Şimdi Ara

ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.793
Cevap
59
Favori
367.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Yillar yili Turkce olacak mi olmayacak mi sorulariniz bitmiyor. Kac yildir var su konu o kadar surede azicik kassaniz tum oyunlari az cok anlayacak kadar ingilizceniz olurdu.

    Ve hala daha Turkce yapilmadigi icin kizmakta hicbir beis gormuyorsunuz. Yani bu kadar trajikomik olabilir. Sony Turkiyeden nefret eden biri olarak bunlari savunuyorum gibi gozukuyor su an ama olanlari soyluyorum sadece. Yoksa Sony Turkiye dediginiz Sony firmasindan beles para gomme amaciyla kurulmus yan gelip yatan uc bes tane uyaniktan olusan bir olusum. Daha fazlasi degil. Ben Sony olsam ilk isim Sony Turkiye isimli bu parazitleri kapatmak olurdu.

    5. Dunya ulkesiyiz anlayin artik insanlar bizim icin yapmiyor bu oyunlari sizin alip almamaniz Turkiyenin uc bes fazla satisa etki etmesi umurlarinda bile degil. Asil paranin kazanildigi ulkeler, bolgeler belli. Uc kurus sattigi icin Turkce getirmek zorunda degiller, olmayacaklar. Ben olsam ben de getirmem lokalizasyona verecegim parayla bu ulkeden kazandigim uc kurus paradan bir sey kalmamis olacak cunku. Ulkede azicik satiyor diye kimse sizin istediginizi yapmayacak maalesef. Ulkenin anasi ters donmus siz hala daha Turkce bekliyorsunuz. Izmir suriyeye dondu. Arapcadan gecilmiyor sokaklar. Yurtdisinda itibarimiz, ne verdigimiz, ne katki yaptigimiz ortada. Ne uretiyoruz, ne ile kendimizi gosteriyoruz, şuyumuz var bizim diyebildiginiz bir sey var mi? Illa ingilizce ogrenmeyecegim diyorsaniz Turkce gelen tek tuk oyunlarin degerini bilin cunku cidden kara kasiniza kara gozunuze yapiliyor bu oyunlar.

    Basbakaninin "bulut sistemi diye bisi var alin kullanin ama fazla kafayi yormayin yaa" dedigi bir ulkeye ben Turkce oyun degil direkt oyunumu o ulkenin store'une koydurmazdim bile.
    Not: İngilizce biliyorum, birsürü yamacı dolandırıcılar tarafından da bloklandım onları saçmalıklarına karşı çıktığım için. Buna KarapathiaN (Benim deyimimle karapatan) ve saidsrc dahil. Ayrıca birsürü kişiye de "Bunlara para ödeyeceğinize İngilizce kursuna ödeyin" dedim.



    Hadi ordan, az satıyormuş oyunlar. Yaw he heee. Bu ülke 2000'li yılların başındaki gibi korsan ülkesi değil artık ve ağlamanız hiçbirşeyi değiştirmeyecek.



    Daha X360 döneminde mikisoft bu ülkeye korsan kullanım çok olduğu için gelmiyordu, şimdi Forza Horizon 4 Türkçe. Sence adamlar bunu "Yaw Türkiye'de satışlar düşük korsan bol ama kara kaşlarının hatrına yapalım" diye mi yaptı? Cevabın evetse blok listeme bir gereksizi daha alacağım için memnun kalırım şahsen. Uncharted serisi de kaşımızın hatrına dublaj yapılmıştır sana göre.



    Benim kıçıkırık ilçemde bile orijinal oyun barındıran PS4 kafe var, evet tüm oyunları orijinal kutulu üstelik 100 kişi gitmez oraya toplasan. Bu ülke korsan sorununu çoktan aştı, çoğu kişi Windows 10'una kadar orijinal yazılım kullanıyor. Netflix ve Spotify'e para ödüyoruz.



    GTA 5'i alan-para harcayan ilk 10 ülkede olduğumuza malum organımla iddiaya girerim. Microtranscation konusunda dünyada ilk beşe rahat gireriz.



    Oyunların Türkçe gelmemesi ya Sony/Mikisoft'un beceriksizliği ya da firmaların çakallığı. Ama kesinlikle oyunların satışının az olması değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

    Banada öyle geliyor. Sony'nin 4 exc oyunu gelecek 2019'da bir tanesi Days Gone belli 2019'un ikinci çeyreğinde geliyor.

