Bildirim
DC Universe Online oynanır mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun 30 lvl e kadar
Görevler filan yapıyorsun hero ve villain var
17 gb boyutu kalitesi filan iyi_____________________________ Pirates are evil!!? The Marines are righteous!!?
These terms have always changed throughout the course of history...!!!
Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values!!!
Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
This very place is neutral ground!!!
Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
Whoever wins this war...becomes justice! -
geçen gün kurdum baktım 17 gb diyor sildim,merak etmedim değil ama. _____________________________ -
Lineage2 oyna frp _____________________________ Ücretsiz 1 ay TürkNet kullanmak için
Karışıklı 1 ay bedava internet kullanımı için aşağıdaki refarans linkinde başvuru yapınız. Yada callcenter üzerinden başvurularda refarans kodumu görevli arkadaşa bildiriniz.
Refarans Linkim :https://turk.net/p/TAC54VI24DWF/
Refarans Kodum : TAC54VI24DWF
Faturalarım otomatik ödeme kesinlikle sıkıntı olmaz. -
Merak edip indirip denemişliğim var. Her zamanki gibi dandik mmolardan. _____________________________
Gondorian
Ranger of Ithilièn
The Battle for Middle-Earth Serisi (2004-2006) [ANA KONU] | Kurulum Rehberi -
Peki bu oyun yerine hangi oyunu önerebilirsiniz buna benzer ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Atkiuv
Peki bu oyun yerine hangi oyunu önerebilirsiniz buna benzer ?
Buna benzemez ama league of legends güzel oyundur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moseone -- 8 Eylül 2012; 17:42:31 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Moseone
quote:
Orijinalden alıntı: Atkiuv
Peki bu oyun yerine hangi oyunu önerebilirsiniz buna benzer ?
Buna benzemez ama league of legends güzel oyundur.
oynuyorum hocam teşekkürler
_____________________________ -
dota 2 yi tavsiye ederim. Key bulursanız tabi. yakın bir zamanda free to play olack. _____________________________ cesareti olmayanın hep bir bahanesi vardır -
knight gerisi yalan ne wow ne silkroad ne dota ne lol ne diablo hepsini oynadım _____________________________ -
gerçek frp oyuncusuysan ultima online. _____________________________ -
up _____________________________ -
Kurdum Oynadım Pişman Oldum Sildim. Boyutuda Çok Güzel 17 GB. _____________________________ Msi X370 Pro Carbon - Ryzen 5 5600x - Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming Oc Amd 16GB GDDR6 - G.SKILL Trident Z RGB DDR4 CL14 3200 16GB(2x8GB) - NZXT Kraken x62- Sandisk Ultra II 120GB - 500 GB HDD - 1TB HDD - Kioxia Exceria NVMe 500GB 1700MB-1600MB/s - Deepcool PK750D 750W Atx 80+ Bronz - PHANTEKS ECLIPSE P400S Tempered Glass
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler