Şimdi Ara

DayZ hakkında bir kaç sorum var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle Oyundayız isimli programın dayz bölümünü cidden kaçırmadan izliyorum ve oyun çok hoşuma gidiyor fakat armanın modu olarak almak istemiyorum ki duyduğuma göre oyun başlı başına yapılmış oyun çıktımı çıkmadıysa çıkış tarihi varmı eğer çıktıysa nerden alabilir veya ücretsiz ise nerden indirebilirim.

Orijinalden alıntı: forever46

Arkadaşlar merhaba öncelikle Oyundayız isimli programın dayz bölümünü cidden kaçırmadan izliyorum ve oyun çok hoşuma gidiyor fakat armanın modu olarak almak istemiyorum ki duyduğuma göre oyun başlı başına yapılmış oyun çıktımı çıkmadıysa çıkış tarihi varmı eğer çıktıysa nerden alabilir veya ücretsiz ise nerden indirebilirim.

Merhaba. Bende sizin gibi çok gülerek ve sabırsızlıkla bu videoları bekliyor ve hepsini tekrar tekrar izliyorum ve oynamak istiyorum. Bir kaç kuruluma baktım ama internetten yapklaşık 10 GB lik bir dosya indirileceği için ve net hızım 1mbps olduğu için doğal olarak vazgeçtim ve bu oyunlarda sorun olduğunu duydum. Yani yüklenmesi zormuş. İnanır mısın bu oyundayız videolarını bile zor izliyorum ancak 1-2 saat beklemem gerekiyor... Her neyse oyunun tek oyun olarak çıkacağı yanı bağımsız çıkacağı oyun daha geliştirme aşamasında oyuna yeni özellikler ekleniyor ve hack gibi olayların olmaması için daha iyi bir şekilde yapım aşamsında olduğu söyleniyor. Daha çıkış tarihi açıklanmadı bende bu oyunu bekleyenlerdenim. Böyle bir oyun oynamak çok istiyorum hele şöyle Fifa 13 gibi bir oyun beklerken :) Ücretli ve steam den çıkacağı tahmin ediliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: melih9797

quote:

Orijinalden alıntı: forever46

Arkadaşlar merhaba öncelikle Oyundayız isimli programın dayz bölümünü cidden kaçırmadan izliyorum ve oyun çok hoşuma gidiyor fakat armanın modu olarak almak istemiyorum ki duyduğuma göre oyun başlı başına yapılmış oyun çıktımı çıkmadıysa çıkış tarihi varmı eğer çıktıysa nerden alabilir veya ücretsiz ise nerden indirebilirim.

Merhaba. Bende sizin gibi çok gülerek ve sabırsızlıkla bu videoları bekliyor ve hepsini tekrar tekrar izliyorum ve oynamak istiyorum. Bir kaç kuruluma baktım ama internetten yapklaşık 10 GB lik bir dosya indirileceği için ve net hızım 1mbps olduğu için doğal olarak vazgeçtim ve bu oyunlarda sorun olduğunu duydum. Yani yüklenmesi zormuş. İnanır mısın bu oyundayız videolarını bile zor izliyorum ancak 1-2 saat beklemem gerekiyor... Her neyse oyunun tek oyun olarak çıkacağı yanı bağımsız çıkacağı oyun daha geliştirme aşamasında oyuna yeni özellikler ekleniyor ve hack gibi olayların olmaması için daha iyi bir şekilde yapım aşamsında olduğu söyleniyor. Daha çıkış tarihi açıklanmadı bende bu oyunu bekleyenlerdenim. Böyle bir oyun oynamak çok istiyorum hele şöyle Fifa 13 gibi bir oyun beklerken :) Ücretli ve steam den çıkacağı tahmin ediliyor...

Bilgiler için teşekkürler arkadaşım :D internetim aslında yavaş değil ama sıkıntıya girmeyi hiç sevmiyorum :D o yüzden sanırım bende beklicem :D

• Çıksasda oynasak
  • aynen ya çok beğendim oyunu BSC sayesinde :) videolar harika arkadaşlarınızla oynayınca süper tam zaman geçirilcek oyun Türk serverlerde yerini alıyor yavaş yavaş. Çıksada doyasıya kaçsak zombilerden
    Bir ricam var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.