    Q2 2019'da Days Gone (Nisan)
    Q2 2019 Ghost of Tsushima (Nisan-Mayıs-Haziran)
    Q3 2019 The Last of Us Part II (Temmuz-Ağustos-Eylül)
    Q4 2019 Death Stranding (Ekim-Kasım-Aralık)


    2019 a bu şekilde yayılabilir Sony Excleri.

    Alıntıları Göster
    4ü de müthiş, day1 çakacaz battık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ghost of Tsushima 2019'da çıkmaz. Ayrıca olası bir FF7 Remake çıkış tarihi tüm takvimi değiştirir ama yine de PS5'in 2020 sonunda çıkacağını düşünürsek, PS4 için 2020'ye en az iki AAA oyun bırakılacağı kanısındayım. Bunlar da Ghost of Tsushima ve Death Stranding olur.
  • 2020 de ps 5 duyurulacağı kanısındayım bu yüzden 4 oyun da 2019 yılında çıkacaktır ps5 in duyuruldu yılda ps4 e exc çıksa bile bir çacık olmaz o reklam işinden ps5 duyurusu tüm oyunları unutturur ve ps5 donanımına ve gelecek oyunlar ilgi odağı olur death stranding in 2020 tokyo olimpiyatlarından önce çıkacağını söylemişti zaten kojima.
  • PS4 Pro özel versiyon çıkacak mı acaba? Kojima reyize sonuna kadar helal hoş olsu.



    MGS serisinin hakkını ödemem lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thejoker58906

    2020 de ps 5 duyurulacağı kanısındayım bu yüzden 4 oyun da 2019 yılında çıkacaktır ps5 in duyuruldu yılda ps4 e exc çıksa bile bir çacık olmaz o reklam işinden ps5 duyurusu tüm oyunları unutturur ve ps5 donanımına ve gelecek oyunlar ilgi odağı olur death stranding in 2020 tokyo olimpiyatlarından önce çıkacağını söylemişti zaten kojima.
    Öncelikle Merhabalar hocam, Oyun PS5' de gelebilir ama PS4 e çıkacağı kesin. Çünkü PS4'de geliştiriliyor ve oynanıyor. Ve DECIMA oyun motoru zaten PS4 için geliştirilmiş kendini kanıtlamış bir motor. Hatta Reddit'te bu konu hakkında gene aşağıdaki resim paylaşıldı.

    Bir kaç gün önce Hideo Kojima PS4'üzerinden DualShock 4 ile Death Stranding'i oynerken. Resimde de görüldüğü üzere "Death Stranding'in sadece PS5 oyunu olacak teorilerinin çürüdüğü." belirtilmiş.

    &#42341; DEATH STRANDING &#42341; | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 |.

    Zaten Aylar öncede oyun cilalama aşamasına girdiği ve Hideo Kojima tüm gün oyunu oynayarak test ettiği açıklanmıştı. Hideo Kojima her oyununa böyle eder sürekli oyunu oynayarak düzeltilmesi gereken yerleri söyler.

    Ayrıca, Yukarıda yazdım 2019'da çıkması beklenen 4exc oyun yıllardır ps4 üzerinde geliştiriliyor. Sony 1 yıl içerisinde genelde 4 exc oyun çıkarmaz. Öyleki The Last of Us ve Death Stranding'i 2020 yılında çıkartıp, PS5'in çıkışını da 2021 e alabilir. Henüz elle tutulur bir PS5 çıkış tarihi yok hepsi söylentiden ibaret ama Kotaku Editörü sağlam kaynaklardan edindiği bilgiye göre 2021 den önce PS5 beklemeyin demişti.

    2018 yılında Sony, God of War ve Detroit Become Human çıkardı, 2019 da Days Gone ve Ghost of tsushima çıkarsa 2 adet, 2020 ye de gayet Last of Us 2 ve Death Stranding i saklayabilir.

