Şimdi Ara

DEATHLOOP %100 Türkçe Yama (Xbox Game Pass Dahil!) - CidQu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
30
Favori
108.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beklemeye devam, kolay gelsin.

  • Önceden de bahsi geçmişti ama sürekli karşılaştığım için tekrar üzerine düşmek gerekir diye düşündüm. Diyaloglarda çeviri sırasında karşılaştığım çok fazla yazım yanlışı, imla hatası var. Orijinalinde yani. Çünkü karakterler arasında bozuk ingilizce konuşan, şımarık, fütursuz karakterler de var bu yüzden bu şekilde yapılmış ve bence harika olmuş çok keyifli diyaloglar var. Lore kısımlarını çevirdiğim için burası için konuşuyorum epey denk geleceksiniz.


    O yüzden bu hataları aynı şekilde bilerek hatalı çeviriyoruz. Harf eksiği, imla hatası vb. orijinalde nasılsa öyle çeviriyoruz. Yani oynarken çeviride göreceğiniz hataların hepsi bilinçli olarak yapılmış hatalar olacak bilginize.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Aralık 2021; 13:3:41 >
  • CidQu kullanıcısına yanıt

    Sağolun hocam az kalmış Steame de bakıp ucuz olanı alayım👍🏻


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yamaniz çıktığında iban paylaşın gönlümüzden ne koparsa verelim siz ve siz gibi oyun çeviri işine gönül veren dostlara destek olmak bizleri çok mutlu eder

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Bağışın önemli olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan benim için bu yamanın başarılı olması, desteklerinizle bu yama çok güzel bir şekilde çıkarsa bu bizim için en büyük destek olur. Bethesda geri dönseydi maillerimize, daha da güzel olurdu :/ Bir de unutmadan söyleyeyim gece yüzde güncellemesi gelecek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • %8 kaldı bitmesine aldım 1 aydır bekliyorum yapayı hadi hayırlısı

  • emeğinize sağlık merakla bekliyoruz. bu kış indirimlerinde alacağım gibi konusu atmosferi ilgimi çektiDEATHLOOP %100 Türkçe Yama (Xbox Game Pass Dahil!) - CidQu 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 26 Aralık 2021; 1:39:27 >
  • Bir şey kalmamış DEATHLOOP %100 Türkçe Yama (Xbox Game Pass Dahil!) - CidQu 

  • 😔

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bravo, çok güzel bir hızda devam ediyorsunuz. İnşallah tez zamanda biter biz de keyfini süreriz.


    Emekleri geçen herkese teşekkürler...

  • Öncelikle yeni yılınızı kutlarım, bu yıl istemeden de olsa yeni yıla Deathloop oynayarak girmiş oldum. Oyuna aktardığımız kısımlar şuan çok güzel gözüküyor, yüzde güncellemesi yakında yapacağım fakat hafiften ben testlere başladım bugünlerde. 'ş' harfinin akıbeti hala belli değil, bazen çalışıyor bazen de oyunu çökertiyor. Dishonored 2'deki problem hala devam ediyor olabilir. Tam net emin olmak için birden fazla arkadaşımız ile test yapmamız gerekecek. Bunun için bir kaç kişi ile görüşmelere başlayacağım. Oyunun Online kısmında da bir sıkıntı olmadığını gördüm, arkadaşım ile birlikte Online kısmını denedik ve hiçbir sıkıntı yok, oyun tamamen oynanabilir durumda, Online sürümü için.


    Soracak insanlar için söyleyeyim, altyazıları daha oyuna aktarmadım. Hepsini tek tek elimle aktarıp karakterlerini değiştirmem gerekiyor :(. Boş olduğum bir zaman onu da yapacağım, altyazılarda Font'ları deneyemedik çünkü altyazılar oyunda tamamen rastgele bir şekilde çıkıyor(Oyunda net ilerleyen bir hikaye yok, konuşmalar her oyun rastgele değişiyor.). Bugün yarın öğrenmiş olacağım onun ile ilgili de bilgi veririm.


