Şimdi Ara

DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
462
Cevap
11
Favori
86.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benhttp://www.kadikoyiphone.com değiştirmiştim memnun kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Territory

    6ya deji 2200 olandan takalı 2 ay oldu çok memnunum


    DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!!


    DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!!



    Ağustos ayında almıştım 5. Aya girdik hâla performansından birşey kaybetmedi aynı süreleri yine alıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 5 Ocak 2019; 19:59:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!!



    Bu da benden olsun 6s plus 3300 lük deji taktım geçen hafta. Seviye %100 olarak görünüyor öğlen gibi şarjdan çektim tek şarjla kullanımım 5.5 saat ekran süresi 9-10 saat şarjdan çekiş süresi kalan şarj %42.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bir üst mesajı okusanız, sorduğunuz soruyu muhtemelen sormayacaktınız.
  • CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    cihaz garantili ise ücretsiz değişiyormuş garantiden bugün sordum apple mh'ye. çoğu kişi olmaz diyordu. Chat çıktılarını alıp onlarla birlikte yollayacağım ben de ne olur ne olmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deji kendi sitesinden 01.12.2018 tarihli üretim 2.200 mAh batarya iPhone 6 için alındı. Henüz taktırmadım, sonuçlarını paylaşırım.
  • Bende 6S Plus cihazıma DEJI siyah 3300 mah lik olan modelden aldım ve bugün taktım. Ama bana mı denk geldi yoksa hep mi böyle bilemiyorum ancak şarj olması çok çok yavaş Hatta öyle ki şarj olurken telefonu kullanıyorum ŞARJI düşüyor. henüz şarjı tam dolmadı ama bu hız ile 5-6 saatte ancak dolacak gibi.



    Oyun oynarken çok ısınıyor resmen el yakıyor ve telefon performansı düşürüp kare kare oynamaya başlıyor. Ayarlardan Pil kısmında da Servis yazıyor. Bana güven vermedi ve iade işlemini başlattım. Bu nasıl iş anlamadım. Eğer batarya böyleyse Belki telefonu tek konuşmak, mesajlaşmak, sosyal medyada gezmek için kullanacaklar için uzun kullanım ömrü sunabilir ama oyun oynayacaklar için hiç uygun bir batarya değil.
  • eagle58 kullanıcısına yanıt
    Sizdeki üründe hata olabilir. Şarj olma süresi orjinal bataryadan bir tık uzun. Bu normal çünkü 2750 den 3300 e çıkarıyoruz batarya kapasitesini. İkiside tam boş olsa 1 amper çıkışlı orjinal adaptörle 3 saati geçer yaklaşık 30-40 dk fark eder diğeriyle. Ancak şarda kullanırken azalma vs olmadı hiç.



    Oyunda ısınma mutlaka olacaktır normal bir durum, ısınıncada telefon hızını düşürecek ve haliyle kasacaktır. Bataryanızda bir sıkıntı olma ihtimali yüksek çünkü kullanırken şarjda seviye düşmez(aşırı güç gerektiren bir şey yapmıyorsanız) misalen 1 amper saatte verdiği değer iken 1 saatte 1 amper üzeri bir akım tüketen oyun varsa doğal olarak bataryadan da alır gücü.



    Oynarken takılıyor dediğiniz oyun nedir? Birde ben deneyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel şampiyonalar turnuvası oynuyorum. Oyunda tabi ki ısınır ancak orijinal batarya ile kıyaslandığımda belki 10-15 derece daha sıcak oluyor ki bu da çok ciddi bir fark. Orijinal batarya ile saatlerce oynadığım oldu ve en ufak kasma, hız düşümü yaşamadım.



    Ayrıca bendeki bataryanın %100 olması 5 saati geçti. Yaklaşık 6 saatte full oldu. 1a lik orijinal iPhone şarj aleti ve kablosu ile.



