Şimdi Ara

debriyaj baskı balata değişecek????? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cebelli


    quote:

    Orjinalden alıntı: rdursun01

    arkadaşlar hafta içi servise gittim ve orda baskı balata ve debriyaj bilyasını değiştiler. toplam 425ytl ödedim. sizce fiyat nasıl? kazık yediğimi sanmıyorum ama tabiki tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir.
    teşekkürler


    sana iyi fiyat vermişler ben sorduğumda bana 530 fala ndemişlerdi. tabi benim arabama. belki model ve yıl olarakta parça fiyatları değişiyordur.


    Tecniq bencede çok ama cebelli ye de 530 demişler . benimki 97 gli
  • yanlış hatırlamıyorsam baskı balata değiştikten sonrada rot ayarı yaptırmanda fayda var buda dip not birde serviste hangi marka takıyorlarsa onu dışarıdan temin edebilrisin japon yedek parça satan parçacılar var sonrada bir ustada değiştirttirilsin
  • Arkadaşlar kullanıma göre degişir, adamına göre degişir....Serviste yetkili olanlara bu sorum normal adam gibi kullanılırsa baskı balata kaç km gider ? Ayı gibi yada öküz gibi kulanan 20.000 de bitiriyor...Normal kullanım ömrü ne kadar ? Bilenler yazarsa teşekkür edecegim...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: taşkafa

    Arkadaşlar kullanıma göre degişir, adamına göre degişir....Serviste yetkili olanlara bu sorum normal adam gibi kullanılırsa baskı balata kaç km gider ? Ayı gibi yada öküz gibi kulanan 20.000 de bitiriyor...Normal kullanım ömrü ne kadar ? Bilenler yazarsa teşekkür edecegim...


    normal şartlar altında debriyaj baskı balatası aracın ömrü boyunca hizmet eder..madem toyota topicinde yazıyoruz 340.000 km deki 93 model corolla da halen orjinal baskı balatanın kullanıldığını örnek vermem yeterli olur diye düşünüyorum..baskı-balata tamamen kullanımla alakalı bir parça olduğundan ömür biçmek zordur..20.000 de de bitebilir..motor bittikten sonra da kullanılabilir..

    örneğin bazı otomobil dergileri uzun dönem testleri adı altında bazı makaleler yayınlıyor..benim şimdiye kadar gördüğüm ve okuduğum kadarıyla mantıklı kullanımlarda fabrikasyon hatası olmayan araçlarda 100.000 km öncesinde balata bitiren araç yok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 10 Temmuz 2007; 22:02:49 >




  • Cevabına teşekkür ediyorm. Türbülans. Sagolasın...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: taşkafa

    Cevabına teşekkür ediyorm. Türbülans. Sagolasın...


    daha bu aracımı yeni aldım.

    ama eski aracım olan Mazda Lantis'de 170.000 de debriyaj değiştirdim ve aracın üzerinden orjinal debriyaj çıkmıştı,

    hem ben hemde usta hayret etmiştik.

    Bi debriyaj balatası 170.000 km gidermi diye...
  • ORJ. PARCASI YETKILI SERVISTE 330 YTL
  • direk servise gitmektense parçacıdan parçayı alıp bildiğin ustaya yaptırman daha mantıklı. Birçok usta parçacıya tel açıp parçayı kendi de getirtiyor zaten.
  • Arkadaşlar gidin parçayı kendiniz alın ve götürün ustanıza.Usta montajı yaparken de yanında durun olsun bitsin.Sonuçta servisden çok çok daha ucza geleceği kesindir.Hem de içiniz rahat etmiş olacak gördüğünüz için.
    quote:

    Orjinalden alıntı: drsnrky

    direk servise gitmektense parçacıdan parçayı alıp bildiğin ustaya yaptırman daha mantıklı. Birçok usta parçacıya tel açıp parçayı kendi de getirtiyor zaten.
  • Toyota dışarıya yedek parça veriyormu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mencetin

    Toyota dışarıya yedek parça veriyormu?


    dışarı yedek parça veriyor ama garanti vermiyor. değiştirip bişey olursa yaptığın yere git diyebilir. ama serviste olursa sanırım 2 yıl garanti veriyor adamlar.
  • Arkaslari corolla 2010 1.4 dizel 6 ileri baskı balata bilyalar değişecek aracın baskı balata tamamen bitti yolda kaldım hangi marka baskı balata seti önerisini orijinalinin markası nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de benim araç daha 112 binde baskı balata için daha çok erken değil mi km orjinalmi korkmaya basladim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.