Şimdi Ara

ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.793
Cevap
59
Favori
367.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu dışına çıkmayalım arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelim konuyu resmen siyaset meydanına çevirmişsiniz,bizde biliyoruz bu hükümetin her şeyi ithal aldığını ve üretim yerine tüketim ekonomisini uyguladığını ama bunlar burada konuşulmaz.Oyun hakkında yeni haberler,teoriler,yeni bilgiler konuşulur.Ve yukarıda dün paylaştığım haberi bile kimse beğenmemiş,kimse umursamamış bile ona da sinirliyim resmen konu amacından saptırmışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 11 Ocak 2018; 16:18:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powersmachine54

    Death Stranding için oynanış mekanikleri geliştirilmeye başlandı
    Bir süredir geliştirici ekip, oynanış mekaniklerini test ediyordu. Şimdi ise oynanışın neye benzeyeceği belli oldu.


    Şu an Hideo Kojima liderliğinde PlayStation 4 oyuncularına özel olarak geliştirilen Death Stranding hakkında yepyeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bugüne kadar sadece 3 adet sinematik video ile karşımıza çıkan bu oyun, gizemli olması ile oldukça popüler bir hal almıştı. Tabii bu popülerlikte Hideo Kojima’nın da çok büyük bir etkisi var ya, neyse. İşte bugün ortaya çıkan yeni bilgilere göre, geliştirici ekibin, oyunun oynanış mekanikleri için gerçekleştirdiği testler sonlandı ve geliştirici ekip sonunda oyunun oynanış mekanikleri üzerinde çalışmaya başladı.

    The Game Awards 2017 sırasında Death Stranding gösterilebilir

    Hideo Kojima, oyunculara daha fazla bilgi vermek adına, tasarım sürecinden de bahsetti ve oyunun yapımcısından gelen açıklamaya göre, Death Stranding oyununun tasarım süreci neredeyse bitmek üzere. Hatta öyle ki, şu an oyunun tasarım ögeleri final halinde ve test ediliyor. Yine de oyunun oynanış mekanikleri yeni geliştirilmeye başlanmış. Bu demek oluyor ki, 2018 senesinde bu oyunun çıkışını görmeyeceğiz.

    Şimdi, “Oyunun zaten 2018’de çıkacağını kim söyledi?” diyor olabilirsiniz. Hemen açıklayalım, bundan birkaç hafta önce Sony, bir açıklama yapmıştı ve Death Stranding oyununun çok hızlı bir şekilde geliştirildiğini, 2018 senesinde de karşımıza bir sürpriz duyurunun çıkacağını söylemişti. Biz de bu duyurunun, oyunun çıkışı olacağını düşünmüştük. Yani, oyun muhtemelen 2018 içerisinde çıkış tarihine kavuşacaktı, 2018 içerisinde de yine çıkacaktı. Fakat oynanış mekaniklerine daha yeni geçilmiş olması, bizce 2018 senesini ve 2019 senesinin ilk yarısını listeden tamamen silmeye yeterli. Belki de 2018 senesindeki sürpriz duyuru, oyunun oynanış videosudur. Kim bilir?
    Kaynak:Leadergamer

    Oyunun oynanış mekanikleri geliştirilmeye yeni başlanmış bu gidişle 2019 sonbaharı ya da 2020 yılının ilk çeyreği gibi çıkar.

    2020 mi ? yok 2050 de çıkarsınlar ya 2020 ne ki




  • quote:

    Orijinalden alıntı: powersmachine54

    Güzelim konuyu resmen siyaset meydanına çevirmişsiniz,bizde biliyoruz bu hükümetin her şeyi ithal aldığını ve üretim yerine tüketim ekonomisini uyguladığını ama bunlar burada konuşulmaz.Oyun hakkında yeni haberler,teoriler,yeni bilgiler konuşulur.Ve yukarıda dün paylaştığım haberi bile kimse beğenmemiş,kimse umursamamış bile ona da sinirliyim resmen konu amacından saptırmışlar.

    Hocam ben okudum like'ını da vermeyi unutmuşum şimdi verdim :) İş yoğunluğu çok kurcalayamıyorum forumu
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Hocam doğrusunu söyleyim bu forumda yorumum beğenirse mutlu oluyorum,ve isteyen beğenir isteyen beğenmez ama haberi paylaşınca hiç kimse yorum yazmayıp konu başka yöne olunca da sinirlendim.
  • Kojima açıklama yapmış; Arapça altyazı olacak Türkçe olmayacak, beğenmeyen yallah Arabistan'a.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun switche gelmeyecek mi ya?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi olmuş kusura bakma mevzu mevzuyu açmış uçmuş gitmiş. Hep mobil yüzünden oluyor bunlar öncesine tam bakamayınca sayfanın sanki bişey yazılmamış gibi yazıyoruz pc den yazılsa ne yazdığımızı görürüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy

    Kojima açıklama yapmış; Arapça altyazı olacak Türkçe olmayacak, beğenmeyen yallah Arabistan'a.