    Test sürümünü soracaklar için ise, oyun %100'e ulaştığında eğer hala Font'ları tam düzenleyemez isek Türkçe Karakter olmayan halini yayınlayacağım ama emin olun muhtemelen çözeceğiz.


    Merak edenler için ise, herhangi bir çeviri grubuna veya bir sisteme bağlı değilim. Yamayı muhtemelen GitHub üzerinden hostlayacağım, oradan direk indirebileceksiniz. Ekstra olarak bir internet sitesi veya Discord Sunucusu kurmayı düşünmüyorum, zaten sanırım yasaklandı, çok da önemli değildi benim için.


    Şu an anlık olarak ben Online ve Başarımları çevirirken, Dante Terminal notlarını çevirmeye devam ediyor.


    Başka bir sorunuz olursa buradan veya Özel Mesaj üzerinden sorunuzu sorabilirsiniz.


    Beklediğiniz için teşekkür ederim, elimden geldiğince hızlı bir şekilde yamayı çıkartmaya çalışıyorum. Bu esnada çok sayıda insan ile iletişime geçtim. Şu an önemli bir ZeniMax Müdürlerinden biri ile görüşme sağlıyorum, emin olun her yöntemi deniyorum yamaların resmiyete geçmesi için. Umuyorum yeni yıl bana bu konuda daha çok yardımcı olacaktır. Kendinize iyi bakın, sağlıcakla bekleyin.





  • Mutlu seneler inşallah en kısa sürede kavuşuruz yamaya kolay gelsin. DEATHLOOP %100 Türkçe Yama (Xbox Game Pass Dahil!) - CidQu 

  • DEATHLOOP %100 Türkçe Yama (Xbox Game Pass Dahil!) - CidQuCidQuyoutube
    2022 01 01 03 35 09
    https://www.youtube.com/watch?v=ntoZkgl8zmo
  • CidQu kullanıcısına yanıt

    Hocam videoda takılma mı var acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theasus kullanıcısına yanıt

    Evet, oyun bu şekilde değil. OBS sıkıntısı. Dakika 2.18'de açıklamıştım. Bir çok ayar yaptım fakat düzeltemedim ben de bari arayüzden bir fikriniz olsun diye bu şekilde yayınladım.


    DEATHLOOP %100 Türkçe Yama (Xbox Game Pass Dahil!) - CidQu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CidQu -- 1 Ocak 2022; 14:52:43 >
  • Yüzde güncellenecek mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • canyakan-64 C kullanıcısına yanıt
    Evet, evimin olduğu şehre geri döndüğümde yüzde güncellemesi yapacağım. Ayriyetten olan bitenlerle ilgili bir durum güncellemesi de yaparım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, arayüz neredeyse bitmek üzereyken artık test sürecine geçebileceğimizi düşünüyorum. Hala altyazılarda eksikler var, onları da yakın zamanda tamamlayacağız test süreci ile birlikte. Öncelikle tekniki bir test süreci daha sonrasında ise tam donanımlı hem yazım testi hem de anlayış ve oynayış testi olarak iki test yapacağız. İlk test için üç - dört kişi ile testlere başlayacağız, oyuna sahip olup bu konuda yardımcı olmak isteyen var ise detaylı bilgi için benimle özelden iletişime geçebilir.


    Resmiyet ile ilgili yeni bir açıklamam yok, iletişimimiz devam ediyor diyeyim.


    Hala yama için çıkış tarihi yoktur, yama çıkış tarihi son gününe kadar da vermeyi çok düşünmüyorum. Kimseyi mağdur etmek istemem.

  • Merhabalar. Yamada son durum nedir acaba. Şuan yıllık izindeyim hazır tatildeyken oynamayı çok isterim. Teşekkürler =)

  • alpay1989 kullanıcısına yanıt
    Çok üzülerekten söylüyorum daha paylaşabileceğim durumda değil. Daha tam olarak paketlenmiş bile değil. Çeviri olarak bitmiş durumda lakin oyuna aktarma ve test süreci var, bazı yerler direk çeviri olarak çalışmıyor onları düzeltmem gerekiyor. Oynanabilecek durumda değil maalesef.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.