Şimdi Ara

Death gibi grup tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler death'i çok seviyorum fakat malum Chuck öldü ve yeni şarkı falan olmuyor.Öyle olunca buna benzer şarkılar aramaya başladım.Riffleri hoş olan soloları hoş olan deathimsi grupları söylersiniz lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Death Metal türünden ilerle hocam işte. Death/Thrash yapan gruplarda hoşuna gider. Direkt ismen çok grup öneremeyeceğim -pek tarzım değil- fakat kesinlikle internette bulabilirsin. Dinlediklerimin arasından önereyim.

Atheist
    Morbid Angel
    Possessed
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

Death Metal türünden ilerle hocam işte. Death/Thrash yapan gruplarda hoşuna gider. Direkt ismen çok grup öneremeyeceğim -pek tarzım değil- fakat kesinlikle internette bulabilirsin. Dinlediklerimin arasından önereyim.

Atheist
    Morbid Angel
    Possessed

Teşekkürler hocam.
    Ekstrem metal dinledim oda olmadı o kadar övdükleri Suicide Silence hiç hoş gelmedi.

• Konuya Atheist yazmaya gelmiştim ama yeteri kadar çabuk değilmişiz:D.Atheist'in Unquestionable Presence albümü çok iyi.(En iyi 3 death metal albümü arasındadır kanımca).Belki de dinlediğim en teknik davul çalınışı bu albümdedir.Ayrıca Obituary ve Pestilence'e de bakmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxomen -- 22 Mart 2014; 12:34:04 >
  • Control Denied'den haberdarsındır muhtemelen. Death'in Human albümünde çalmış Paul Masvidal ve Sean Reinert'ın grubu Cynic'in Focus albümüne bakabilirsin.

Bunun dışında Pestilence, Atheist, Morbid Angel, Carcass, Sadus beklentilerini karşılayacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Philosopher -- 22 Mart 2014; 13:41:28 >
  • Death gibisi yoktur ki.
  • Chuck'ın yan projesi Progressive yapıda olan Control Denied'a bir bakmanızı öneririm.

Death olarak Carcass diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cynic, pestilence.
  • control denied ama progressive'dir, gene de chuck yaptığı için çok güzeldir tabi.
  • Lamb of god

• deicide, cannibal corpse, napalm death, morbid angel, nile
    özellikle deicide ın serpents of the light albümü çok iyidir
  • devildriver(ilk albumleri),morbid,sodom,bathory böyle gider daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.