Şimdi Ara

Dell 7577 kullananlar. Batarya'da çalışma süreniz düştü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Sorum Dell 7577 kullanan arkadaşlara. Biliyorsunuz malum "sorun gibi gözüken" hibrit güç modunu.. Batarya yıpranıyor mu? Batarya'da kullanım süreniz düştü mü?

    Bilmeyen arkadaşlar için: "Hybrid Power Mode" diye bir özellik var. Cihaz yük altına girdiğinde, High ve Ultra gibi ayarlarda oyun oynarken prizden gelen elektrik enerjisi ile batarya'da bulunan enerjiyi beraber kullanıp performans artışı sağlıyor. Fakat şarj'da düşüş görülebiliyor. Kullananlar 1-2 saat Ultra'da oynanılan oyunların %10-15 arası düşüş olduğunu söylüyorlar. Bilgisayar elektriğe bağlı olduğu sürece kapanmıyor. %10 civarlarına düştüğünde ise tekrardan şarj olmaya başlıyor. Tabii bu durum zamanla bataryanın yıpranmasına neden oluyor ve bundan dolayı bilgisayarın batarya'da kullanım süresi düşebiliyor. Bu sadece 1050 Ti kullanan modelde karşılaşılıyor. 1050'yi 130 watt besliyor. 1060'da ise 180 watt adaptör var.. Bu durum Dell'in kullanım kılavuzunda yazıyor. Ana konuda batarya değişimi alan kullanıcılar var..

    Dell 7577 kullananlar. Batarya'da çalışma süreniz düştü mü?







  • Ana konuda bazı kullanıcılar pil ömründe %7-10 kadar kayıp olduğunu belirtmiş fakat servis bunlara ne tür bir işlem uygulayacak bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.