Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
66
Favori
234.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    yazın %50 görür arma 3. beklemenizde fayda var. yeni motor 2015in ilk çeyreği diyolar. zaten o da balon çıkarsa oyundan beklentim kalmayacak.

    ha gerçi zombi sayısı ciddi oranda artarsa yine dönerim ama ne dayznin fanatiklerinin nede yapımcıların zombilerle ilgilendiğini sanmıyorum. zombiyi benim gibi kıyamet atmosferi yaşamak isteyenler bekliyo sadece. şuanki oyuncular bandit simülasyonundan yeterince memnunlar ve oyun onları istediği yönde gelişiyo sürekli, buyüzden bütün internet aleminde sürekli olumlu yorumlar almaya devam ediyo dayz.

    Halbuki dayz mod öyle miydi. Loot bulana kadar canımız çıkıyordu. Ortam güzeldi millet ilk gördüğü adamın kafasına sıkmıyordu. Zombiler kafamıza zıplıyordu, usain bolt gibi koşuyorlardı, çıkardığımız sese ve görüntümüze göre metrelerce öteden görüyorlardı falan. Standalone'da yok o olay. Zombi arkasını dönükse dibine kadar girmediğin sürece halay bile çeksen umurlarında olmuyorsun. Her evden silah falan çıkıyor SA'da. Hadi çeşit çeşit farklı şeyler bulsam neyse, her evde aynı şeyleri görmekten bıktım.




  • dogukan733 kullanıcısına yanıt
    eski dayz:



    buda şuanki dayz:
    https://gfycat.com/BouncyLeftAfricanelephant

    spoilerda gif var






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 12 Ocak 2015; 22:04:48 >




  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    İyi güldüm Dayz mod günlerim aklıma geldi şimdi tekrar yükleyeceğim arma 2 yi
  • biliyorum ya ben ne olduğunu. çok bi fark yok, zamanında bayağı araştırdım. en büyük artısı dx11 e geçmesi olacak. nedeni ise dx11 de görünmeyen geometriyi işlemiyomuş motor. yani şehre girince binaların içlerini ve görünmeyen binaları işlemeyecek ekran kartı. buda fps düşüşüne engel olacak. ışıkkandırmada biraz daha gelişecek diyolar.

    o değilde bu yeni motor olayıda iyice popüler oldu. ilk önce rust baştan yapıldı, şimdi dayzde biraz modifiye olacak motorda, ardından warz(infestation) yeni motorla tekrar yapılıyomuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 12 Ocak 2015; 22:26:39 >
  • arma 3 te dayZ mod veya ona benzer mod oynayan varsa dayZ standalone karsilastirma yapabilir mi ?

    Optimizasyon
    Zevk
    kisi sayisi
    gercekcilik (zombi kesmeler acikmalar hastalanma vs.) bakimindan ???
  • h1z1 bekleyenlere p2w oyunlarıyla mutluluklar
  • İ7 4790K ve R9 290 Trı-x ile oynayan varmı oyunu?
  • Arkadaşlar h1z1 yeni çıktı ama p2w diyorlar bir de dayz pahalı geliyor biraz arkadaşlarımla oynayabileceğim survival co op ve zombili ama role play yapmalık bir oyun önerir misiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scritous


    quote:

    Orijinalden alıntı: zFurkan

    arma 3 te dayZ mod veya ona benzer mod oynayan varsa dayZ standalone karsilastirma yapabilir mi ?

    Optimizasyon
    Zevk
    kisi sayisi
    gercekcilik (zombi kesmeler acikmalar hastalanma vs.) bakimindan ???

    Bahsettiginiz mod Breaking Point ve yazdiginiz her alanda DayZ den daha iyi. Oyunun atmosferi müthiş zaten.

    bende katılıyorum dayz mod dayz standalone'dan daha iyiydi. müthiş bir atmosferi vardı. hala daha girip oynayasım var zaman bulamıyorum çünkü girdinmi günlerce sürebilir oyun özellikle hardcore zorlukta bir serverda oynanıyorsa araba bulunca arkadaşlarla çocuklar gibi sevinmişliğimiz vardır :)




  • Teşekkür ederim.Aslında arkadaşlarla steam de oynamayı düşünüyoruz.Galiba Dayz alacağız ama biraz pahalı ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora3443 -- 16 Ocak 2015; 16:09:53 >
  • Dayz hala alinirmi arkadslar almayi dusunuyorum arkadaslarla zevkli olur?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavrusincap kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar alınmaya değer mi grupça oynamaya ?
  • walla karsm kısaca sole acıklim surekli kosacan etrafta esya arıcan cok nadir cıkan itemler bulcan gozun gibi bakıcan sonra pvp ye gireceksn tabi tek girmeni pek tavsiye etmem grup olursanz daha zevkli olur iste olay burda kopuyor zar zor buldugun itemlerin gidecek die korku yasıcaksın cunku öldügün zaman herseyin gidecek oyununda en gusel ve en heycan katan ve diger oyunlardan ayıran kısmı bu aslında suzamana kadar hic bi oyunda ölüm korkusu yasamamıstım ama bu oyunu sırf bu yuzden oynuyorum en korkunc oyunda bukdar gerilemessin o duyguyu sana vermesi cok farklı bisey;)he ama dersinki bn okdar topladım snra ölünce sinirlenir bırakırm ozamn hic alma derim cunku cidden oyunun cok buyuk bi kısmı loot ve kosmaktan ibaret cok nadir araba bulursun bulsanda benzin sıkıntı.bn 200 saat oynadım en az 150 saati kosarak ve loot yaparak gecmstir diger 50 saatin tamamı bile pvp olmayablir..ama sunuda solim cok fazla bug var hala biraz oynayıp bugları ogrenip buglara gore oynamayı ogrenmen lazm ki bu aradada cok ölüyorsun ve cok sey kaybediyorsun bunlardan haberin olsn bu sinir bozucu bi durum olabliyor.kısaca bole 3 arkds faln oynarsnz herturlu zevk alırsnz bnce ama ddiklerim size uymuosa simdi almayın derim ozamn;)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bora3443

    Evet arkadaşlar alınmaya değer mi grupça oynamaya ?

