başarılar hocam.İstediğinizi elde edeceksiniz umarım. |
DeanWinchester54'ün mezun günlüğü, hedef 8k(TAMAMLANDI) (6. sayfa)

-
-
BAŞARACAKSIN...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
21 Haziran 2022
Sınav biteli 2 gün oldu. Burayı güncellemek için neden bu kadar bekledim bilmiyorum. Kitapçığı kontrol ettim gözümden bir şey kaçmadıysa netlerim şu şekilde:
TYT:
Türkçe 37-3
Sosyal 11-8
Mat 40-0
Fen 17-3
AYT:
Mat: 40-0
Fen: 35-4
12-1 fizik
11-2 kimya
12-1 biyoloji
2020'de 9k 2019'da 3k geliyor. Umarım ilk 7k gelir.
-
5100. olacaksın hocam
-
5100 güzel olurdu hocam
-
22 Ağustos 2022 (Konu üzerinde son kez güncelliyorum)
Vay be tam 66 gün önce girmişiz sınava. O zamandan beri evde olmadığım için burayı anca güncelleyebiliyorum. Hedef koyarken ne istediğinize dikkat edin arkadaşlar. Yaklaşık 11 ay önce bu başlığı açarken hedef 8k yazdım. Hamda 8078. oldum. obp 2k geriye atınca y-say 10005 oldu. Boun che ise 6k ile kapattı. Başta üzülmüştüm ama şu an hiç takmıyorum. Bu günlüğe son noktayı koyuyorum böylece. Beni soracak olursanız çalışmalarıma odtü kimya mühendisliğinde devam edeceğim
. Herkese başarılar>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeanWinchester54 -- 22 Ağustos 2022; 15:46:41 > -
Hocam merhaba. Ben de 77k'dan mezunum. Gördüğüm kadarıyla 3-4 ay neredeyse ayt hiç kasmamışsınız netlerinizden anlaşılan. Ben ilk 1-2 ay yoğun tyt çalışacağım yanında ayt matematikten sadece soru çözümü olarak ilerleyeceğim. Kalan 7-8 ayda da denemeler ve tekrarlar hariç tyt bakmayı düşünmüyorum sadece ayt kasmayı düşünüyorum +70 netlere ulaşabilmek için. Bu sınavda 86 tyt 53 ayt yapmıştım. Sizce mantıklı mı? Ayt çok geri bırakmışsınız aslında pişmanlık yaşayacağınız bi sonuç gelmemiş ama yine de bu kadar geri bıraktığınıza pişman mısınız?
-
Evet sene başı bir karar alıp konuları dershane ile birlikte götürmeye karar verdim. Başta sadece tyt gördüğümüz için ayt netlerim hep aynıydı. Dershaneyle birlikte konuları götürünce yavaş oluyordu ama amacım her konuyu sindirerek ilerlemekti.
Başta iyi oluyordu tyt feni güzel halletmiştim ama sonlara doğru pişman oldum. Ayt matı +35 netlere çıkarmıştım çok fazla deneme çözerek. Ama ayt fen bir türlü hallolmuyordu. Ayt fen netlerim hep 20-25 civarıydı. O zaman pişman olmuştum aytye geç başladığım için ama sınavda bir sorun çıkmadı çünkü her nasılsa gerçek sınavda 3 yanlış 1 boş ile en yüksek ayt fen netimi yaptım. Toplam ayt netim 75,25 geldi.
-
yks 2022 sonuç belgem
-
yks hedef 15k ile sen harbiden nokta atışına teğet geçtiniz helal olsun
-
@Yks2022Hedef15k hocam bu doğru mu
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tebrikler hocam
şaka maka tam 8k yapmışsınız hocam hedef tam tutmuş
ayt aga ya, sınav her ne kadar yapılabilir olsa bile yine iyi bir sonuç elde etmeni sağlıyor. beni 9dan 20ye atmıştı sizi iyi çekmiş.
tebrik ederim chengaverimiz
-
Aynen gördüm. Ben işimi şansa bırakmak istemiyorum biraz daha ayt fen yoğunluklu gideceğim. Teşekkür ettim ayrıca yardımın ve cevabın için
-
Keşke 6k koysaymışım
-
Evet 75 aytnin normalde çok daha atması lazım da bu sınavla bu kadar. Neyse ben chengaver olcam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X