Şimdi Ara

DEAD SPACE 3 (PS3 ANA KONU) 'Bizden Beklenilmeyeni Bekleyin' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
7.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fleshstorm666

    quote:

    Orijinalden alıntı: pape

    ikinci oyunun atmosferi ilk oyuna gore daha kotuydu, yanlis anlasilmasin oyuna kotu demiyorum ama ilk oyun yanlizlik hissini cok daha fazla veriyordu ve kasvetli yerler daha fazlaydi. umarim yapi olarak ilk oyuna benzer.

    +1

    İlk oyundaki o belirsizlik, ilerleme kaydetme hissi yoktu 2'de. Üstüne tek atışa ölen bebeler, Dante's Inferno'dan fırlama tiplemeler... Bir de o Nicole muhabbeti neydi öyle dakka başı

    kesinlikle hocam, belirsizlik ve yanlizlik hissi mukemmeldi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fleshstorm666

    quote:

    Orijinalden alıntı: pape

    ikinci oyunun atmosferi ilk oyuna gore daha kotuydu, yanlis anlasilmasin oyuna kotu demiyorum ama ilk oyun yanlizlik hissini cok daha fazla veriyordu ve kasvetli yerler daha fazlaydi. umarim yapi olarak ilk oyuna benzer.

    +1

    İlk oyundaki o belirsizlik, ilerleme kaydetme hissi yoktu 2'de. Üstüne tek atışa ölen bebeler, Dante's Inferno'dan fırlama tiplemeler... Bir de o Nicole muhabbeti neydi öyle dakka başı

    Vay kimleri görüyoruz efendim Hoş gelmişsin=)




  • Dead Space 1 de gercekten bir uzay gemisinde oldugumu hissettim. O gicirdamalar, hafiften gelen bozuk anonslar, birden bire giden isiklar vs beni benden almisti. Ancak 2. oyunda yine uzay ussunde olmama ragmen uzay mekanlari disinda uzayda oldugumu hissedemedim. Yani kapali mekanlarda he resident evil malikanesi ha dead space 2 , his anlaminda faklilik yoktu.
    3. oyunda da aynen 2 de oldugu gibi yine arz talep icin aksiyona agirlik vereceklerdir ve bu bizleri, korku severleri yine tekrar tekrar tekrar uzecek bir durum cunki elimizde artik korku oyunu neredeyse kalmadi. Bildigimiz tum korku oyunlari neredeyse aksiyona kaydi , kayiyor. Yakinda oyun sektoru fifa ve codlasacak, baska oyun cikmayacak diye korkuyorum artik. Korku oyunu cikmasada bunun olacagini bilip korkmakla korku hissimi giderir oldum :)
  • Son dönem içinde çıkan en iyi korku serilerinden Dead Space'in üçüncü oyunu hakkında şimdiye dek birçok söylenti duymuştuk. Bunlara bir yenisi daha ekleniyor.
     
         Dünyanın en büyük oyun forumlarından NeoGAF üyelerinin keşfettiği bir CV'de, Visceral Games'den Matt McCulloch hakkında bilgilere erişiyoruz. Daha önce Dead Space serisinin iki oyunun da yapımında bulunmuş olan McCulloch, CV'sinde yeni bir yapım için hazırlıklarına devam ettiğine yer vermiş.
     
         Ayrıca McCulloch, bahsettiği bu yeni yapımda DICE'in Battlefield 3 için oluşturduğu Frostbite 2 oyun motorunu kullandıklarını da eklemiş. Daha önce Dead Space 3 hakkında senaryonun sızdırıldığına dair bile bilgiler aldığımıza göre McCulloch ve ekibinin büyük ihtimalle Dead Space 3 için Frostbite 2 ile çalıştığını söyleyebiliriz.
     
     DEAD SPACE 3 (PS3 ANA KONU)  'Bizden Beklenilmeyeni Bekleyin'




  • Dead Space 3 ve GTA Vita Sonunda Geliyor mu?

    Şimdiye kadar birçok kez söylenti haberlerinde karşılaştığımız Dead Space 3 ve GTA Vita, en sonunda duyurulacak gibi. 1995'ten beri İngiltere'de yayın yapan Play dergisi, yeni kapağını yayınladı.
     
         Play dergisinin önümüzdeki ay adına yayınladığı kapak tasarımında Dead Space 3 ve Grand Theft Auto'nun Vita sürümü adına bir ibare yer alıyor. Dead Space 3 için açıklama olmasa da, GTA Vita için 'endüstrinin içindeki bir kaynaktan' gelme bilgilerin yayınlanacağı söylenmiş.
     
         Ayrıca derginin kapağında Assassin's Creed III, Crysis 3 gibi oyunların isimleri de yer alıyor. Duyuru bombaları üst üste gelecek gibi. Beklemedeyiz... 

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dead_Space_3_ve_GTA_Vita_Sonunda_Geliyor_mu-26669.htm

     DEAD SPACE 3 (PS3 ANA KONU)  'Bizden Beklenilmeyeni Bekleyin'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 15 Nisan 2012; 9:58:31 >




  • Dead Space 1 ve 2'yi halen oynamadım.Oyunlar yatıyor aylardır.Şu seriye bir türlü başlayamadım.
  • Dead Space 3, bildiğimiz kadarıyla EA tarafından gerçekten gizli tutuluyor. Buna rağmen, Dead Space 3 ile ilgili ilginç bir haber, hatta görsel sızmış durumda.

