Şimdi Ara

Değişik bir Mage Skill/Item Build önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Oyunda pek çok kişinin sabit item ve skill buildlerini kullandığını biliyoruz. Ancak kalıplaşan karakter dizilimlerinin aksine yeni ve etkili buildler de düşünülebilir. Önereceğim build +79 level mage teamler için uygundur. Komutçu Lightning magelerin bu buildi kullanmaları önerilmez çünkü 80 blink ve master 20 minor resist skilllerine ihtiyaçları olacaktır.

    Skill Dağılımı: Takımın ihtiyacına göre 70gr-70fr, 70lr-70gr veya 70fr-70lr verilmelidir. Benim tercihim 70 Glacier- 70 Flame yönünde olur, hem damage hem de slowlama şansınız olur.

    Item Build: Staff olarak tercihen krowaz staffları veya 70 level görev staffı kullanılır. Yüzükler birer adet shio, imir. flame ring olmalıdır. Örneğin 70 Glacier 70 Flame mage iseniz +3 shio ve +3 flame ring kullanmalısınız.

    Stat Points Dağılımı: Build full paper(cotton), semi paper(linen) ve pet mageler(160 int) kısacası tüm mage çeşitleri için geçerlidir. Benim önerim bolca nova ve meteor kullanılacağı için full paper olmamanız yönünde olur.


    Açıklama: 79 level bir mage iki tane meteor açabilir. Infernoları da sayacak olursan bu mage başına 6 tane geniş alan skilli demektir. Takımda 4 tane bu buildden mage olsa toplamda 24 tane alanın karşı tarafa düşmesi anlamına gelir ki buna dayanabilecek çok fazla parti olduğunu sanmıyorum. Tüm skiller boşaltıldığında ilk atılan meteorun cooldownu dolmak üzere olacaktır (yanlış hatırlamıyorsam meteorun cooldownu 30 saniye idi), yani bir anlamda seri bir şekilde alan skilli atılabilecektir. KingofKnight sitesinde oluşturduğum 81 level magenin skill dağılımı aşağıdaki gibidir.
     Değişik bir Mage Skill/Item Build önerisi


    79 level olduktan sonra kalan statları nasıl kullanacağınız size kalmış. Seçenekler aşağıdaki gibidir:

    79 level: İki tane meteor
    80 level: 72 staff skilli veya toz skilli
    81-82 level: 72 staff skilli ve toz skilli
    83 level: 72 staff skilli, toz skilli ve master 5(pasif %5 damage düşürme)
     Değişik bir Mage Skill/Item Build önerisi


    Tabi tahmin edebileceğiniz gibi bu buildin bazı eksiklikleri olacak. 75-80 skilllerini kullanamayacaksınız ancak bunun çok büyük eksiklik olacağını sanmıyorum, teklemek için 70-57-54 skilleri iş görecektir. Bu buildin en büyük dezavantajı master 10 -eğer 83 level değilseniz master 5 de dahil- skilllerinden mahrum olmanız.

    Daha önce hiç denenmemiş ancak can yakabilecek bir dizilim. 6 mage 2 priest takılan partilerde 5 mage bu dizilimi yapsa toplamda 11 meteor, 11 nova kullanılabilir, özellikle CSWlerde oldukça kullanışlı olur. Sizce işe yarar mı?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.