Şimdi Ara

DCP TEKNOLOJI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DCP Teknoloji yükselen başarısını yüzlerce tamamlanmış anahtar teslim projelerinden, 10 yılı aşan bilgi birikiminden, bütçesinin önemli bir kısmını personel eğitimlerine ayırmasından ve müşterilerine 7 gün 24 saat ulaşılabilir hizmet verebilmesinden alıyor. Uygun fiyat politikası ile müşterilerine her türlü bilişim ürününü ve yazılımını en hızlı şekilde tedarik etmektedir.
    Teknik kadrosunu Bilgi işlem Danışmanlığı alanındaki uzmanlıklarına göre oluşturmuştur. Bu konuda uzun yıllardır en iyi hizmet seviyesinde destek vermeyi amaçlamaktadır. Mutlu müşteriler yaratabilmek için tüm enerjisini kullanmaktadır. Gelişen teknolojiyi sürekli takip ederek yeniliklerden müşterilerini haberdar eder. Teknik personel kadrosunun da danışmanlık verdikleri konularda sertifikalarını güncel tutmalarını zorunlu kılar.
    Uluslararası standartlara uygun olarak Penetrasyon Testi hizmeti vermektedir. Müşterilerinin bu testler ile birlikte sistemlerindeki güvenlik açıklarını tespit etmelerine ve açıklıkları nasıl kapatacaklarına kılavuz oluşturur. Amacı, uygulamalarınızın veya bir bütün olarak kurumun güvenliğini artırmak için kaynağı en iyi şekilde nasıl tahsis edebileceğinizi belirlemek için sistemlerinizdeki ve uygulamalarınızdaki temel zayıflıkları belirlemektir.Bu işlemler firmaların sistem güvenliği için çok büyük önem arz etmektedir. Örneğin; bilgisayar sistemlerine sızan fidye yazılımının bir hastane sistemini durdurduğunu düşünün.Hastaların kayıtlarına ulaşılamaz, tedaviler ilerleyemez, ameliyathaneler kullanım dışı kalır, vs.
    Yukarıdaki gibi felaket senaryolarına hazırlıklı olmak için alınması gereken birçok önlem vardır. Sunucu Yedekleme, tüm önlemler arasında ilk sıralarda yer almalıdır. Günlük olarak sistemlerin yedeğinin alınması olası bir kriz durumunda sistemleri yeniden çalışır hale getirmek için kurtarıcınız olacaktır. Yedeklerin birden çok kopyasının olması büyük fayda sağlar, örneğin bir deprem ya da yangın felaketi sonrasında yıkılan ya da yanan binanın içinde kalan yedeklere ulaşılamaz. Böyle durumlarda yedeklerin bir kopyasının daha olması hayat kurtarır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.