    ,

    EA şu ana kadar Dead Space 3'ün çıkışıyla ilgili herhangi bir haber yayınlamadı. Sadece oyunun gelişim sürecinde olduğunu ve daha önce belirttikleri gibi Dead Space serisini üçleyeceklerini açıklamıştı. Fakat bütün bunlara rağmen, Güney Afrika bayisi oyunun ön-sipariş seçeneklerini açmış durumda. Ön-sipariş seçeneği, EA'nin bu sözlerinden sonra biraz korkutucu görünüyor.



    BT Games'in güvenilir bir site olup olmadığına gelecek olursak, daha önce de bu site Jak and Daxter HD collection ile Mass Effect'in çoklu-oyuncu modunu yayınlamıştı. Ayrıca bu aralar da gündemde olan God of War IV için ön-siparişleri başlatmış durumda. Bu tip kanıtların bizi gerçekten "Dead Space 3 geldi!" düşüncesine götürüyor olmasına rağmen, EA'den gelecek olan resmi açıklamaya kadar sakinliğimizi koruyacağız.

    MK




  • Dead Space 3 Outed by Retailer?

    Kaynak:

    http://uk.xbox360.ign.com/articles/122/1223186p1.html

     DEAD SPACE 3 (PS3 ANA KONU)  'Bizden Beklenilmeyeni Bekleyin'
  • Dead Space 3 den sonra Need for Speed Most Wanted 2 de listelendi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

    Dead Space 1 ve 2'yi halen oynamadım.Oyunlar yatıyor aylardır.Şu seriye bir türlü başlayamadım.

    ben başladımda bir türlü ısınamadım.
  • quote:

    Dead Space story producer Chuck Beaver, who said Epic's Gears of War "contains atrocious, offensive violations of story basics" last week, has said his statements were taken out of context.


    http://www.computerandvideogames.com/344896/ea-dev-retracts-gears-of-war-worst-story-in-games-criticism/
  • oyunun cikis tarihiyle ilgili soylentiler var mi arkadaslar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 24 Nisan 2012; 12:26:22 >
  • Bu seriyi oynarken bacak kaslarım taş gibi oluyor
    kendimi sıkmaktan
  • Yeni Dead Space, EA'in 2013 Finansal Yılında

      Raporlar hakkında Game Informer'a konuşan EA sözcüsü siteye, "2013 finansal yılımızda Madden NFL, Sim City, FIFA, Medal of Honor, Dead Space ve Need for Speed gibi büyük yapımların haricinde The Simpsons Tapped Out ve Bejeweled gibi mobil oyunlar da yer alıyor." açıklamasını yaparken, saydığı büyük oyunlar arasındaki Dead Space oyunu dikkatleri çekti.
     
         Konuyla ilgili siteye fazla detay vermeyen EA yetkilisi, E3 fuarını beklememizi işaret etti; "Bugün itibariyle daha detaylı bilgi veremeyeceğiz. Fakat birden fazla büyük duyuru için E3 fuarını beklemenizde yarar var.".
     
         1 Nisan 2012'de başlayan Electronic Arts'ın 2013 finansal yılı, 31 Mart 2013'te sona erecek. Yani yeni Dead Space oyunu da bu aralıkta çıkacak, en azından öyle gözüküyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Dead_Space_EAin_2013_Finansal_Yilinda-27581.htm




  • türkçe alt yazı da eklenecekmiş oyuna diyorlr doğru mu acaba
  • ilk oyunun etkisinden uzun süre kurtulamadım, 2.ye de başlamadım ama 3 de geliyorsa süper
  • Söylenti: Dead Space 3'ün Demosu E3'te Olacak

      Henüz resmileşmese de uzun süredir söylentilerine rastladığımız Dead Space 3'ün, E3 fuarında resmileşmesi bekleniyor. PlayStation Universe sitesinin söylentisi de, Electronic Arts'ın bunu mükemmel bir demoyla yapacağı görüşünde.
     
         Sitenin aldığı söylenti haberlerine göre Visceral Games, Electronic Arts'ın E3 sunumunda Dead Space 3 için herkesi hayran bırakacak bir demo hazırladı. Söylentiye göre bu demoda Dead Space 3'teki çevre öğelerinin üzerine dikkat çekilirken, hikayeden ve tekrar döneceği söylenen yeni karakterlerden bir parça da gösterilecek.
     
         Daha önce Dead Space 3'ün Frostbite 2 ile geliştirildiği ve buzlu bir evrende geçeceğine yönelik söylentiler almıştık. Umarız E3'te beklenen duyuru yapılır.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Dead_Space_3un_Demosu_E3te_Olacak-28163.htm




  • Dead Space graphic novel short shows Necromorph attack

    http://www.vg247.com/2012/05/29/dead-space-graphic-novel-short-shows-necromorph-attack/


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.