Şimdi Ara

Değişen kartuş fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değişen kartuş fiyatları

    Günümüzde artık her yerde sık sık kullanılan yazıcılarda tüketiciler için belki de en önemli kısım kartuş dolumu. Piyasada sıkıntı yaratan bir durum var o da şu ki, yazıcınızın kartuş mürekkebi bittiği zaman yeni bir kartuş almak, alacağınız yeni bir yazıcıya bedel olabiliyor. Bunun farkında varan tüketiciler ya gerçketen yeni bir yazıcı modeline gidiyor ya da kararsız kalıyor. kartuş fiyatları bu kadar dengesizlik yaratırken yayla kartuş olarak size sunulan fırsatlardan bahsetmek isteriz.

    Yayla Kartuş ile bütçenize uygun kartuş fiyatları

    Eğer elinizde bulunan ancak artık kullanmadığınız veya önceden alıp artık ihtiyaç duymadığınız stok fazlası haline gelmiş kartuşlarınız varsa, her marka ve modele ait olarak uygun fiyattan satın alıyoruz. Spot olarak görülen bu kartuşların başka tüketiciler için teminini sağlayıp bütçeye uygun kaliteli hizmet vermeye çalışıyoruz.

    Spot, orijinal veya muadil olarak elimizde bulunan kartuş çeşitlerimizi pek çok markadan bulundurmamızla beraber, büyük markalar olan Samsung, HP ve Canon gibi isimlerin ürünlerinin de teminini sizin için sağlıyoruz. Web sitemize girerek ürünler kısmından stoklarımızı incelyebilir, müşterilerimizin yorumlarını okuyabilir ve referanslarımız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

    Tek yapmanız gereken web sitemiz üzerindeki formumuzu doldurmak

    Yayla Kartuş olarak web sitemizi ziyaret ettiğinizde yapmanız gereken sadece ad, soyad ve telefon numaranızı girerek formumuzu doldurup kaydınızı yapmak. Sonrasında biz sizi arayarak geri dönüş yapmış olacağız. İletişime geçtikten sonra istediğiniz ürüne sahip olmak için eğer İstanbul’da ikamet ediyorsanız bizzat Yayla Kartuş olarak kapınıza kadar getirip ürün teslimatını yapıyoruz. İstanbul dışında iseniz sizin için kargoya verip 2 gün içinde elinize ulşamasını sağlıyoruz.
    Ofisimiz Şişli’de bulunmakla beraber telefon numaramızdan veya mail adresimizden de bizimle iletişime geçebilir, isterseniz site üzerinden mesajınızı da bırakabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.