    O kadar olumlu yorum varken bana nasıl bu denk geldi anlamadım. Zaten sorun yaşamayan ve övenlerin çoğunda batarya derecesi %100 olarak gösteriliyor. Bende DEJI sıfır bataryada servis yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryayı komple bitirip öyle şarja takayım dedim. Telefon kapandı. Şarja taktım. Telefonun % 1-2 şarj olup açılması 30-40 dakika sürdü. Normalde 2 dakikada açılması gerekiyordu.

    Bendeki bataryanın sorunlu olduğu garanti. Antutu da 150k alan cihaz şimdi 70-80k larda skor veriyor.
  • dün kendi sitesinden iphone 6s için siyah olan (2200 mah) sipariş verdim elime ulaştığında kendim tacakacağım.

    ancak.. daha önce telefonumu açmaya çalıştığımda açamamıştım bu sefer nasıl açacağım bilmiyorum. gerekli ekipmanlar olduğu halde camı kasadan ayıramamıştım :) bakalım. sonuçları yazarım takınca.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pjravey

    dün kendi sitesinden iphone 6s için siyah olan (2200 mah) sipariş verdim elime ulaştığında kendim tacakacağım.

    ancak.. daha önce telefonumu açmaya çalıştığımda açamamıştım bu sefer nasıl açacağım bilmiyorum. gerekli ekipmanlar olduğu halde camı kasadan ayıramamıştım :) bakalım. sonuçları yazarım takınca.
    alttaki 2 vidayı çıkardıktan sonra yapışkan vantuzu home tuşunun hemen üstüne yapıştırıp ekranı biraz ayırmaya çalıştığınızda çok ufak bir aralık oluyor. O aralığa gelen plastik aparatı takıp ekranın kenarlarını boyunca ilerletince ekran ayrılıyor. sorun ekranı açmak değil de sonrası.

    Ekranı şarj giriş kısmından yukarı doğru ayırdığınızda ekran,kamera vs için bağlantı şeritleri var. Onları fazla gergiye getirmeden çıkarman lazım yoksa kablolarda kopukluk olabiliyor.

    Bataryayı kolay çıkarmak için de alttaki bantları dikkatlice koparmadan çıkarmak gerekiyor. benim telefonumda 3 bant vardı. 1 ini sorunsuz çıkardım da 2 si koptu. Bataryayı bayağı yamultup zorlayarak çıkarabildim. Bu biraz riskli bu eğilmeler sırasında batarya alevlenebiliyor.




  • Bu arada bilmeyenler için yararlı bir bilgi vereyim arkadaşlar. Özellikle Iphone larda yazılım güncellemeleri sonucu bir çok bilgiyi göremiyoruz. Ancak PC için iBackupBot for isimli bir program var. Bataryanızın kaç kez şarj olduğunu ve bataryanın kendi orjinal kapasitesini buradan görebilirsiniz. Benim gördüğüm telefona yüklenen tüm programlar DEJI bataryaların kapasitelerini göstermeyip telefonun kendi bataryasının gücünü gösteriyor.


    BURADAN programı indirebilirsiniz...

    Telefonunuzu bilgisayara bağlayıp programı açtığınızda şu şekilde bir ekran ile karşılaşmanız lazım. Altta telefonunuz görünüyor. Onun üzerine tıklayın.
    DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!!


    More Information kısmına tıkladığınızda telefonunuzun ayrıntılı özellikleri çıkıyor.

    DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!!


    Benim telefonun ekran görüntüsü
    DEJİ İLE İOS11 - 7 SAAT 45DK KULLANIM!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle58 -- 10 Ocak 2019; 16:42:21 >




  • eagle58 kullanıcısına yanıt
    Hocam benimle beraber aynı cihaz arkadaşımda da var onunkinide değiştirdim. Benimkinde seviye göründü onda görünmedi. Bilmiyorum kesin veri değil ama onun cihazı 1634 yani Amerika cihazı benimki 1687 Avrupa cihazı. Bu sebeple görünmeme ihtimali olabilir. Şuanda servis yazıyor olmasının sebebi yeni bataryayı algılayamaması. Servis yazdığı içinde zaten hızı düşürmüş durumdadır eğer kapatmadıysanız.



