı
    128 GB ssd


    temel özellikler bunlardı benim için min olması gereken servis açısında da dell e yattı kafam ama son bir kez burada paylaşmak istedim tecrübelerinize istinaden, hangisi ni almalıyım..

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hicbiri. Y520 yada 17 inc omen . Ya da msi . Ge serisi haric msi da hepsi ok. Butce varsa y720 lenovo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eyvallah da keşke sebep te söylesen ? Günlerdir kafayı kırdık iki modele zor düşürdük :( Rica etsem az daha ayrıntlılı cvp verebilirmisin..Gerek Dell Gerek Hp ilgili cihaz ana konularını okudum Dell de 1050 TI ekran kartlı modellerde bazı cihazlarda batarya sorunu, menteşe sorunu..Hp omenlerde ölü piksel, ışık süzmesi ve ısı yüksekliği yorumlarını gördüm nadiren ? Ama her marka da mükemmel yok zaten hepsinde var bu tarz olumsuz yorumlar tüm markalarda..Sizin yönlendirmeniz için sebep öğrenebilirmiyim rica etsem ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lovecodec L kullanıcısına yanıt
    dell 7577 gtx 1050ti modeli fiyat performans olarak çok iyi bi notebook, hiç düşünmeden alabilirsiiz, bf1 multide CPU 85 GPU 65 dereceleri gecmiyor, ben ekstradan 128 gb lik ssd sini çıkarıp Adata 256GB XPG GAMMIX S10 M2 ssd taktım, gayet stabil, serin ve sessiz çalışıyor tavsiye ederim
  • Hocam bir aydır Dell 7577 kullanıyorum, ben de senin gibi araştırırken çok kararsız kaldım.

    Y520'e baktım, klavye sorunu var.

    Acer'e baktım, aşırı ısınma ve kapanma sorunu var.

    Hp Omen'e baktım, herkes ısınmadan şikayetçi.

    Asus'a baktım, uygun fiyatlı modeleri Tn panel kullanıyor diğerleride çok pahalı.

    Msı'a baktım, yine uygun fiyatlı modeleri Tn panel kullanıyor diğerleride çok pahalı.

    Öyle bir durum var ki, nerdeyse düzgün çalışan notebook yok piyasada. Hakkında pek şikayet olmayan Msi ve Asus modelleri ise en az 1000-2000 lira daha pahalı.

    Ben aralarında sorunu adaptör kaynaklı olduğu için Dell 7577'i seçtim. En kötü ihtimalle 180 W lık adaptörü parasıyla alırım dedim ama gerek kalmadı servis ücretsiz değiştirmeye başladı adaptörleri.

    Sadece cihazınk yazılımsal optimizasyonu biraz kötü. Bu yüzden driver yüklemesini resmi sitesinden yaparsanız hiç bir problem olmuyor.

    Cpu max 80 gpu ise max 65 gördüm ben. Fanlar boştayken bazen çalışmıyor bile. Ayrıca daha hiç full 4000rpm de çalışmadı fanlar, en fazla 3200 rpm gördüm.

    Cihazdan genel olarak memnunum, şurasıda şöyle olsaymış demedim hiç. Bilmiyorum belki benim beklentim düşüktür.
  • nezihh kullanıcısına yanıt
    Adaptörü değiştirdiniz mi? işlem ne kadar sürüyor, prosedür nedir, laptopun kendisininde gitmesi gerekiyor mu? Ayrıca artık değişim yapılmadığı söyleniyor. 130 wattlığı kullandığınızda ne gibi sorunlar yaşadınız. bu şekilde kullanmak mümkün mü?
  • Dell 7577 stabilite ve çok ısınmama açısından Hp Omen'dan da Lenovo Y520'den de üstün bir cihaz.
  • Hocam şuan dell 7577 adaptör değiştirmeme kararı almış. Eğer bu kararı değiştirmezse bu modeli boşa almış olursun çünkü tam performansta kullanamıyorsun. Yani 1050ti ekran kartını tam performans kullanamadıktan sonra almanın bir anlamı olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.