Şimdi Ara

DELL 27' S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
7
Favori
20.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elguug kullanıcısına yanıt

    Derken fiyati 3965 oldu.. sen hayirdir itopya ya..   

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elguug

    Derken fiyati 3965 oldu.. sen hayirdir itopya ya..   

    bir tek İtopya satıyor rekabette yokki bize yarasın.Ps5 ve xbox series x için alacam 3500e düşerse de zor görünüyor şuan 27gl850 iyi fiyata düşmüş incehesapta 3350 gibi bir fiyata satılıyor bunu mu alsam aradaki farka değermişler dell s2721dgf?

  • dell şu monitörün satışını eli yüzü düzgün marketlere de açsa da alabilsek. itopya'dan alacağıma bekliyorum kaç zamandır. hiç içimden gelmiyor itopyadan alışveriş yapıp o kumarı oynamak. bakalım daha ne kadar bekleyeceğim. ya da belki birçok alıcı gibi ben de lggl850'ye kaçacağım beklemekten usanıp.

  • lethele kullanıcısına yanıt

    Bir ara 1-2 ay önce itopyada 3300 tl lere kadar düşmüşmüştü ki o fiyata alanlar yaşadı.şimdi 3700 3800 tl alınır mı yine kesinlikle alınır bu monitör için

  • UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt

    hocam artık monitör araştırmaktan ikrah geldi. bu işte mükemmel ürün yokmuş onu anladım. şimdiye kadar incelediklerim arasında mükemmele en yakın olup fiyatı da o oranda iyi denilebilecek bu ürün var. bunun da stoğu yok ve itopya gibi low level satış sonrası destek veren bir firma tekelinde satışı var. şimdi girsin satışa bu fiyattan amazonda, direkt alacağım o noktadayım.

  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    itopya dan alınmaz.

    Bozulursa karşında muhattap bile bulmak zor.

    Amazon satmazsa alınmaz.

  • 3 gün önce indirimle 3600 TL iken itopyaya gitmiştim almaya, ölü piksel veya ips glow sorunu varsa veyahut herhangi bir sorun yaşanırsa ilgilenmeyiz dediler bende o halde almadan test edelim dedim sorunsuzunu alayım olmaz dediler, o halde burada parasını vereyim sonra test yapalım çünkü defolu çıkma oranı yüksek olan bir ürün alıp o kadar para ödeyip ortadamı kalayım dedim. Biz birşey yapamıyoruz dediler. Ben de almadım. Daha önce incehesaptan gigabyte marka monitör almıştım tek bir ölü piksel çıkmıştı ve iademi yapmışlar 1 hafta sürdü ve çok yardımcı oldular, itopyada yardıma dair soru sorunca bile tersliyorlar.

  • SenJi kullanıcısına yanıt

    DELL sadece bu firmaya ürün vererek aslında kendi bacağına sıkıyor.

    Amazon'a ürün verse inanıyorum ki 1 gün de bütün stoklar bitirirler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    3 gün önce indirimle 3600 TL iken itopyaya gitmiştim almaya, ölü piksel veya ips glow sorunu varsa veyahut herhangi bir sorun yaşanırsa ilgilenmeyiz dediler bende o halde almadan test edelim dedim sorunsuzunu alayım olmaz dediler, o halde burada parasını vereyim sonra test yapalım çünkü defolu çıkma oranı yüksek olan bir ürün alıp o kadar para ödeyip ortadamı kalayım dedim. Biz birşey yapamıyoruz dediler. Ben de almadım. Daha önce incehesaptan gigabyte marka monitör almıştım tek bir ölü piksel çıkmıştı ve iademi yapmışlar 1 hafta sürdü ve çok yardımcı oldular, itopyada yardıma dair soru sorunca bile tersliyorlar.

    Dell i aradım 6 ve üstü ölü piksele değişim yapıyoruz onun harici bir şey yapamıyoruz dediler. Yani 3 tane bile ölü piksel çıksa can sıkar. Tam bir kumar.





  • Monitör gayet güzel fiyatı çok iyi fakat tek sorun itopya olması sırf itopya diye almadım ilk satmaya başladıklarında 3400 liraya. Sattığı ürünün arkasında durmayan firmadan iğne dahi almam kaldı ki bir soru sormak için aradım 1 saate yakın telefonda bekledim sıra bana gelince birden hat düştü nasıl olduysa. Şu anda en iyi seçenek amazon adamlar gık demeden iade süresince alıyorlar ürünlerini arkadaşım 2 sefer monitör aldı aynı hafta içinde iade etti sorunsuz bir şekilde.

  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt

    İTOPYA'da mı hat kapandı ?


    Bu normal ilk defa senden duymadım sürekli bilerek kapatıyorlar.

    Arkadaş arızalı ürünü tamir ettirememişti en son DH personeli yardımcı oldu.

    İTOPYA'yı tavsiye etmem DELL kendi ayağına sıkıyor İTOPYA ile anlaşarak

  • CuLs kullanıcısına yanıt

    Hayır hocam Dell'in bu monitörüne özel tek parlak pixelde panel yenileme garantisi var.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Dell monitör her yerden alınır. Çünkü Dell'in bu modelinde tek parlak pixel'de degişim garantisi var.

  • harunefetr kullanıcısına yanıt

    https://www.dell.com/support/kbdoc/tr-tr/000126004/dell-ekran-pikseli-y-ouml-nergeleri dell kendide söylüyor en az 6 adet ölü piksel varsa garantiye dahildir diye. Biz zaten piyasada en yaygın olan ve sorun yaratan ölü piksel ve ips glow ve bleeding sorunlarından ötürü çekiniyoruz itopyadan almaya.

  • harunefetr kullanıcısına yanıt

    Dell'in veya İtopya'nın insiyatifine bırakılacak bir konu değil.

    Amazon harici monitör şuan alınmaz. Ölü Piksel çıkarsa del 6 adet istiyor. İtopya benane diyor yasalardan korkmuyor

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Sen 6 adet ölü piksel istemelerine bakma yasayı iyi bilirsen her türlü değiştirirsin ben 1 ölü piksel 1 ışık sızmasıyla değişim yaptırdım hemde yaptırdığım monitör 100 ü geçmiştir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: UltrAslan_06

    Sen 6 adet ölü piksel istemelerine bakma yasayı iyi bilirsen her türlü değiştirirsin ben 1 ölü piksel 1 ışık sızmasıyla değişim yaptırdım hemde yaptırdığım monitör 100 ü geçmiştir

    Hocam Dell markası bir başka arkadaşlar Dell markasını tanımıyor. İtopyadan bir şey alınmaz özellikle monitör ama Dell monitör alınır. Sadece kırık çıkmasın yeter.

  • Glow ve ışık sızması için gerekli testleri paylaşabilir misin?

  • Bu mu yoksa MSI MAG274QRF-QD mi. Hatta gl83ab de olabilir Lg. Aslinda bunlarda sRGB mod yokmus. O yuzden LG daha guzel geliyor, gozu de yormuyor bir tek LG'nin kontrasti zayif geldi bana

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.