Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (303. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
66
Favori
234.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beta kodları falan dağıtılıyor hayret hakikaten oynayan kaldı mı bu oyunu?
  • ara sıra girip 1-2 saat takılmak iyi oluyor bende youtubeden video izlerken öneriler kısmında gördüm bete çıkmadan millet beta oynuyordu bende araştırdım buldum kodu denedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Futurisma

    ara sıra girip 1-2 saat takılmak iyi oluyor bende youtubeden video izlerken öneriler kısmında gördüm bete çıkmadan millet beta oynuyordu bende araştırdım buldum kodu denedim.
    yanlış anlamayın . gerçekten şaşırdım .yoksa amacım iğneleyici birşeyler söylemek değildi. Bu oyun benim hayatta steamden yediğim en temiz kazıklardan biridir. çok kızgınım dean hall mıydı neydi tekneci sefacı . bastı gitti herif bizim paralarla.
  • Kardeş sende haklısın yanlış anlamadım bende arada bir 2 saat giriyorum. Devamlı oynanmıyor oyun bir heves oluyor sonra 2 saat oynuyorsun ve sarmıyor oyun.
  • biraz yavaş gelişmesi dışında bir problem yok oyunda ki eklenen özellikler, detaylar çok fazla olduğu için ve geliştiricilerin bağımsız olmasından dolayı böyle yavaş gelişim göstermesi normal. iş olsun diye değil hakkaten hiçbir oyunda olmayan yenilikler geliyor oyuna. şimdi gelecek olan güncellemeyle olayı başka bir boyuta taşımışlar. baya güzel değişim ve yenilikler var. oyunun kontrolleri dinamizmi bambaşka olmuş.
  • ilk çıkışında almıştım oyunu inanılmaz bir deneyimdi benim için sonra yavaş yavaş durulmaya başladı ve kaldı. Yazın beta güncellemesi gelecek deniyor ama ben çok umutlu değilim. Eğer ki gerçekten tam anlamı ile düzeltilip çıkarsa gerçekten kendi alanında rakipsiz bir oyun olacak. İlk çıktığında da bunu söylüyordum hala söylüyorum. Bu oyunun verdiği atmosferi ve tadı başka bu tarz bir oyundan alamadım.
  • FacT MultiGaming Olarak 0.63 Stress Test Deneme İmkanı Bulduk. Bizzat Kendi yorumum Oyun çıktığından beri takip eden biri olarak yeri geldi öven yeri geldi mi cidden yerin dibine gömen yorumlar yaptım. Şunu da inkar etmemek gerekir Survival Tarzı oyunlarda Dayz yaşattığı hayatta kalma hissiyatı ve atmosferi hiç bir oyun yaşatmadı. Ama yapımcıların gelişimdeki izlediği yol ve verilen sözlerin zamanında yerine getirilmemesi ciddi şekilde oyunu zedeledi. 0.63 Dayz severlerin beklediği bir sürümdü bu sürümde de bir değişim gelişim olmasaydı zaten üstünde ölü toprak olan oyunun artık kalkması imkansız hale gelecekti ki ilk yayınlanan 0.63 videoları ile acaba bu sefer oldu mu diye bekleyen ümitlerin tohumları atılmıştı. Stress test ile gelen videolarda da her şey çok iyi gözüküyordu ama bu tohumun fide olması için oynamak lazımdı ki bugün ki stress test oynamam ile bu tohum fide halini aldı. Eminim yapımcılar içinde durum böyledir ki bu fidenin büyümesi için de 0.63 ile ne yaptılar ise bu yoldan devam edip daha daha da emek harcayıp büyütmeleri lazım ki bu potansiyel emin olun çok fazla. Takip ediyordum ama uzun süre sonra Dayz böyle görmekte varmış cidden oyun bambaşka bir hal almış yıllardır beklediğimiz oyun başka bir boyuta atlamış ciddi şekilde söylüyorum bu sürümde ki gelişmeler gayet iyi . Oyun çıkışına kadar üstüne de koyup geliştirirlerse yine saatlerimizi alacak ve yine her dakikasında hayatta kalma adına mücadele vereceğimiz bir yapım olacak.

