Şimdi Ara

Dc motora dişli çark uydurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iyi günler herkese. benim fotoğraftaki motoru pedalla çevirebilmek için miline dişli takmam gerekli ama hiçbiryerde uygun dişli bulamadim 3d bastirmak şuan mantıklı gibi ama varsa aklında çevrebilmek için başka fikri olan alabilirim.Çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burdan sipariş verebilirsiniz 4 gün önce gittiğim 3D shopta kasnak yaptırdım 5 adet ve benden 130 tl istedi burda 4 adet var bakabilirsiniz

Dc motora dişli çark uydurmahttps://eferobotix.ikas.shop
    9/10/12/14 Dişli 2mm Dc motor Dişli
    https://eferobotix.ikas.shop/9-10-12-14-disli-2mm-dc-motor-disli
  • O motora en uygun dişli budur ;

Plastik dişliler 1 günde erir gider. Hele 3d baskılar ilk döndürmede dağılır. Aliexpress'e ''64t+21t'' yazınca çıkar. Küçük dişli iç çapını 3.17mm seçmeniz gerekir. Sizdeki motorun ölçüsü o. Büyük dişli iç çapı zaten standart, 5mm olur.

• Amphitritel kullanıcısına yanıt

bu dişliden elektrikçiden bulmuştum ama zincirle çevirmeye uygun değil 3d dişli neden dağılır dediniz

• fatih sa63 F kullanıcısına yanıt

Zincirle çevirmeye uygundur. Uygun olmadığını nasıl bir deneme sonucu tespit ettiniz ? Bisiklet dişlileri iç çapı zaten 5mm'dir. Bu dişlinin de iç çapı 5mm. Bir mil geçirilerek büyük tork veya hız elde edilebiliyor. Ben hep öyle yapıyorum. Bu metal, carbon çeliği diye yazıyor. Tornacıya götürün daha kapıdan çevirir sizi. İşlenmiyor, çok sert. Ama yine de sizdeki motor bu dişliyi kırabiliyor. Siz 3d olmaz mı diyorsunuz. Naylon o biliyorsunuz değil mi ? Hazır sistem arıyorsunuz galiba. Öyle olmaz, bulamazsınız. Uydurma yapmanız, yaratıcı olmanız gerek.

• Amphitritel kullanıcısına yanıt

zincire uygun değil derken bir mille zincir dişlisi bağlamayı düşünmemiştim kusura bakmayın. dediğiniz 5mm dişli hangisi acaba link varmidir acaba teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DC motor hız ve kontrol devresi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.