Şimdi Ara

.deb dosyasını nasıl yükleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ios 4.0.1 imi taze jailbreakledim. çok başarılı. bir sorunla karşılaşmadım. yalnız daha önceki sistemimde kullandığım bi programı (grooveshark) yeni yukledigim cydia da bulamadım. net den .deb dosyasını buşlup indirdim. sizden istediğim yardım, bu dosyayı iphone da nereye yükleyip nasıl sisteme yükleme yapabilirim; bilgisi olan var mı?

Carpe diem!quam minimum credula postero
  • quote:

Orijinalden alıntı: charmacomma

ios 4.0.1 imi taze jailbreakledim. çok başarılı. bir sorunla karşılaşmadım. yalnız daha önceki sistemimde kullandığım bi programı (grooveshark) yeni yukledigim cydia da bulamadım. net den .deb dosyasını buşlup indirdim. sizden istediğim yardım, bu dosyayı iphone da nereye yükleyip nasıl sisteme yükleme yapabilirim; bilgisi olan var mı?

pm den msn adresini gönder anlatıyım

• uzantısını .ipa diye değiştircektin sanırsam

cihazınızda var/root/media dizinine önce "Cydia" adlı bi klasör oluşturun daha sonra oluşturduğunuz "Cydia" adlı klasörün içinde "AutoInstall" klasörü oluşturun .. deb dosyasını bu klasörün içine atın. reboot ve respring yapın uygulama yüklenmiş olacaktır.

alıntıdır..

diğer yöntemler ve bu yöntemin resimli anlatımının bulunduğu link :

http://www.ikaynak.com/forum/21-genel-konular/15459-tum-uygulama-yukleme-yontemleri.html#post100359

Don't let yourself be blinded by fear or anger. Everything is only as it is.

• bu siteden kendi cydia reponuzu yaparsınız ve deb dosyasını yüklersiniz bu şekilde cydia dan yüklersiniz programlarınızı.

http://www.myrepospace.com/

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

Orijinalden alıntı: charmacomma

ios 4.0.1 imi taze jailbreakledim. çok başarılı. bir sorunla karşılaşmadım. yalnız daha önceki sistemimde kullandığım bi programı (grooveshark) yeni yukledigim cydia da bulamadım. net den .deb dosyasını buşlup indirdim. sizden istediğim yardım, bu dosyayı iphone da nereye yükleyip nasıl sisteme yükleme yapabilirim; bilgisi olan var mı?

pm den msn adresini gönder anlatıyım

neden buradan anlatmıyorsunda forumun amacının dışına çıkıyorsun? anlat bizde öğrenelim...
    Play Station 3 Slim 120 Gb Ntsc-U, Xbox 360 Pal, Lenovo Y560, Toshiba P300 26L, Samsung LG 42LW4500 Tv, Logitech Z5500, İphone 4 32 Gb, İpad2 16 Gb Wi-Fi, Nikon D300, Sigma 24-70 F2.8, Nikon 50mm F1.8, Sigma 70-300

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.