Şimdi Ara

☠ DAYS GONE ☠ | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.181
Cevap
65
Favori
326.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Beyler aklıma bir soru daha geldi Days Gone'u erteledi ya Sony şimdi 2019'a bence Days Gone yerine 2018'de Ghost of Tsushima ve ya Death Stranding gelme şansı olabilir mi? Hatta Kojima demişti Death Stranding büyük sürpriz var bu yıl diye, o sürpriz oyunun tarihi mi acaba? valla yer yerinden oynar gibi böyle bir şey olursa. Ghost of Tsushima'da Sucker Punch 2013 yılından beri geliştiriyormuş İnfamous bittikten sonra başlanmış demişlerdi, yani 5 yıllık bir geliştirme söz konusu bu yıl çıkabilir gibi? sizin düşünceleriniz neler?



    Ghost of gelebilir uzun zamandır geliştiriliyor ama Death Stranding'in geleceğini sanmam.

    Days Gone'un bence ertelenmesi bir nevi iyi diyebilirim çünkü Bend Studio ilk defa bir AAA oyun edecek ve ne kadar çok zaman kullanırlarsa, oyun o kadar çok bugsuz olur o kadar çok detay artar ve kalitesi artar.

    Bend Studio'nun zamana ihtiyacı vardır Sony'de zorlamamıştır stüdyoyu, Oyun kaliteli olsunda geç gelmesi çok da önemli değil.

    Ghost of Tsushima için bende çok sıcak baktım 5 yıllık gelişiyor, zamanı geldi gibi. Fakat Death Stranding için biraz erken gibi, Kojima ne gibi sürpriz yapıcak pek kestiremiyorum oynanış geliyor aklıma ya da hikaye trailer felan geliyor. Bende katılıyorum Bend Studio'yu ilk defa duyuyorum denk gelmedim hiç oyunlarına daha önce ''Syphon Filter'' isimli seri oyunu var adamların. Oynayan var mı bilmiyorum nasıldır zamanında güzel miydi?

    İki tane PSP ve PSVİTA oyunu var birisi Resistance: Retribution, Birisi Uncharted Golden Abyss Naughty Dog ortak yapım gözüküyor Bend Studio.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 9 Mart 2018; 23:29:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bence oyunda bir aksilik oldu. Planlar biraz kaydı. O nedenle bir erteleme oldu. Yeter ki oyun kaliteli olsun düzgün olsun. 5-6 ay geç çıkabilir. Ayrıca bu adamlar ilk defa bu kadar büyük bir oyun yapıyor. Ayrıca duyduklarıma göre Sony bu oyuna öyle böyle bir yatırım yapmamış. Baya para bağlamış. Doğal olarak oyun çıktığında iyi satmalı yoksa Sony Bend Studio gibi kaliteli bir stüdyoya bu kadar bütçe ayarlamayabilir. Fakat benim bu oyuna inancım tam. Playstation tarihine geçecek bir oyun olacak diye düşünüyorum.



    Death stranding den oynanış ve çıkış yılı veya tarihi bekliyorum. Bir haber görmüştüm birkaç ay önce ve oyunun daha başındalarmış. Kat edecekleri yol çok fazla. O nedenle bu yıl beklemiyorum.



    Ghost of tsushima hakkında ne yalan söyleyeyim hiçbir bilgim ve fikrim yok. Tek bildiğim fragmanda gösterilenler. Belki bir sürpriz yapıp bu yıl sonu gelebilir. Ama ben düşük görüyorum.



    Şimdi sony nin elinde god of war, detroit, spiderman, days gone, Last of Us 2, death stranding, ghost of tsushima var. Bunlardan god of war ve detroit bu senenin ilk yarısı çıkacak. İkinci yarısında Sony nin elinde bu kadar oyun olup boş duracağını sanmam ki bu e3 de mutlaka yeni bir iki oyun duyuracaklar. Bu nedenle yukarıdaki saydığım 7 oyundan biri bu yılın ikinci yarısında çıkar diye düşünüyorum. Bunlardan en olası olanı spiderman. Yüksek ihtimal spiderman bu yılın ikinci yarısında çıkacak.



    Kalan 4 oyunda 2019 da çıkacak. Bir de bu e3 var. Burada da oyun duyurulacak diye düşünüyorum. Bunların çıkış tarihi de muamma. Önümüzde İnanılmaz dolu günler var. Bu günleri iple çekiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız üstteki arkadaş çok iyi yazmış. Oyun Türkçe çıksın da, istediği kadar ertelensin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen stratejik, yılın son çeyreği ağır topların arasına atmak istemediler muhtemelen. Spider-Man de yazın çıkar o da araya karışmak istemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı beyler biraz objektif olun.Sony hep bunu yapıyor,oyunu duyurup 3 yıl sonra anca oyunu görebiliyoruz piyasada.Buda oyundan sogumamiza neden oluyor.Ertelemeleri saymiyorum oda...

