Şimdi Ara

ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.793
Cevap
59
Favori
367.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunu hiç merak etmiyorum. Hatta çıkan videoları izledikçe bana nedense saçma geliyor. Saçma sapan kıyafetler, adamın göbeğinde neden olduğu anlamsız bir bebek, kafasının üstünde yanıp, sönen ne idi belirsiz bir alet. Tamam arkadaşım farklı bir Dünyan var, aykırı olmayı seviyorsunda.. Ne yapmaya ve ne söylemeye çalışıyorsun. Norman gibi bir adamı kullanıyorsun. Adam karnında bebek, kafasında ne idi belirsiz aletler ile geziyor. Benim pek ümidim yok. Zaten Last of us geliyor, Tsushima geliyor, RE2 geliyor, Days gone geliyor, Spiderman geliyor. Açıkcası tüm bu oyunların yanında yavan ve anlamsız duruyor.
  • Oyunda silahı gördük ama çatışma görmedik fakat oyunda aşırı derecede farklı silah olacağı sızmıştı katana bile varmış.

    Umarım yürüme sekansları çatışmaya göre daha azdır.

    Fakat çok farklı oyun olacağı her halinden belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun harika görünüyor. Sadece yürü dese o manzarada yürürüm. Önemli olan hikayesi.
    Ayrıca bu Kojima ne güzel müzikler seçiyor ya tanıtımları yaparken.
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    Sinema da Nolan Oyun da kojima

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamı devamlı yürürken gördük, yine oyunla ilgili bilgi vermedi, yine oynanış ile ilgili bir şey göremedik, sonuç yine hayal kırıklığı..............
    birde şu norman reduks muydu adamın adı, her neyse o adam olmasaymış sıfırdan yeni bir karakter oluştursalarmış daha güzel olurmuş, örneğin snake gibi, ocelot gibi, joel gibi........
    şimdi ben walking dead de izlediğim adamı burada baş karakter olarak görünce ister istemez oyundaki karaktere bağlanmamam,

    sizi bilmiyorum ama ben böyle düşünüyorum, bende de böyle bir huy var:) polet alemdarı seslendiren adam, yabancı filmlerde başka karakterleri, örneğin bired pitti seslendirdiği zaman gözümün önüne polat alemdar geliyor, filmdeki adamın karizma yerle bir oluyor




  • Oyun dünyasının hatta koskoca Hollywood'un orjinal senaryo çıkarmakda zorlandığı, remake oyunların eski filmlerin tekrar takrar çekildiği şu zamanda bu adam oyun dünyasının en büyük dahisi kesinlikle. Boş yapmayın, bıkmadınız mı durmadan aynı oyunları görmekden?
  • Yine boş mesajlar atmaya başlamış oyun profesörleri. Malesef bi Cod ya da bf1 veyahut fortnite ya da pubg olmadığı için kötüleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 13 Haziran 2018; 10:23:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horizon'un motorunu kullanıyordu, GG'den görsel anlamda daha iyi iş çıkarmışlar Kojima'nın ekibi, Horizon bu kadar doğal durmuyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım fanboyluğunuz mu tutuyor neden bu kıt düşünüyorsunuz? Her özel oyun konusunun altında aynı yazı yeter anasını satayım. Herkesin beklentileri farklı olamaz mı? Herkes sizin gibi oyun profesörü değil. Millete laf atarken kendinize çeki düzen verin. Ciddiyim bıktım bu oyun yapımcılarının kıçını yalamanızdan. Aynı haltı başka firma yapsa bin tane laf söylerdiniz şimdiye kadar.

    Nefret ediyorum Playstation bölümünden. Xbox'a laf ediyordunuz ne farkınız kaldı ki onlardan. Hepiniz bir avuç zavallısınız.

    Adam akıllı bir şey göstersin işte. Bu haliyle dağda bayırda dolaştığımız bir oyun olduğu açık değil mi? Belli ki sürekli bir şeyler taşıyıp,arada da göremediğimiz/gördüğümüz varlıklarla iletişime geçeceğiz. Yani oyun bir nevi yolculuk hikayesi olacak. Kötü bir şey olacağından demiyorum. Yolculuk hikayesi anlatılması ne kadar kötü olabilir ki?

    Düzgün şeyler paylaşsın . Böyle hype yapmaya çalışıyor kojima sadece.




  • Mesele kıç yalamak, xbox'a laf atmak ya da senin gibiler gibi zavallı olmak değil sen olayı anlamamışsın. Sana laf yetiştirecek, senin kadar aşağılık birisi değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 13 Haziran 2018; 11:1:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir.
  • Ne meraklısınız oyun çıkmadan full spoiler yemekden, saatlerce gameplay izlemekden. Bence yeterince gösterdi oyunu adamlar, daha fazlasını istemiyorum açıkcası, gerisini oyun başında şaşırarak görmek istiyorum ben, sonu tahmin edilemeden oynanan bi oyun kadar zevkli bişey var mı ya.
  • expander_ kullanıcısına yanıt
    Bana anlatsana ne gösterdi? Çevre,animasyonlar fizikler hakkında bir fikrimiz oldu sadece. Başka ne var? Yani ben ne alıyorum,bekliyorum? Ben bir oyunu bekliyorsam nasıl bir şey olduğunu görmek isterim. Mesela Last of Us 2 gameplay gösterildi. Fikrim oluştu oyunun dinamiklerine dair. Bunda da olsa olmuyor mu? God of War videosu gösterildi kaç sene önce onda da fikrim oluştu. MGS5 videoları çıktı onda da bir fikrim oluştu. Neden bunda oluşmuyor da,gözümde walking simulator edasıyla karşıma çıkıyor. Bana bununla ilgili saatlerce video göstermesini istemiyorum. 5 dakika çok bile.
  • Herzaman ki gibi karşısındaki insanın zevkine, düşüncesine zerre saygı duymayan fanboylar filizlenmiş bir excluse oyun konusunda. Yok neymiş iki kurşun çıksa t skirt giyer çıldırırmışız. Yok işte saatlerce spoiler izlersiniz v.s tarzı konuşarak karşıt görüşteki insana nefret kusuyorlar. Cevap vermeyin bu tür varlıklara. Azalarak biterler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adım adım beyler sakin olun biraz. En azından grafiklerin nasıl olacağını görmüş olduk. Az biraz fikir edindik . Artık Tgs'de gameplay görürüz heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küresel güçlerin beyin yıkama operasyonu milleti birbirine düşürmüş muhabbetlere bak
  • beş para etmez, mgs fanı larak söylüyorum, walking walk walk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Donatn

    Şurada yok hayal kırıklığı yok balon yazanlar. İki silah sıkılsaydı şuan fanboy tişörtlerini giyip klavye başına oturmuştu.

    O grafikler, o gizem , o gergin atmosfer hiç mi merak uyandırmadı.Böylesi gizemli atmosferle karakterlere odaklanmış sinematik bir yapım geliyor belliki. Her gördüğüm sahnede etkilendim. ARkasında ki isimde düşünülürse sağlam bir senaryo ile de bağlayacaktır oyunu. Ayrıca endişeniz olmasın aksiyon konusunda da işinin ehlidir Hideo...
    Yahu hocam bu yazdığınız yoruma bakın, sonra eleştirdiğiniz kitleden farkınızı söyleyin ? :) Oyunu eleştirmek ve övmek için çokta yeterli bir şeyler yok...Cgi videolar dışında oyun hakkında sadece yürüme ve fizik animasyonları gösterildi. Hideo Kojima'yı burada övecek yada coşacak bir şey göremiyorum, geçmişinde yaptıklarından dolayı gereksiz bir övgü hali var...

    Oyunu fazlaca erken duyurup beklentiyi yükseltti, oyunun oynanış dinamikleri hakkında ortaya bir şey koymuyor. Sadece cgi videolar üstünden gidecekse çok fazla oyun koyarım buraya cgi videosunda coşan sonra patlayan...

    Hideo Kojima patlayacak demiyorum, fakat süreci yanlış yönettiğini düşünüyorum.

    Yürüme simülasyonu gibi basit olacağını düşünmüyorum, fakat esas konu "yolculuk" olacak gibi duruyor. Aksiyon sahneleri ise saldırmaktan ziyade korunmak amaçlı olacaktır. O sebeple gizlilik oyunun merkezinde olur zaten videolarda sıkça gözüktü, uzun lafın kısası hayatta kalmaya çalıştığımız bir yolculuk olacak gibi gibi... :)




  • Trailer'da ki müzik çok güzeldi o atmosfere, yalnızlığa çok uyumlu olmuş. PSX 2018 de oynanış görürüz artık. :)

  • Adam oyunun her şeyini açık etse suç ,saklayıp düşündürmeye sevk etse yine suç. Kojima'nın oyun için epey farklı ve radikal fikirlerinin olduğu belli ve açıkcası bu adama özellikle Sony'nin desteğini de aldığını hesaba katacakta olursak, güvenim tam. Kurduğu kadroda gün geçtikçe büyüyor. Bir ara Diane Kruger ile de ilgili söylentiler vardı bakalım oyunda o da olacak mı. İşin özü şu an için ne çok yükselmeyi ne de oyunu gömmeyi gerektirecek bir durum var ne de bilgi. Burada boşu boşuna tartışıp oyunun konusunu hiç etmenin bir anlamı yok.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.