Şimdi Ara

Debug LED Cpu ışığı yanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GPU: ASRock RX 590

MoBo: B450 Tomahawk Max

RAM: Adata D30 3000 MHz

SSD: Samsung 860 EVO 500 GB

HDD: Seagate 1 TB

Sistemim yeni. Parçalar sıfır sayılır. Sadece işlemciyi ikinci el aldım. Adam ekran kartı için sistem alıp sistemin üzerindeki donanımları ihtiyaç fazlası olduğu için satıyordu. Hiç kullanmamış dediğine göre. Ben de pozitif düşünmeye çalışıyorum bozuk işlemci satmadığını ümit ediyorum.

Bilgisayarın montajını sıkıntısız yaptım, bios flashback ile son sürüme güncelledim. Bilgisayarım sorunsuz çalışıyor ve işlemciyi de algılıyor ama anakartta nedense bu ışık yanıyor...

Sorun ne olabilir?

• İşlemciyi 15 dakika teste soktum. Sizce sonuç nasıl? Sağda gördüğüm kadarıyla sıcaklık değerleri iyi. ''ID-COOLING SE-224-XT'' soğutucu kullanıyorum.

Ama anakartın üzerindeki ışık beni deli edecek.

Hatta reddit vs. araştırdım benzer konfigürasyona sahip olan yabancılar da aynı sorundan müzdaripmiş. Bence sorun tamamen kozmetik,ufak bir sorun çünkü sistemimin herhangi bir aksamında,çalışmasında problem yok. İleriki bioslar ile çözülecek bir sorun olduğunu düşünüyorum.

AMD Ryzen 5 5600X || MSI X570S Torpedo MAX || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 3060 OC Edition 12GB || Silicon Power XPower Turbine 2x16GB 3200MHz CL16 || Samsung 980 Pro 500GB SSD || Western Digital Caviar Blue 1TB HDD, Seagate Barracuda 1TB HDD, Kioxia Exceria 960GB SSD || MSI MAG Forge 100R Kasa || Scythe Fuma 2 İşlemci Soğutucu /w Noctua NF-A12x15 PWM chromax.black.swap, Noctua NF-A12x25 PWM chromax.black.swap || 3x Galax 12cm Vortex Wind-01 ARGB, 1x be quiet! BL070, 2x ARCTIC BioniX P120 PWM ARGB kasa fanı
    Corsair RM650 650 Watt Gold Tam Modüler PSU /w sleeved gen 4 kablolar || Samsung LC27FG73FQMXUF 27" 1ms 144Hz Kavisli Qled Gaming Monitör
  • Evet, ben de bug diye okudum. Zaten işlemcinin performansında bir sıkıntı yok. Muhtemelen ileriki bios sürümlerinde çözülecektir. @Dreadfrost

| AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
    | COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Led Spot Yanıp Sönüyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.