Şimdi Ara

.........dd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertobaggioo -- 7 Mart 2017; 18:58:57 >

• tarihi seçmek istiyorsan gerçekten sevmen gerek. araştırmacı bir ruha mı sahipsin bir düşün onu kendince. tarih çok geniş bir alana hitap etmediği için -aklıma gelen tek meslek dalı akadenisyenlik- çaba göstermen gerek. bir de niye ytü? istanbul, marmara, hacettepe, ankara yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam uluslarası ilişkiyi tercih ederdim tarih okursanız 2 yolunuz var biri akademisyen olmak ki buda türkiye şartlarında çok zor (bunu gidip bizzat akademisyenlerle konuşabilirsiniz sırf siyasi görüşü uymuyor diye 50 yaşına gelip halen doçent olanlar var ve bu adamlar alanlarında hakikaten başarılı insanlar bunu araştırın ve gidin konuşun akademisyenlerle jüri sırf sizi elemek için saçma sapan sorular soruyor alanınızda mükemmel olursanız belki jürinin bu sorularına cevap verirsiniz.) diğeride formasyon alıp öğretmen olmak bu dahada zor bir şey ataması çok az yapılıyor iyi düşünmeniz lazım hocam YGS 5 sıralamanız kaç k geldi çok kötüyse bile mezuna kalın iyi bir bölüm okuyun ama seviyorsanız ve ben tüm zorluklara rağmen okuyacağım diyorsanız tarih bölümünü seçin hocam ama eğer bu sadece bir hevesse hiç boşuna seçmeyin birçok kişi bırakıyor lise tarihiyle hiç alakası yok seviyorsanız ilerlersiniz ama eğer bu hevesse zar zor okuyup mezun olursunuz elinizde sadece ingilizceniz olur birde işe yaramayan bir diploma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.