Şimdi Ara

degerli arkadaşlar;yol gösterirseniz çok sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun yıllar istanbul içerisinde toplu taşıma araçlarında otobüs şoförü olarak çalıştım.bundan böyle ALLAH nasip ederse yurt içi ve uluslarası TIR şoförü olarak çalışmak istiyorum.40 yaşındayım.1995 yılından beri E sınıfı ehliyet sahibiyim.src1,src2,src3,src4 belgelerimin yanında psikoteknik belgemde var.uluslararası çalışacak TIR şoförleri için gerekli olan sayısal takograf kartımın başvurusunu yaptım,ayrıca elektronik takograflar için gerekli olan chip'ide kısa süre içerisinde ehliyetime taktıracağım.almanyada süresiz oturumum var ( vize sorunum yok ).almancam iyi,ingilizcemde orta seviyededir.daha önce hiç kamyom yada tır kullanmadım.kamyon yada TIR şoförü olan hiçbir tanıdığımda bulunmuyor.yanlızca ufak araçlarla yurt içinde ve yurt dişinda (avrupa genelinde) seyahat ederek uzun yol ve avrupa yollarında araç kullanma tecrübesi kazandım.bu şartlara sahip birisi olarak; TIR şoförü değerli meslekdaşlarımdan ricam şudur.bilgi ve tecrübelerinize dayanarak; TIR şoförü olarak çalışabilmem konusunda bana yol göstermenizdir.hepinize kazasız belasız çalışmalar diler,saygılarımı sunarım.ALLAHA EMANET OLUN...

• bu unsurlarda iş bulmanız çok zor değil. türkiyede sizin gibi şöför arayan o kadar çok firma varki ve bunların çoğuda yurtdışı çalışan firmalar. bence araştırma içerisinde olursanız bu sorunu çok rahat çözebilirsiniz..

Cities Skylines Facebook Sayfamızı Beğenin
  • değerli arkadaşım yorumun için teşekkür ederim.sorun benim daha önce tır şoförü olarak tecrübemin olmaması.baktığım ilanlarda "beş yada on yıl tecrübeli tır şoförü yada şoförleri aranıyor" diye yazıyor.bu nedenle henüz herhangi bir ilanada başvuru yapamadım.kişinin vasıflarından çok,tır şoförlüğü konusunda çalışan birini tanıyor olması daha önemli galiba.belki bu şekilde enazından bir başlangıç yapabilme şansına sahip olur.böyle bir tanığım olmadığı ve tır şoförlüğünde tecrübe sahibide olmadığımdan dolayı,çokda karamsar olmamakla beraber şansımın çok düşük olduğuna inanıyorum.saygılar...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.