    Bunun nedeni aslında Sony'nin piyasada tek el konumda olması başka bir şey değil.Rekabet ortamı olsun bakın nasıl oyunlar art arda patlıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 10 Mart 2018; 12:31:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam. Haklı olabilirsiniz. Ben Sony nin sonbahar da oyun çıkardığını hatırlamıyorum. Hep ilkbaharda çıkardı diye biliyorum. Oyun ilk çıktığında sorunlu çıkacağına 3-4 ay sonra kusursuza yakın çıkmasını ben tercih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 Eylül-Ekim-Kasım ağır toplar geliyor, araya girmemesi doğru tercih olabilir fakat bizim gibi bekleyen oyuncular için ayrı bir dert. Beklemekten ömür bitiyor :) Spiderman'ı bari Yaz aylarında çıkarsınlar, en azından sağlam toplar olmucak. Uncharted Kayıp Miras Ağustos sonlarında gelmişti acaba Spiderman'da Ağustos'da gelir mi diye düşünüyorum :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam spiderman çok yüksek ihtimal temmuz ağustos gibi gelecek. Hatta bu E3 de tarihini verirler. Days gone ın 2018 de çıkacağına dair resmi bir açıklama yoktu. Biz sadece bazı şahısların söylediklerinden yola çıkarak 2018 de çıkacak beklentisine girdik. Fakat spiderman öyle değil. Fragmanda 2018 de çıkacağı yazıyor. Zaten haziran dan önce çıkması mümkün değil spiderman in. God of war ve detroit çıkacak. O nedenle çok yüksek ihtimal belirttiğiniz uncharted kayıp miras gibi spiderman de ağustos gibi çıkar. Dört gözle bekliyorum valla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah. Days Gone'u 2018'de çıkıcak diyen Playstation'ın başında olan Shuhei Yoshida demişti. Sanırım Bend Studio yetiştiremedi ya da Sony erteletmek istedi. E3 2018'de bende %90 Spider-Man'ın çıkış tarihini alıcaz gibi hissediyorum. Temmuz-Ağustos olursa çok güzel olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spiderman yaz ayalarında çıksa bari ghost of thushima nın 2018 de çıkacapını düşünüyorum 5 yıldır geliştiriliyor oyun sonuçta death stranding in süpriz yapacağını düşünmüyorum açıkcası kojima çok detaycı bir adam 2019 sonundan önce gelmez o oyun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sabah sabah içinizi buruklaştıracağım ama DAYS GONE 2019 A ERTELENDİ !

    Resmi açıklama SONY den geldi arkadaşlar.
    Kaynak aşağıda mevcuttur.

    http://www.merlininkazani.com/sony-days-gonein-cikis-tarihinin-ertelendigini-duyurdu-haber-99987
    http://www.ign.com/articles/2018/03/09/days-gone-delayed-to-2019

    Daha bir çok site haberinde görebilirsiniz...
    Şimdiden herkese geçmiş olsun. Umarım LAST OF US 2018 son çeyrek de çıkar da birbirini dengelerler en azından...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkçe çıksın yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz düşündüm de bu erteleme cidden iyi oldu. Bu oyun sonbahar da çıkacaktı ve yeni bir ip. Fakat sonbahar da call of duty, battlefield, metro, Red dead redemption gibi ismi olan oyunlar çıkacak. Eğer days gone sonbaharda çıksaydı bu oyunların arasında yok olurdu. Hak ettiği satışı yakalayamazdı. Bunun en büyük örneği Titanfall 2. Güzelim oyun eridi gitti cod ve battlefield ın arasında. O nedenle Sony i bu stratejik hamlesinden dolayı tebrik ederim.



    Yüksek ihtimal oyun 2019 başında çıkacaktır. Piyasa da o zaman sakinleşir. Bu E3 de fragmandan sonra god of war da olduğu gibi muhtemelen early 2019 yazısını görürüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 12 Mart 2018; 14:37:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hazark

    Biraz düşündüm de bu erteleme cidden iyi oldu. Bu oyun sonbahar da çıkacaktı ve yeni bir ip. Fakat sonbahar da call of duty, battlefield, metro, Red dead redemption gibi ismi olan oyunlar çıkacak. Eğer days gone sonbaharda çıksaydı bu oyunların arasında yok olurdu. Hak ettiği satışı yakalayamazdı. Bunun en büyük örneği Titanfall 2. Güzelim oyun eridi gitti cod ve battlefield ın arasında. O nedenle Sony i bu stratejik hamlesinden dolayı tebrik ederim.



    Yüksek ihtimal oyun 2019 başında çıkacaktır. Piyasa da o zaman sakinleşir. Bu E3 de fragmandan sonra god of war da olduğu gibi muhtemelen early 2019 yazısını görürüz.

    Evet geçen benim de aklıma geldi, Metro'da Sonbahar aylarında gelicek dediler onun yanında harap olmasını istemezdim. Metro çok güçlü oyun hayranı, kitlesi büyük. Days Gone ise yeni bir İP ne olacağı belli değil.

    2019 İlk çeyrek de gelir Days Gone. (OCAK-ŞUBAT-MART)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Game Informer 1 ay boyunca Days Gone özel haberler ve içerikler yayınlayacak. Yeni oynanış videosu da yayınlandı. Grafikler atmosfer harika gözüküyor.



    @-IMAX-

    Hocam ben sizi Haberdar Et kısmında ekleyemiyorum - yazınca ismi yazınca gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 8 Mayıs 2018; 19:30:29 >
  • Grafikler saçma derecede iyi gözüküyor. Eğer böyle çıkarsa en iyi gözüken ps4 oyunu diyebiliriz rahatlıkla. Genelde zombi oyunlarına karşı bir ön yargım var ama oyunun oynanışı ve hikayesi ilginç gözüküyor mutlaka oynayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım 1 saatte verecekleri bilgileri 1 aya yayarlar artık gıdım gıdım giderek, Gow da yaptıkları gibi ;) ki zamanda bol dahada uzar bu süre :) ama oyun cidden sağlam geliyor.
  • Oyun çok güzel gözüküyor. Fakat bilgi kısmında Sony cimri olacaktır god of war ve detroit de olduğu gibi. Oyuna dair geniş bilgileri bu e3 de elde ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seviyorum ya bu informer dergisini gıdım gıdım verseler bile önce god of war dan güzel bilgiler aldık bunlar sayesinde sonra spiderman şimdide days gone
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.