    Bir tarafta 90 milyondan fazla satmış konsol var, 90 milyon insanın oyun alma potansiyeli daha yüksektir yeni çıkan PS5 i hemen herkes alamayacak yıllar geçmesi lazım satışlarının artması için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 20 Ocak 2019; 14:20:24 >




  • merhabalar hocam zaten sadece ps5 e çıkarmazlar hocam benim tahminim 2019 da days gone ,death stranding, ghost of thusisma üçlüsünü 2018 deki gow detroit,spiderman gibi çıkartacaklar 2020 de ise neslin son oyunu The last of us part II ile ps4 neslini kapatacaklar gibi hem ps4 hem ps5 e çıkartacaklarını sanmıyorum ps5 de geriye uyumluluk teknolojisi olacağından veya 4 exclusive oyunuda aynı yıl çıkarabilirler 2020 de Ps5 in tabanını hazırlamak için ben 1. dediğimin olacağını düşünüyorum ama 4 ü de aynı yılda çıkabilir

    ps5 e gelirsek Sony nin etkinliklere katılmayışı bende baya bir şüphe uyandırıyor 2019 ortalarına doğru bir etkinlik düzenleyip oyunların çıkış tarihini duyurup 2020 E3 ün de Ps5 tanıtımı ve ps5 in geleceği ve çıkış oyunları konuşulabilir analistler 2020 de ps5 in çıkacağını düşünüyorlar tabi bu 2021 de olabilir ama konsolların arasında ki çıkış tarihlerine baktığımız zaman arada hep 6-7 yıl var ps4 2013 yılında çıktı konsol 2019 kasımda 6. yılını dolduracak 7 yılda yani 2020 de ps5 in gelme ihtimali yüksek bu yüzden bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 20 Ocak 2019; 14:44:44 >




  • hepsi aynı yıl çıkarsa goty yi kim alacak ya aman aceleye getirmesinler sonra yarım bir oyun oynamayalım mgs 5 gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

    Bir oyunun arkasında Hideo Kojima varsa almak için yeterli sebeptir, başka sebep aranmaz.
    Gördük Mgs 5'i.
  • Hayırlısı ile bir çıksında nedir, ne anlatıyor anlayalım artık başka türlü öğrenemiycez, O kadar oldu duyurusu yapılalı halen hiç bişey anlamış değilim hikaye ile alakalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow of Colossus Remake'yi unutmuşsun.
  • Xboy ağlama Xbox'a çıkmıyor diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Fanboy -- 20 Ocak 2019; 15:34:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

    Xboy ağlama Xbox'a çıkmıyor diye.
    He he kesin öyledir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

    Öncelikle Merhabalar hocam, Oyun PS5' de gelebilir ama PS4 e çıkacağı kesin. Çünkü PS4'de geliştiriliyor ve oynanıyor. Ve DECIMA oyun motoru zaten PS4 için geliştirilmiş kendini kanıtlamış bir motor. Hatta Reddit'te bu konu hakkında gene aşağıdaki resim paylaşıldı.

    Bir kaç gün önce Hideo Kojima PS4'üzerinden DualShock 4 ile Death Stranding'i oynerken. Resimde de görüldüğü üzere "Death Stranding'in sadece PS5 oyunu olacak teorilerinin çürüdüğü." belirtilmiş.

    .

    Zaten Aylar öncede oyun cilalama aşamasına girdiği ve Hideo Kojima tüm gün oyunu oynayarak test ettiği açıklanmıştı. Hideo Kojima her oyununa böyle eder sürekli oyunu oynayarak düzeltilmesi gereken yerleri söyler.

    Ayrıca, Yukarıda yazdım 2019'da çıkması beklenen 4exc oyun yıllardır ps4 üzerinde geliştiriliyor. Sony 1 yıl içerisinde genelde 4 exc oyun çıkarmaz. Öyleki The Last of Us ve Death Stranding'i 2020 yılında çıkartıp, PS5'in çıkışını da 2021 e alabilir. Henüz elle tutulur bir PS5 çıkış tarihi yok hepsi söylentiden ibaret ama Kotaku Editörü sağlam kaynaklardan edindiği bilgiye göre 2021 den önce PS5 beklemeyin demişti.

    2018 yılında Sony, God of War ve Detroit Become Human çıkardı, 2019 da Days Gone ve Ghost of tsushima çıkarsa 2 adet, 2020 ye de gayet Last of Us 2 ve Death Stranding i saklayabilir.