    Tamamen şarjı bitirince her zaman 2 dk da açılmıyor. Bazen 10 dk sürebiliyor orjinal batarya ile de. Çünkü iyice deşarj oluyor belirli aralıklarla ve böyle oluncada daha geç açılıyor. Ancak şarjımı hiç tamamen bitirmedim bataryayı yıpratmamak adına %10-20 aralığında taktım. Onda da dediğim gibi öyle aşırı bir uzama yok. Bir miktar uzama kapasite kaynaklı mutlaka olacak.



    Hiç denemedim ama bende bir antutu yaparım şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın inşallah yeni batarya geliyor. Onu deneyim bakalım durum nasıl olacak. Bu arada benim cihaz da 1687. İnşallah yeni batarya da yüzde görünür. Belki kullanımda bir fark olmayabilir ama sağlığı %100 görünce insan psikolojikman tatmin oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle58 kullanıcısına yanıt
    Fark olması muhtemel, çünkü cihaz servis moduna alıyor kendini ve iptal seçeneği var mıydı emin değilim. Model konu 1687 ise şans işi olduğunu düşünebiliriz bu durumda. Ben 1634/1687 farkı olarak düşünmüştüm başlangıçta ancak görünen o ki durum öyle değil. Çok düşük bir ihtimalde olsa kablo ve adaptörüde kontrol edin derim. Belli olmaz kırılma vs varsa ondan yavaş şarj olma durumu da olabilir. Eski batarya kapasitesi çok düştüğü için belli olmuyordu belki, şuanda da böyle olunca daha belirginleşti.

    Bu arada mesaj yazarken cevap ver butonunu kullanırsanız ilgili kişiye de bildirim gider. Misalen ben konuya bakmazsam sizin bana yazdığınızı görmüyorum.
  • 6s için batarya elime ulaştı bu akşam takacağım.

    dikkat etmem gereken önereceğiniz şeyler var mı :)
  • Deşarj süresi muazzam görünüyor. Çok iyi bir süre. Benim 6s’in (orjinal) pil sağlığı %84 görünüyor. Bu hızla gidişine bakarsak mayıs gibi %80 olacak ya da altına düşecek. 2200’lük sipariş etmeyi düşünüyorum.



    Benim için asıl sorun pili değiştirmek. Birkaç video izledim fön makinesiyle cihazı ısıtıp pili çıkaranlar var. Herhangi bir ısıtma işlemine tabi tutmadan çıkarmak mümkün değil mi? Bunun haricinde bazı telefonlarda pil bölümünde çıkan servis yazısına takıldım. Acaba bunun sebebi tamamen ekranı sökmediğimiz için olabilir mi? Yani ekranda bulunan (ahize, ekran ve yakınlık sensörü) filmlerini anakarttan sökmek gerekiyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Ben hiç ısı kullanmadan söktüm. Ekranda kesinlikle koruyucu olmasın kaliteli bir vantuz ve gitar penası kullanarak yavaş yavaş sökersiniz. Mümkünse iki tane penanız olsun, bir taraftan kaldırınca diğer tarafı öteki penayla daha rahat gevşetirsiniz. Batarya bantlarını sökmek zaten daha kolay. Yavaş yavaş ve mümkün olduğunca söküldükçe bataryaya yakın noktadan çekerek yapın. İyi bir cımbızla(ucu ince olmasın) yaparsınız.

    Servis durumu ise batarya seviyesiyle ilgili. Bazılarında bu seviye görünmüyor. Önceki mesajlarımda da bahsetmiştim 2 cihaza değişim yaptım birinde var birinde yok.

    Yeni bir bilgi daha olsun şuan %49 şarjım var 253 dk ekran sürem var sabah 7.30 da şarjdan çektim. Çoğunlukta wifi kullandım telefon görüşmeleri yaptım baya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ilk kez yapacağım için hata yapma olasılığım çok yüksek. Pili çıkarırken pilde deforme ya da yamulma oldu mu? Telefoncuya da götürmek istemiyorum. İçinden parça çalan falan oluyor. Forumda olup İzmir’de bu işi yapan güvenilir biri var mıdır?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.