  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Abi bu seferlik önemli değil,ama mümkünse konunun amacından sapmamaya çalışalım.Bazen bende mobilden yazarken sizin dediğin gibi yazılmamış gibi gözüküyor.Evet PC'den yazılınca çok rahat görüyoruz.Ama mobilde standart görünüme geçince masaüstü görünümü gibi oluyor.
  • Oyunun hikayesini kimse anlamayınca konu nerelere gelmiş.
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Ülke gündemine arada takılmaktan oluyor hep bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Abi bende ülke gündemine bu aralar hep fazla takılıyorum.Ama mobilde olduğu için normal karşılıyorum.Neyse bu yıl E3 Death Strandig gameplay ve çıkış tarihini de PSX 2018'de verirler diye tahmin ediyorum.Yalnız bu oyunun gameplayini gösterdiklerinde bence hepimize farklı duygular katacak,çünkü daha önce oynadığımız oyunlara hiç benzemeyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 11 Ocak 2018; 19:32:11 >
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Zaten game play gelmezse bu sefer çatlarım kafamda game play ile ilgili zibilyon tane teori var bir de rpg çıkıyormuş oyun var ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Oyunun tüm trailerini izledim ama aklıma pek teori gelmiyor,bu yıl gameplay kesin göstereceklerdir ona kesin gözle bakıyorum,fakat abi oyun RPG olmaz ama open world olacağını biliyoruz ama TPS ve FPS kamera açışı ile değişen bir çok farklı oynanış mekanikleri olacaktır.Hikayesi derin ve bilim kurgu olacaktır.Parelel evrenler belki oyunda konu bile edinir.
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Last of us mgs5 karışımı birşey çıkıyormuş ortaya. Rpg olmaz zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Last of us gibi derin ve bilim kurgu olursa çok güzel olur.Zaten bu oyunda dram olacak gibi bunu fragmanlardan tahmin ediyorum.Fakat Kojima ölmek son değil demişti,mesela oyunda öldüğümüz zaman ruhla dolaşırken dram gibi anılarımızı izlersek çok farklı deneyim olur.Bu oyun çok farklı ve ilginç deneyim olacağını ve oyuncularda farklı duygulara sebep olacaktır.Yalnız MGS biraz benzeyebilir ama last of us mags karışımı biraz güzel olabilir,fakat last of us ve tamamen bilim kurgu bir çok farklı deneyim,özgürlük derin hikaye ile çok güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 11 Ocak 2018; 19:59:11 >
  • Kusura bakmayın arkadaşlar. Ülke gündemi felan işte, yoksa bende takmıyorum da arada oluyor böyle şeyler :)

    Bir sıkıntı olduysa affola şimdiden.

    @snakefatih: hocam muhabbetinize doyum olmuyor konuşuruz her zaman özelden.
  • Her zaman bu arada power a +1 i unutmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norman Reedus: “Death Stranding kesinlikle zamanının ötesinde bir oyun.”


    Ayrıca oyun içerisinde bulunan bazı elementlerden de bahsedildi.

    Hideo Kojima şu sıralar Sony ile birlikte Death Stranding isimli bir PlayStation 4 oyunu üzerinde çalışıyor. Bu oyun için bizlere sadece 3 farklı video gösterildi ve bu videoların tümü sinematik idi. Yani, oyunun oynanışı nasıl olacak, neye benzeyecek, hiçbir fikrimiz yok. Bu yüzden internet ortamında, oradan buradan gelen açıklamalar otomatik olarak ilgimizi çekiyor. Şimdi sizlere sunacağımız haber de o bahsettiğimiz tipte açıklamalardan. Death Stranding projesinde rol alan Norman Reedus, katıldığı bir programda oyundan bahsetti ve bizlere birkaç ipucu da verdi.

    Death Stranding hakkında hiç kimse, hiçbir şey bilmiyor

    Norman Reedus, “Oyunun konsepti gerçekten benzersiz ve ilgi çekici. Çünkü bu oyun, oradaki herkesi öldür ve kazan tipinde bir oyun değil. Death Stranding, bir şeyleri bağlamak ve bağları bozmak ile alakalı bir video oyunu. Oyun kesinlikle zamanının ötesinde ve içerisinde sosyal medya elementleri de bulunuyor. Bunun arkasındaki fikir ise, bilirsin birçok oyunda Y neslini fotoğraflayan kültür ögeleri kullanılıyor. Bir odada yalnız olmak ve insanlar ile olan tüm fiziksel bağlantını kaybetmek. İşte bu oyun, fiziksel bağlantıyı kaybettikten sonra, o bağlantının tekrar kurulması ile alakalı.” dedi.

    Norman Reedus en sonda ise Hideo Kojima ismine tamamen güvendiğini, onun hayal gücüne inandığını belirtti. Açıkçası bu noktada birçok oyuncu, oyunun içerisinde sosyal medya elementlerinin olmasını garipsedi. Fakat gerçeği görelim ki, günümüzdeki birçok video oyununda Y neslini tatmin edecek ögeler bulunuyor. Hatta geçin günümüzdeki oyunları, Hideo Kojima tarafından 2001 senesinde piyasaya sürülen Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty oyununda bile sosyal medya ögeleri bulunuyordu. Bizler pek garipsemedik.

    Ana sayfa » Haber » Norman Reedus: “Death Stranding kesinlikle zamanının ötesinde bir oyun.”
    Kaynak:Leadergamer

    Bu haberle birlikte çok daha fazla hype yaptım.Oyun dünyasında devrim yapacak çok farklı benzersiz tarif edilmeyecek kalitede exclusive oyunumuz olacak gibi,Hideo Kojima reis bu oyunu efsanevi yapacağını tahmin ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 26 Ocak 2018; 16:33:16 >




  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.