    Bir tarafta 90 milyondan fazla satmış konsol var, 90 milyon insanın oyun alma potansiyeli daha yüksektir yeni çıkan PS5 i hemen herkes alamayacak yıllar geçmesi lazım satışlarının artması için.

    Alıntıları Göster
    Mantıklı yorum +1




  • Kojima geçenlerde Remedy'i ziyaret etmiş. Remedy'nin yeni oyunu hakkında bir şeyler danışmış gibi görünüyor Sam Lake, Kojima ve ekibine

    &#42341; DEATH STRANDING &#42341; | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 |



    Kojima, Sam Lake ile fotoğraf çekilmiş. Sam Lake yaşlandıkça iyiyce karizma oldu :) Remedy çok iyi bir şirket ama Xbox bu adamları bitirdi Sony el atsa şu adamlara keşke. Alan Wake'in hakları Microsoft'da sanırım adamlar ikinci oyunu yapamıyor her halde. Quantum Break öyle aşırı iyi bir oyun değildi. Yeni çıkıcak Control oyunu da belli bir bütçeyle yapılmış gibi görünüyor işleri zor.

    &#42341; DEATH STRANDING &#42341; | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 |



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 21 Ocak 2019; 1:20:8 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

    Kojima geçenlerde Remedy'i ziyaret etmiş. Remedy'nin yeni oyunu hakkında bir şeyler danışmış gibi görünüyor Sam Lake, Kojima ve ekibine




    Kojima, Sam Lake ile fotoğraf çekilmiş. Sam Lake yaşlandıkça iyiyce karizma oldu :) Remedy çok iyi bir şirket ama Xbox bu adamları bitirdi Sony el atsa şu adamlara keşke. Alan Wake'in hakları Microsoft'da sanırım adamlar ikinci oyunu yapamıyor her halde. Quantum Break öyle aşırı iyi bir oyun değildi. Yeni çıkıcak Control oyunu da belli bir bütçeyle yapılmış gibi görünüyor işleri zor.

    Ah remedy ah. Max Pane 1-2 ile bize en güzel zamanları yaşattı. Alan Wake de benim için efsanedir sonradan gelen American Nightmare hariç.

    Aynen bu adamlar SONY çatısı altına gelse harika oyunlar ederler. Kojima Reyis geldi SONY'e adam hayatının oyununu ediyor, Avengers filmi gibi yıldızlar karması Death Stranding'in kadrosu. Remedy gibi yetenekli olup da senaryo odaklı oyun yapan firmanın SONY de olması gerekirdi.




  • Kojima, Guerilla Games'in vaktinde oyun motoru ile ilgili yaptığı jeste karşılık, oyunun ilk 2 saatini Guerilla Games'deki bazı üst düzey çalışanlara göstermiş.

    &#42341; DEATH STRANDING &#42341; | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 |

    Hermen Hulst: "Üç yıl önce Decima Engine'in bir kopyasını gönderdiğimiz kutuda, bu defa Hideo Kojima Death Stranding'in bir kopyasını getirdi. Etkileyiciydi."
    Mathijs de Jonge: "Bugün gördüğüm şeyden çok etkilendim, kelimeler kifayetsiz kaldı."
    Dennis Zopfi: "Gördüğüm şeyleri düşünmeden edemiyorum. İlgi çekici, sanatsal, korkutucu, ilham verici, gizemli, işlenmiş bir sanat eseri."
    Angie Smets: "İnanılmaz etkileyici bir sunumdu, kelime bulamıyorum."
    Michiel v.d. Leeuw: "Müthiş bir demoydu, başardıkları şey için gurur duydum."




  • Mads to talk about Kojima also DS "coming soon"

    &#42341; DEATH STRANDING &#42341; | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 |
  • Sam'in trailer da kullandığı silahın Detaylı görüntüsü. Silah bir lazer silahı gibi gözüküyor ama üzerinde yazdığı üzere mermi olarak 5.56mm(m4 ve m16'larda kullanılan NATO mermi)kullanıyor.

    &#42341; DEATH STRANDING &#42341; | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 |



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 30 Ocak 2019; 18:45:25 >
  • Hocam seri numarası var orada o seri numarasını okuyabiliyor musun? yakınlaştırdığım zaman buğulu gözüküyor maalesef. Belki oyunun çıkış tarihi felan vardır? Kojima yapar mı? böyle bir şey.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.