Şimdi Ara

Dead Island alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • steamde indirimde farklılık arıyorum biraz multisi singleı eğlencelimidir?

• biz 2 arkadaş multi oynadık şu kadar söyliyim bi oturuşta bitirdik 13-14 saat kalkamadık başından
  • Eğer arkadaşınız varsa eğlenceli oluyor.Tek başına hep korkuyorsunuz hemde sarmıyor.Arkadaşınız varsa , alınabilir.
  • Left 4 dead 2 filan alsan daha iyi hem daha ucuz arkaddasla girdinmi eğlence li olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustDie

Left 4 dead 2 filan alsan daha iyi hem daha ucuz arkaddasla girdinmi eğlence li olur

arkadaslarla oynuyorum l4d2 cok eglenceli bscnin oyun için yaptığı videoyu izledim dünyada kadar bug var oyunda yapay zeka dipte alınmaz bence.
  • Ben 1 ay kadar önce almıştım 14 saate yakın oynadım, çok keyifli bir oyun. Başta tek başınıza biraz korkabilirsiniz, ancak sonra sarıyor ve zombilere karşı çok cesur oluyorsunuz. Tek başına veya coop oynaması keyifli. Her iki türlü de oynadım, zevk aldım, tabii beraber oynanırsa görevleri yapmak daha kolay. Harita çok geniş ve görev çeşitliliği çok fazla. Kolay kolay sıkılmazsınız. Halen oynuyorum ben.
  • Tek oyun belli bir süre sıkabilir.yalnızlık hissiyatını oyuna iyi entegre etmişler.co-op tavsiye eden çok şahsen co-op oynamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Dead Redemption 2 Pc Hesap
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.