Şimdi Ara

Dekolte giyen kadınlara nasıl bakıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaç sene önce orta kilodayken dekolte ve aşırı açık. Giydiğimde keko tipler yürürdü

dekolte giyerek evlenecek erkek bulabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 2010dan beri burdayım, bu zeroyu bilg prog başladığı günden beri bilirim. o gün bugündür 18 yaşından beri dgs sayıklar durur anasını suçlar babasını suçlar.

7 sene... insan kayda değer bir puan alamaz mı ya burda millete akıl verir, bilgisayar müh okumuş adamı hırpalar.

Yaptığı işte müşteri hizmetleridir, zamanında çok konu açtı burda verdiğim hizmeti sonucunda bana sövüyorlar diye 

@Epsilon hakkını yedirtmem aga. bundan sonra dostumsun.

• Dekolte giyen kadınlara nasıl bakıyorsunuz?

• Dekolteden kasıt nedir? Bana normal gelen sana dekolte gelebilir. Aşırı teşhircileri sevmem ama kız arkadaşım başka bir kızı eleştirmişti misal. Kıza baktım. Normal gelmişti bana. Ona göre aşırı açıktı. Kişiden kişiye değişiyor özetle.

• 6 ay önce yazılana bak

Fazla sürmez, ponçik hanım dayanamaz bu zeroya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 3 Haziran 2024; 23:59:57 >
  • _Teddy_ kullanıcısına yanıt

YA OLM FKRLFLELGLF

• ben 2010dan beri burdayım, bu zeroyu bilg prog başladığı günden beri bilirim. o gün bugündür 18 yaşından beri dgs sayıklar durur anasını suçlar babasını suçlar.

7 sene... insan kayda değer bir puan alamaz mı ya burda millete akıl verir, bilgisayar müh okumuş adamı hırpalar.

Yaptığı işte müşteri hizmetleridir, zamanında çok konu açtı burda verdiğim hizmeti sonucunda bana sövüyorlar diyeDekolte giyen kadınlara nasıl bakıyorsunuz? 

@Epsilon hakkını yedirtmem aga. bundan sonra dostumsun.

eyv hocam adamsın seni listeye aldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olabilir normal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dekolte giyen kadınlara nasıl bakıyorsunuz? 

• Dalga geçmek kolay.

Yaptığım işin helpdeskten hiçbir farkı yok. Evden çalışmasam ve büyük bir bilgisayar üreticisi olmasa ben burada 5 dakika durmam. Buradan elbet kurtulacağım zamanı gelecektir.

Sınava çalışmak için alanınız yoksa, aileniz çalışmamanız için baskı yapıp kardeşinize baskı uygulamıyor çifte standart uyguluyor üstüne askere gideceksin orada kalacaksın diye darlıyorlarsa sizde 10 senede DGS'yi veya YKS'yi kazanamazsınız. Birde meslek lisesinden mezunsansız zaten son sene stajla uğraşıyorsunuz.

Kısacası burada boş yapmaktan ziyade, elalemi küçümsemek yerine empati yapmanızı öneririm.

Ayrıca şu bir gerçektir, piyasada okuduğu bölüm yerine çok daha farklı işi zorunlu olduğu için HAYATTA KALMAK için yapan insan var. Ben okuduğum bölümle alakalı iş buldum işimi yapıyorum. Mutluyum biraz daha iyi bir maaş alsam tabii ki iyi olacak ancak şununda bilincindeyim 100.000 TL'de kazansam bu maaşı iyi değerlendirmezsem alacağım max 2 şey var 1 ev 1 tanede araba.

Şu yatırımlardan para gelsinde etrafın içinden geçecem az kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 4 Haziran 2024; 10:20:20 >

• harun abi aman sen giyme.

• hocam sen homeoffice telefondan sürekli destek mi oluyosun insanlara ?

• Uzaktan makinelere baglaniyorum.

• Bizi de alsana

• Bakmıyoruz. Beni ilgilendirmiyor. İsteyen istediğini giyer.

• Güzelse bakıyorum zaten kendisi de böyle giydiği için kendisine bakılmasından zevk alıyordur, ama taciz bilmem ve yakışmaz bize,

• memintolar iyiyse aşşırı kilo yoksa güzel bakıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.