Bildirim
Deji Batarya ALMA-ALDIRMA!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kronik sorunlu gibi bahsetmeyin. Herkeste aynı sorun olursa tamam ama herkes aynı sorunu yaşamıyor 2 sene sorunsuz kullananda var sizin gibi bir kaç ay içinde sorun yaşayanda var. Sizin durumda siz haklısınız bir yıl daha garanti verilmesi gerekir peşini bırakmayın hakkınız ve alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kronik sorunlu hocam, 2 sene kullananlar telefonla günde 2-4 saat arası vakit geçiren insanlardır. Aldığım bir tane bataryadan bile verim alamadım. 5 ya da 6 batarya aldım toplamda.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Orasını bilemem kimin ne kadar kullandığı konusunda ama ben kendim SE cihazımda yaklaşık 6 7 aydır kullanıyorum. Yeri geliyor yoğun yeri geliyor az kullanıyorum telefonu yani ortalama bir kullanıcıyım ve bir problem yaşamadım.quote:
Orijinalden alıntı: shkoksal
Kronik sorunlu hocam, 2 sene kullananlar telefonla günde 2-4 saat arası vakit geçiren insanlardır. Aldığım bir tane bataryadan bile verim alamadım. 5 ya da 6 batarya aldım toplamda.
Benim kullanımım günlük ortalama 7-8 saat arası değişiyor ve asla bir bataryasını 7 aydan uzun süre kullanamadım. Sipariş ettiğim ürünleri ekliyorum birazdan.
Annemin 5s'te 1.5 yıllık mucize batarya var en ufak sorun yaşamadık. -
Güle güle kullanın hocam. Elektronik üründe sorun çıkabilir o dert değil, şirketin ürününün arkasında durmaması sorunumuz. Ayrıca yukarda da belirttiğim gibi aktif kullanıcıysanız asla uzun ömürlü olmuyor.
Hocam orjinal olmayan bir batarya alarak bunları göze almanız gerekiyor aslında, şans işi birazda bu olay.quote:
Güle güle kullanın hocam. Elektronik üründe sorun çıkabilir o dert değil, şirketin ürününün arkasında durmaması sorunumuz. Ayrıca yukarda da belirttiğim gibi aktif kullanıcıysanız asla uzun ömürlü olmuyor. -
Hocam bu yüzden revaçta olan bir markayı tercih ettim. Arızalandığında mağdur etmeyeceklerini düşündüm.
Apple bile orijinal bataryasına 500 döngü garantisi veriyorlarmış siz deji bin nasıl daha uzun ömürlü olmasını bekliyorsunuz anlam veremedim.quote:
Benim kullanımım günlük ortalama 7-8 saat arası değişiyor ve asla bir bataryasını 7 aydan uzun süre kullanamadım. Sipariş ettiğim ürünleri ekliyorum birazdan.
Hocam adamlar sitesinde 1 SENE GARANTİLİ diye belirtip ürün satıyor. 500 döngü diye bir ibare görmedim ben satın alırken.
5 ay oldu benim.
Son tam şarjdan itibaren;
Kullanım: 4 saat
Bekleme: 14,5 saat
Kalan: %44
Hücresel 3G full açık, parlaklık %50
%61 Kafa Topu
%20 Kişisel Erişim Noktası
%6 Whatsapp
%4 Maçkolik
Akrabamın 5S'ine 7 ay önce taktık problem yok. -
Orijinal bataryadan da iyiymiş gerçekten...
Şöyle birşey var 2200 mAh batarya taktım ben.quote:
Orijinal bataryadan da iyiymiş gerçekten...
PS: i6 iOS 10.1.1 kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 19 Temmuz 2019; 19:43:17 > -
Hocam 2200 mAh deji yok ki
https://www.deji.com.tr/apple-iphone-6-mucize-batarya-deji-2200quote:
Hocam 2200 mAh deji yok ki
i6 iOS 10.1.1 kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 19 Temmuz 2019; 19:43:48 > -
Ha i6 ise doğrudur, 5S için konuşuyoruz sandım :)
umarım firma seni dava eder sonuçlanmamış bir şey için başlık açtığın için.
Bir mal mucize diye sabahtan akşama kadar övülüyorsa orada durup düşüneceksin.Zaten Deji'nin sitesine girip bakarsanız acemi ve kurumsal olmadıklarını görürsünüz.Kendi internet sitelerinde doğru yazılışı "iPhone" olan markayı bile "Iphone" ve "iphone" diye yazmışlar.
Muhtemelen bunu yapanlar mahalle arası bir telefoncu ve Çin'den getirdiği adi malı burada mucize diye satıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 29 Ağustos 2019; 7:7:27 > -
8 aydır kullanıyorum 8 saat ekran süresi alıyorum şans işi bence Samsung'tada kullanıyorum ayrıca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkengin -- 20 Temmuz 2019; 11:31:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bir mal mucize diye sabahtan akşama kadar övülüyorsa orada durup düşüneceksin.Zaten Deji'nin sitesine girip bakarsanız acemi ve kurumsal olmadıklarını görürsünüz.Kendi internet sitelerinde doğru yazılışı "iPhone" olan markayı bile "Iphone" ve "iphone" diye yazmışlar.
Muhtemelen bunu yapanlar mahalle arası bir telefoncu ve Çin'den getirdiği adi malı burada mucize diye satıyor. |
Kronik sorunlu gibi bahsetmeyin. Herkeste aynı sorun olursa tamam ama herkes aynı sorunu yaşamıyor 2 sene sorunsuz kullananda var sizin gibi bir kaç ay içinde sorun yaşayanda var. Sizin durumda siz haklısınız bir yıl daha garanti verilmesi gerekir peşini bırakmayın hakkınız ve alın.
|
Apple bile orijinal bataryasına 500 döngü garantisi veriyorlarmış siz deji bin nasıl daha uzun ömürlü olmasını bekliyorsunuz anlam veremedim.
|
Benzer içerikler
- iphone ahize sesi yükseltme
- icloud ile eşzamanlanıyor
- aksesu.com güvenilir mi
- iphone aux ayarları
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- airpods bağlanmıyor
- apple watch 8 su geçirir mi
- iphone 13 ekran fiyatı
- iphone için powerbank önerisi
- macbook yurtdışı fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X