    Bana kalacak olursa 3-4 kişilik bir grupla chat ile birlikte çok güzel olabilir. Biz öyle oynuyoruz ve acayip eğleniyoruz. Bakacak olursan hiç birimizde oyun oynamayı seven adamlar değiliz Hayatta kalma simülasyonu işte. Yemek, içecek tıbbi malzeme, mühimmat derken saatlerimizi harcadığımızı farkediyoruz. Mesela 4 kişi oynarken 2-2 ayrılıp bulunduğumuz şehrin civarında ki iki şehre dağılıyoruz. Bir grup tıbbi malzeme ararken diğer grup yiyecek-içecek stoğu arıyor. Oyunu deli gibi silah mermi ve askeri kıyafet arıyarak geçiren tanıdıklarımız var ve bizim kadar zevk alamıyorlar. Çünkü military tarzı eşyalar araken ölme şansın oldukça fazla Biz daha çok avcı kafası, hippi kafası. baltalarımızı ve yeterli miktarda mermilerimizi alıp dağda sote bulduğumuz mekanımıza gideriz. Hayvan avlarız et yeriz. Su kaynakları yanımızda olur. Yakında şehir olur ki herhangi bir aksi durumda kaçıp buluşacağımız bir base'miz var. Hatta bir anımı anlatayım bak aklıma gelmişken Bir keresinde yine ormandayız. Yaklaşık 3 gündür aynı ormandayız çıt yok ama. 2.gün yakınlardan sesler geldiğini duyduk. Tamda ateş yakmıştık. Hahh lan biri ateşi gördü falan dedik. Yine 2-2 ayrıldık. Etrafı kolaçan ettik. kimse yok etrafta. hiç kimse ama. neyse bizim diğer ekip tam dönerken birini bulmuşlar. Budukları adamda bir ağar arasından bizi izliyormuş. Neyse bizimkiler elemanı kelepçeleyip mekana getirdiler. Genel tutum olarak kimseyi öldürmeyiz biz. Hatta full mühimmatlı adamlara yiyecek-içecek yardımı yaptığımızı ve dostça ayrıldığımızı hatırlarım neyse adam kelepçeli yanımızda duruyor. grubun varmı götürelim yanlarına falan diye konuşuyoruz. Neyse bizimle yaklaşık olarak 1 saat falan takıldı. Gruptan bir arkadaş biraz uzaklaştı hayvan avlamak için. derken bu elemanın arkadaşlarıda bizimkini kelepçelemiş Geldler yanımıza. Pazarlığa oturduk adamlarla Siz bizimkini bırakın biz sizinkini derken yaklaşık yarım saat konuştuk adamlarla. Sonra iki grupta bıraktı rehineleri heriflerlede takıldık falan Hatta steam'da eklilerde bizde o derece kaynaştık adamlarla. Tabii bu binde bir olan bir durum ama oluyor yani. Önemli olan ne amaçla oynadığın. Ya hero olursun ya bandit. Seçim sizin. Ama unutmayın nasıl zevk alacaksanız öyle oynayın.




  • puslu.kıtalar.atlası kullanıcısına yanıt
    Güzel tesadüfmüş Genelde diğer grup sizi öldürürdü ama muhtemelen adama iyi davrandığınızı gördüler, insaflı çıkmışlar. Büyük şans hocam.
  • Bugun aliyorum oynamak isteyen eklesin faydeemusic

    Yas 18 takiliriz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kafalardaki soru isareti
    p2w konusunda nasıl bu kadar emin konuşuyor , oyun yapımcıları ısrarla olmayacak derken sen nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ?





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 17 Ocak 2015; 11:45:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avatar78

    Güzel tesadüfmüş Genelde diğer grup sizi öldürürdü ama muhtemelen adama iyi davrandığınızı gördüler, insaflı çıkmışlar. Büyük şans hocam.

    Aynen hocam bu güzel bir tesadüftü Önemli olan karşında ki insana iyi niyetini belli etmek. Belli ettiğin zaman gerçekten herşey çok kolay oluyor. Ha tabi bazılarıda var. Sorgu sual hiç birşey yapmadan direkt saldırıyor. Ozamanda sanada fazla şans tanımıyor tabi ki




  • umalımda yeni rendererla oyun böyle görünsün:

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scritous


    quote:

    Orijinalden alıntı: zFurkan

    arma 3 te dayZ mod veya ona benzer mod oynayan varsa dayZ standalone karsilastirma yapabilir mi ?

    Optimizasyon
    Zevk
    kisi sayisi
    gercekcilik (zombi kesmeler acikmalar hastalanma vs.) bakimindan ???

    Bahsettiginiz mod Breaking Point ve yazdiginiz her alanda DayZ den daha iyi. Oyunun atmosferi müthiş zaten.

    Cevapladıgınız için teşekkür ederim. :) Standalonedan uzaklaşıp arma 3 e başlamanın vakti geldi sanırım :)
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.