    0.63 Exp. ardından ve stabil olarak umarım en kısa sürede gelir.Yıllar yıllar sonra Dayz böyle görmek beni hem heyecanlandırdı hemde sevindirdi. Keşke daha önceden böyle bir gelişim olsaydı cidden bu kulvarda rakibi olmazdı ve ya olsa bile örnek olup bizlere daha iyi survival deneyimi yaşatacak oyunlar piyasada olurdu.


    Bizler dedik ki DayZ öldü üstünde ölü toprak var ama Dayz Dediki Söyleyin 0.63 ile survival oyunlarının Kralı geri döndü.




  • keşke deneyiminden de bahsetseydin.
  • Size tavsiyem bu adamlardan uzak durun.

    İsmi kullanarak vurgun yapmaya çalışan insanlar bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 18 Mayıs 2018; 16:37:41 >
  • suan coka oyuncu geri donmuş.dayz ye ne oldu duzelttilermi hatalarını.
  • 0.63 çok sağlam geliyor. Animasyonlar, zombilee, vuruş hissiyatı, atmosfer, akıcılık, base. Stres teste katılıp şans vermenizi tavsiye ederim.
  • Azcık bakayım düzeldi mi harbiden diye girdim oyuna arkadaş bu kadar berbat olur ancak.Yahu oyun da hareket mekanizması bile o kadar kötüleşti ki oynarken midem bulanıyor tutuyor resmen.hala dandik dundik buglar .
  • Aşırı kısa sürede depar at, dayanıklılık barın tükensin, yorul patates koşuşa geç..
    Aşırı kısa sürede depar at, dayanıklılık barın tükensin, yorul patates koşuşa geç..
    Aşırı kısa sürede depar at, dayanıklılık barın tükensin, yorul patates koşuşa geç..
    0.63'ü offline böyle test ettim ki indirdiğim modunda zombiler var ve yarattığımız karakterin dayanıklılığı %400 arttırılmıştı
    Dövüş sistemi falan gelişmiş, 3-4 zombi ile aynı anda kapışabiliyoruz yeteneğimize göre de ooho ho 5-6 yılda komik gelişmeler bunlar.
    Eski küskün kitle oyuna dönüyooooor vs ayakları yalan yani, kanmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antking

    ilk çıkışında almıştım oyunu inanılmaz bir deneyimdi benim için sonra yavaş yavaş durulmaya başladı ve kaldı. Yazın beta güncellemesi gelecek deniyor ama ben çok umutlu değilim. Eğer ki gerçekten tam anlamı ile düzeltilip çıkarsa gerçekten kendi alanında rakipsiz bir oyun olacak. İlk çıktığında da bunu söylüyordum hala söylüyorum. Bu oyunun verdiği atmosferi ve tadı başka bu tarz bir oyundan alamadım.
    Daha hala -ecek -acak ile konuşuluyorsa o oyun başlamadan bitmiştir zaten.
  • 2012 sonunda çıkan, 2013'de beta, 2014'de tam sürüm olacak denecek oyun hala alpha (early access) olarak yerinde duruyorsa, o oyun para tuzağıdır.

    Ben de ilk çıktığı gün alan ve 1000 saatten fazla oynamış birisi olarak söylüyorum, değmez bu saatten sonra.

    5 TL de yapsalar ona da yazık DayZ için.
  • 5.8 GB güncelleme gelmiş
  • Yapımcılar oyunun içine etti. Miss gibi oyundu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 gb güncelleme gelse yine canlanmaz.
  • Beyler Beta Geldi base sistemi geldi araba sisteminde biraz daha fazla etkileşime gidildi Bir sürü şey geldi oyun betada şuan ayrıca steam online sayısı yükseldi.

    Dip not: Mod desteği geldi oyunda Deat Mach modu oynayarak aim alıştırması yapabilirsiniz. Ve daha bir sürü mod var
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.