Şimdi Ara

Decathlon B'twin Fit 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bisiklet ve Decathlondaki bisikletlerin genelde pek populerligi yok.Sadece 1-2 konu var onlarda 1-2 sayfalik.Neden Decathlon derseniz.Kurumsal calismalari cok hosuma gidiyo,musteri memnuniyeti mukemmel.Hic bi zaman yari yolda koymuyor firma.Parcalar 3 yil,Kadro omur boyu garanti gibi reklamlari felen var.Bisiklete gelecek olursak 700-800 ustune cikmak istemiyorum,Bu fiyata Sehir bisikleti almak istiyorum.Bu bisiklwti gordum begendim.Sizin aklinizda bi model varmi maksimum 800 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 31 Ocak 2015; 2:40:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emre4335 kullanıcısına yanıt
    Decathlon tarafından satılan mtb ve giriş orta seviye bisikletler epey ilgi görüyor, ancak şehir tur hibritleri konusunda malesef biraz geride. Firmanın müşteri memnuniyeti politikası hakkında söylediklerinize ise tamamen katılıyorum.
    Tavsiye noktasında, almak istediğiniz bisiklet türüne tam olarak karar vermeniz gerek öncelikle. Fit serisi gibi flatbar yol bisikleti, fitness, cross ve commuter gibi alt grupları var zira şehir bisikletlerinin.
    Commuter ve fitness grubunda 800 TL bütçe ile pek fazla seçeneğiniz yok. Cross grubunda ise Carraro Sportive 224/225 ve Salcano City Sport 20/40 modellerine bakın.

• sadettinz S kullanıcısına yanıt
    Ben alacagim bisikleti sehir icinde kullanacagim normalde.Yazin ise sahil yolunda kullanabilirim,Yani bana şu şekil bi bisiklet lazim,Surusu,oturus pozisyonu rahat olsun,fazla zorlamasin yeterli.Bu bilgiler isiginda hangi modelleri onerebilirsiniz

• Sahil yolunda kullanmak için amortisöre veya hidrolik disk frene ihtiyacınız bulunmuyor. Ancak rotanızı bozuk zemin ve hafif arazi şeklinde genişletme planı varsa o zaman amortisör ihtiyaç olabilir. 800 TL bütçe ile tatmin edici donanıma sahip bir bisiklet almanız ancak ikinci ellerde mümkün. İlk mesajda belirtildiği gibi Sportive 225 bakın.

• sadettinz S kullanıcısına yanıt
    Peki Bisan XTY5400 Hidrolik Disk modeline bi bakarmisiniz.Normalde dag bisikleti ancak ince lastik felen takilarak sehir bisikletine yaklastirsak nasil olur.Belki dersiniz Salcano,Carraro tarzi markalarin disina cikma ancak bu bisikletin fiyati donanimina gore uygun 700 lira gibi bi fiyati var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 1 Şubat 2015; 12:15:42 >
  • Bence ön süspansiyonlu al kesinlikle en azından kaldırımlardan inip çıkarken rahat olur, kendimden biliyorum her kaldırımdan inişimde maşa ölcekmiş gibime geliyor

http://www.decathlon.com.tr/rockrider-500-da-bisikleti-id_8293150.html

bu model gayet güzel tek kötü sayılabilecek yanı mekanik disk, bi düşün derim.
  • http://www.decathlon.com.tr/vtc-original-500-ehir-bisikleti-id_8165507.html

Şu bisikleti al jantları da çift katlı jantlarla değiştir. Çok güzel şehir bisikleti olur. Bir gece ağırladığım bir gezgin bunu kullanıyordu ve Avrupa'yı bu bisikletle dolaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

http://www.decathlon.com.tr/vtc-original-500-ehir-bisikleti-id_8165507.html

Şu bisikleti al jantları da çift katlı jantlarla değiştir. Çok güzel şehir bisikleti olur. Bir gece ağırladığım bir gezgin bunu kullanıyordu ve Avrupa'yı bu bisikletle dolaştı.

Merhaba hocam bende bugün bu bisikleti inceledim hoşuma gitti şu çamurlukları sökülürse gayet şık bir duruşu da olur, bu hafta alabilirim acaba sizin farklı tavsiyeniz var mı?

Esasen daha pahalı bisiklet de alabilirim fakat fazla para vermekte pek işime gelmiyor arasıra stabilize yollar biraz bozuk yollarda sürmeyi planlıyorum sizin düşünceleriniz nedir acaba?

• Decathlona bir kaç kez gittim , pek çok bisikleti gereksiz ağır, boyaları güzel bisikletlerin mat siyah vs.

Salcano varken başka marka düşünmüyorum ben ( Sırf boyası güzel diye kron almakta var)

Kolay kolay düşünmediğim yapmadığım bir eylem lakin, salcano hem yerli hem de Türkiye pazarında f/p olarak en alınabilir marka belki. (yani yerli değilde hangi ülke malı olursa olsun alınabilir bir marka)
    2 sene evvel aldığımda garanti dışı bıraktırdım , 2 sene doldu, 2 kez ayar dışında bakım & onarım masrafım yok .

Ha birde belki 100 tane modelleri var en büyük artısı firmanın. (hepsiburada vs. ile taksit + kredi kartı puan kazanarak alabilirsiniz)

Bu arada böyle bir şey buldum

http://www.n11.com/bisan-xty-5400-hd-26-jant-bisikletrakipsiz-fiyat-P23391782

markayı silelim üzerinden, sırf donanım bile gayet iyi kampanya yapmışlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 2 Şubat 2015; 11:21:49 >

• meter90 M kullanıcısına yanıt
    Bende aynı modelden bahsettim yukarda.F/P oranı bana gayet yüksek geldi.Bence değerlendirelebilir bir bisiklet.Hem mevcut donanımı hemde fiyatı.Üzerindeki lastikler biraz kullanıldıktan sonra ince bi teker takılarak şehir bisikletine yaklaştırılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

http://www.decathlon.com.tr/vtc-original-500-ehir-bisikleti-id_8165507.html

Merhaba hocam bende bugün bu bisikleti inceledim hoşuma gitti şu çamurlukları sökülürse gayet şık bir duruşu da olur, bu hafta alabilirim acaba sizin farklı tavsiyeniz var mı?

Esasen daha pahalı bisiklet de alabilirim fakat fazla para vermekte pek işime gelmiyor arasıra stabilize yollar biraz bozuk yollarda sürmeyi planlıyorum sizin düşünceleriniz nedir acaba?

Çamurlukları sökmeni önermem. Hafif ıslak yollarda veya su dökülmüş yollardan elbet geçersin ve sırf biraz düzgün gözüksün diye çıkarttığın için kendine küfredersin.

Bu arada amacın şehir içi spor yapmak mı yoksa bakkala markete gitmek, arada gezmek dolaşmak falan mı? İlki ise senin gösterdiğin daha uygun ancak gezmek, bir yerlere gitmek vb. ise benim önerdiğim daha iyi.

• emre4335 kullanıcısına yanıt
    makineyi alasım bile geldi durduk yere (benim bisiklette hd fren yok, fiyatının gereksiz ucuz olması kıllandırdı birde uygun bulursam 28 veya 29'' alacağım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.