Şimdi Ara

Dealextreme Dx.Com 5 Dolar İndirim (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
9
Favori
21.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı anda aldığım ve aynı gün gemiye verilen siparişlerimden birisi 2 gün önce geldi birisi hala gelmedi. Acaba ne olmuş olabilir 15 doların üzerindeydi nasıl takip edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

Dealextreme Dx.Com 5 Dolar İndirim

http://dx.com/p/flood-to-throw-zooming-cree-p4-wc-3-mode-led-bike-light-with-mount-3-aaa-26800

Bu ürünü alanlardan kargosu gelen oldu mu?

bunu vakti zmanında bim 3-4 tl ye satmış :) arkadaşımda gördüm, kaça aldın dedim 3-4 tl bişeydi dedi. ben de aldım dx ten, fiyatını görünce içime oturdu

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

http://dx.com/p/flood-to-throw-zooming-cree-p4-wc-3-mode-led-bike-light-with-mount-3-aaa-26800

bunu vakti zmanında bim 3-4 tl ye satmış :) arkadaşımda gördüm, kaça aldın dedim 3-4 tl bişeydi dedi. ben de aldım dx ten, fiyatını görünce içime oturdu

Bunu burda yazarak bizi niye üzüyorsun.

Aldık bir kere hocam zaten ilk alışverişim olacak. Tecrübe olur benim için. Ürün gelirse tabi.

• quote:

quote:

Aynısı ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• malesef aynısı hocam :) he bi bisiklet tutturma şeyisi yok o kadar

ama baya önceymiş, yeni bi satış değil.
  • ve zippo gelir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilkocan -- 5 Temmuz 2013; 14:59:13 >

• quote:

malesef aynısı hocam :) he bi bisiklet tutturma şeyisi yok o kadar

bu 2000x 'e kadar zoom var, üzerinde yazıyor,o da mı aynısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

bu 2000x 'e kadar zoom var, üzerinde yazıyor,o da mı aynısı

zoom kısmı var da sayıları hatırlamıyorum. :(
  • quote:

led farkı vardır muhtemelen çünki dealextreme de satılan birçok model aynı kasa olduğu halde farklı farklı led kullanıyor q3-q5- t6 gibi
  • o feneri tavsiye etmiyorum... tamam full pil koyunca güzel aydınlatıyorda süreye bakınca çok az...

Yani düşünün bostancıdan , kartal'a geldik ışık gücünü kaybetmişti. taş çatlasın 20 km ışık verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

o feneri tavsiye etmiyorum... tamam full pil koyunca güzel aydınlatıyorda süreye bakınca çok az...

Yani düşünün bostancıdan , kartal'a geldik ışık gücünü kaybetmişti. taş çatlasın 20 km ışık verdi

bunu yazmak için baya geç kaldın gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 5 Temmuz 2013; 20:16:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

o feneri tavsiye etmiyorum... tamam full pil koyunca güzel aydınlatıyorda süreye bakınca çok az...

bunu yazmak için baya geç kaldın gibi :)

Bende bu 5 dolarlık indirimden faydalanarak aldım zaten 1 haftada elime ulaştı bu alet...

aslında flash olarak hala kullanıyorum o gün kullandıgım pillerle devam ediyorum.

yani 11 dolarlık ürün anca bukadar gerçi ben 6 dolar ödedim

• orda 11 dolar olmas o fiyat ettiği anlamına gelmiyor bence :)

ekran jelatinlerini tahtakalede 1 tl ye sattıkları da oluyor, dc te 3 dolar civarı, bazıları 1.5 dolara satıyor ki onjlar da pahalı bize göre. aldım ben de ama keşke almasaydım diyorum :) bunun yerine üstüne 10 tl daha koyup zippo çakak çok daha mantıklıymış
  • quote:

orda 11 dolar olmas o fiyat ettiği anlamına gelmiyor bence :)

ekran jelatinlerini tahtakalede 1 tl ye sattıkları da oluyor, dc te 3 dolar civarı, bazıları 1.5 dolara satıyor ki onjlar da pahalı bize göre. aldım ben de ama keşke almasaydım diyorum :) bunun yerine üstüne 10 tl daha koyup zippo çakak çok daha mantıklıymış

2 hafta oldu urunler ortada yok :D bı bızımkıler mı gelmıyor arkadass
  • Bugün sipariş ettiğim ürünler elime ulaştı. 2 ürün sipariş etmiştim. Sandisk 8gb micro sc kart ve Nexus 4 için ekran koruyucusu.
    Maalesef Nexus 4 yerine Samsung Galaxy S3 için olan ekran koruyucusu göndermişler. Hemen geri dönüş yaptım. Bakalım ne zaman sonuç alacağım.
  • Arkadaşlar ürünleri gelen arkadaşlar fotoğraflarıyla beraber yorumalarını da eklerlerse ilk mesaja ekleyebilirim benzer ürün alacaklara yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimErkan

Arkadaşlar ürünleri gelen arkadaşlar fotoğraflarıyla beraber yorumalarını da eklerlerse ilk mesaja ekleyebilirim benzer ürün alacaklara yardımcı olur.

Al dostum

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=69942003&p=1#69942003

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim siparişler temin edilemiyormuş beyler, yine bir dx klasiği ile karşı karşıyayız 1 aydır bekletiyorlar
  • benım 2 paket siparişimde geldi bugun itibariyle...

Toplam 3 siparişim gelmiş oldu. 4.siparişimi zaten sürenin bitimine dogru vermiştim 1 haftada geç temin edildi o da yolda

• arakdaslar elinde halakupon olan varsa paylasabilirse cok sevinirim pm pls.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.