Şimdi Ara

<<<Dc Sorunu>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi bu gün 20 kere oyuna girdim 20 kerede dc oldum hadi 10 15 dk oynadıkdan sora dc werse bişi demicem abi girer girmes dc werio deli oldum bi tek knight zewkimis war onuda pe olmadan yaşayamıos bu olayı nası geircez bilgisi olan warsa lütwen sölesin

YORUMLARINIZI BEKLİORUM

• bendede war aynı sorun.Herkesde var heralde
  • buqun oyuna qırmedım ama bazen bende qırıyom ekran kararıyo sadece charlar qozukuyo dc diyo :S
    tmac55 sen loqosda orc asas mısın _?
  • yoq ben x de oynuyorum baya senedir l de charım olmadı hiç
  • evet bendede öle ya bıktım pfff
  • tmac55 diye orc asas char war loqosda ben sen sandım :S
  • bana arada sırada oluyoda ikiletmiyor hiç.. 2. girişimde düzeliyor
  • Ya abi ben bişi anlamadım bu işten size yemin ediorum aynı servera arka arkaya 5 kere girdim ama arka arkaya hep dc abi deli oldum illa pre aldırcaklar bise deli oluom yaa
  • TT Net in Allah Belasını Wersin 10 Saniye Donmalıkla Laglar Girior Bir Lagda Dc Alioz TTNET yüzünden Allah Belalarını Wersin
  • ya biri bu sorunu açıklasın
  • abi çk sinir oluom giriom hmn dc hatta girmeden bile werio dc charcter data %99 da iken kendiliindn oyunda çıkıoo bıktım abi pc yi kırcam en sonunda oyun yüsünden bisim pre yoq die oynayamıcaz mı yaa

• ya deli oldum bugün 5 saat oldu cafedeyim en uzun durduğum süre oyunda 10 dk fckK2
  • Msn Plus ! warsa silin geçer Sorun Msn Plus arkadaslar
  • Orjinalden alıntı: delicioustr

ya deli oldum bugün 5 saat oldu cafedeyim en uzun durduğum süre oyunda 10 dk fckK2
    Koptum en fazla 10 dk mı :)
  • benim kuzende olmuo bende her seferinde söylüyorum benim charı alıp emc de kimsenin olmadığı bir yere götürüo orda oyundan çıkıo ben girdiğimde dc vermio ama lag olduğundan 5 10 dakika içinde dc yiyorum .Ama yinede böylelikle girer girmez dc ortadan kalkıyor .

Sorumlusu kimse

NOT: dc yiceğinizi anladığınız anda kesinlikle townda bulunmayın kimsenin olmadığı bir yere koşun ve orda dc yiyin yoksa oyuna girince yine dc olabilirsiniz .
  • Abi msn plus ne alaka onu aanlamadım bi söleyin gerçekden yararlı bişise silerim ama bna pek alakalı bişi gibi gelmedi fikri olan sölesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa444

Msn Plus ! warsa silin geçer Sorun Msn Plus arkadaslar

ciddimisin ?
  • yaw 19 kere dc oldum. Premium da var. Ayrınca bu dc sanırım yaz tatili olduğu için bütün çocuklar oyuna hücüm ediyor. Hiç Okullar var iken bu kadar sık dc oluyor muydu acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.