Şimdi Ara

Death Note'u Bitirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne diyebilirimki animesini bile 4-5 sefer bitirmiş birisiyim çizgi romanda eksik kalmasın dedim.
    Okuyan okumayan varsa buradan istediğini sorabilir

• animesi çok güzel mangasını okumadım ama. arada fark var mı ? animede işlenmemiş konular ama mangasında olan
  • Uğurluu U kullanıcısına yanıt
    Ben almadan önce bana arada bazı farklılıklar var dediler ama ben pek göremedim manganın tek artısı 13.cilt bu ciltde bütün olayları anlatmışlar neden ve nasıl olduğunu. sana 13.ciltini okumanı öneririm bütün olaylar orada açıklanıyor ama ben kütüphane yapıyorum 13 kitabın hepsinide alıcam diyosan sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 19 Ağustos 2016; 17:05:49 >
  • Uğurluu U kullanıcısına yanıt
    mangasında death eraser diye bi alet varmış death note a yazdığın kişilerin adını silersen geri canlanıyolarmış. ama ben okumadım duyduğum böyle
  • Fuckiner kullanıcısına yanıt
    Hangi bölümdeki o değilde bu kadar önemli bir bölümü nasıl atlamış olabilirim.
  • hangi bölümde olduğunu bilmiyorum mangasını okumadım ama çok kullanılmadıysa unutmuş olabilirsin
  • Fuckiner kullanıcısına yanıt

Pilot mangada kullanılmış ana mangada ve animede kullanılmamış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One Piece Güzel Midir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler 13. cildini okuyacağım mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuckiner

mangasında death eraser diye bi alet varmış death note a yazdığın kişilerin adını silersen geri canlanıyolarmış. ama ben okumadım duyduğum böyle

Hayır o farklı bir hikayede gerçekleşiyor.

Death Note 0. Sayı gibi bir ismi vardı yanılmıyorsam.
    Bu hikayede death note u ilkokullu küçük bir çocuk buluyor, ama death note isminden, sadece note kısmının anlamını bildiğinden, bir not defteri olarak kullanıyor.
    Sonra bu deftere ismini yazdığı sınıf arkadaşlarının öldüğünü görünce 'death' in ne anlama geldiğine bakıyor falan.
    En sonda da Ryuk buna bir silgi veriyor ve deftere yazdıği kişilerin ismini sildiğinde ölen kişiler tekrar canlanıyor vs.

Kısaca özeti bu diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 14 Aralık 2016; 10:48:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıklama için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuckiner

Açıklama için sağol

Rica ederim

• çok güzel bir anime kesinlikle anime severler kaçırmamalı
  • Overrated

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de finali daha heyecalı kritik bitiyor diye biliyorum ben mangada

• death note un konusu ne ve filler hariç kaç bölüm
  • Kaç sene oldu izleyeli mangasını okumadım ama anime efsaneydi

• Death Note hiçte "overrated" değil bence. Çok özgün bir konusu var ve karakterler çok iyi tasarlanmış. Tek kötü yanı bence ana karakterin yerini sonradan iki çocuğa devretmesi hikayenin akışını ve sürükleyiciliğini aksatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: WelcomeBeefalo(???????)?

Bir de finali daha heyecalı kritik bitiyor diye biliyorum ben mangada

Aynen öyle, mangada sürüne sürüne değil bi anda ölüyor. Ryuk'a söve söve ölüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son seferde Misa ablamızda sövüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WelcomeBeefalo(???????)? -- 11 Eylül 2016; 9:23:24 >
  • hocam kısaca bir genc bir defter buluyor ve deftere yazdıgı kişilerin öldüğünü goruyor ve olaylar gelişiyor

baya guzel psikoloji akıl oyunları vs cok hosuma gitti öneririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.