Şimdi Ara

Days Gone Yönetmeni: Bir Oyunu Seviyorsanız Onu Tam Fiyattan Satın Alın (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi diyorsun da kardeşim, 1 Üşüşken Kulağı = 9.70 Türk Lirası. Nasıl alalım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haa öyle mi keşke daha önce deseydin

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Plus vermişse plusla oynarım, sen oyunun beklediğin kadar satamamasına bozulmuşsun, plus da sony nin indirimleride sony yapıyor sony e söyle bu lafları.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir oyunu çok seven insan zaten çıktığı gibi alır tam fiyattan. Hattâ oyun onun için çok çok önemliyse elinde olsa 2 katını verir yine alır. Ama Days Gone gibi bir oyunu değil. O yüzden kusura bakmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlar plus gibi hizmetlere bu yüzden para veriyor. vasat bir oyun yapmış utanmadan neye nasıl para vermemiz gerektiğini öğretiyor. days gone'a zaten gelmesin devam oyunu
  • PS4 Slim de oynamıştım 8 10 saat kadar ama yarım kalmıştı konsolda oyun sarmıyor düşük fps,ps4 kolu vesaire(vurmayın fanlar kusura bakmayın xbox one kolu bin basar). 3080'li bilgisayarımda güzel akar bu oyun.
  • Oyunu seven vardır sevmeyen vardır fakat bu tür şeyleri geçersek seviyorsanız alsaydınız lafında bir miktar haklı. İptal edilince oyuncular seviyorduk ya olayına girdiler. Sony japonya stüdyolarını da tam bu nedenle kapattı. Sony'nin eski yönetim kadrosu yok artık. Yüksek satmayan oyunun hatta stüdyonun fişini çekiyorlar. Sevilmesi sevilmemesi umurlarında değil. Çok satmaktan kastım da 4-5 minimum yani ve bu beklenti çıtası da baya yüksek şimdi söylemek lazım. Misal Nintendo için 1 milyon üstü satış devam oyununa yeşil ışık yakmak için kafi. Sony artık farklı. Gelen haberlerde Sony'nin daha yüksek prodüksiyon kalitesi oyunlara yöneleceği AA oyunlar yapmayacağı şeklinde. Bu maalesef daha risksiz yapılan ve daha az sayı da oyun demek aynı zamanda.
  • Bu arkadaş başka bir evrende yaşıyor sanırım.Yayıncı baskısı sebebiyle 2-3 istisnai firma dışında neredeyse her oyun yarım yamalak sürülüyor piyasaya.İlk günden tam fiyatla alalım da sizin bedava testerınız mı olalım?


    Days Gone'ı ciddi eksikleri olmasına rağmen keyifle oynadık bitirdik , bu kadar da gömülecek oyun değil dedik de.


    Oyunu 2 sene geç oynamama rağmen son 3 saatini Ps3 grafiklerinde oynamak zorunda kaldım.Hem oyun içi hem ara demolarda tüm kaplamalar gitti.Load etsem de düzelmedi.Bug yüzünden ana görevi yapamıyordum son anda kurtardım.Abartı fps düşüşleri yaşadım o son 3 saatte.


    Şair burada " Gözünüzü seveyim Sony'e baskı yapın da 2. oyun için bize bütçe versinler " demek istemiş.


    Teknik anlamda en sorunlu Ps exc oyununu çıkart , sonra da tribünlere oyna böyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 19 Nisan 2021; 17:37:44 >
  • John Garvin ex lerin Türkiye de 619₺ ye satıldığını bilse bu sözü dediğine pişman olurdu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun zaten ilk ciktiginda o fiyati hakeden bir oyun degildi. PS Plus ile oynadim oyunu ve cok iyi olmasada cokta kotu'de degil ama en fazla indirimde yada ps plus ile alip oynanabilecek bir oyun. Gercekten aciklamayi yapan kisi sacmalamis sanane ister indirimde alirim ister ps plus ile alirim burda illegal bir durum mu var sanki korsan oynuyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedDeadRedemption -- 19 Nisan 2021; 19:47:6 >
  • Maaşı dolares ile alsak sorun değil de Turkish Pul ile aldığımız için bütçemizi yakıp yıkıyor. Ayrıca bu ne saçma bir serzeniştir, la oyun başta milletin dikkatini çekmemiş olabilir, ilgisini çekmemiş olabilir. Şans bu işler. Örneğin bu ay PS Plus vermeseydi bu oyunu asla satın almaz veya PC'de korsanını bile kurma zahmetine girmezdim. Ps Plus verince bir bakalım dedim ve oyunu gerçekten beğendim. Bazı sorunlarına ve eksiklerine rağmen oyun genel olarak güzel. Ama bunu ds oynamadan bilemezdim. GOW ile bu bir değil. GOW 2004'ten beri bilinen bir marka ancak Days Gone yeni bir marka. Tabi ki GOW kadar satması beklenemez. He ben Days Gone'ı GOW'a değişmem ancak yapılan kıyaslama saçma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Philipp_Plein

    John Garvin ex lerin Türkiye de 619? ye satıldığını bilse bu sözü dediğine pişman olurdu.


    Adam ne yapsın, nereden bilsin orta doğudaki değersiz bir ülke ve onun para birimini? ABD ve Avrupa adına konuşuyor işte :)
  • BS

    o anlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seri çıkan oyunlarda önceki oyunlar referans oluyor. Yepyeni bir oyunu çıkış günü kimse kolay kolay almaz. Bu oyunun yapılması çok uzun sürdü. Maliyet arttı. Buna rağmen ortalama puanlar aldı. Yapımcının öz eleştiri yapması lazım.

  • Üzerinize alınmayın arkadaşlar bizim ülkemizdeki oyunculara demiyor, biz zaten al(a)mıyoruz bu istatistik bazında bilinen bir şey.  

  • Param yetiyorsa çıktığı gibi alırım tabi. Niye bekleyip kendime işkence edeyim?


    Days gone özelinde konuşuyorsa saçmalamış eleman, genel olarak haklı olabilir.


    Oyun haketmişse satar zaten. Kendince oyunun çok iyi olduğunu düşünüyor ve ona göre çıktığı gibi satmalıydı . Demek ki o fiyatı hakeden bir oyun değilmiş. Fiyatı değeri ile denkleştiğinde satmaya başlamış.

  • Adam haklı. Örneğin Days Gone gibi bi çöp değil de Bloodborne gibi bi başyapıt gelseydi PC'ye, direkt çıktığı fiyattan alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölgesel fiyatlandırma yapaydın o zaman bokum bak cd red projecte witcher ı nasıl da sattı azcık feyiz alaydın sanki sorunsuz oyun çıkartmış da indirimsiz alacakmış millet

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.