Şimdi Ara

☠ DAYS GONE ☠ | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.189
Cevap
65
Favori
327.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DelNaja kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam anladım çok teşekkürler size de
  • hocam benzinim bitti benzin istasyonuna da uzağım kamp yerindeki mekanikçiye de uzağım ne yapıcam?
  • Mericuls kullanıcısına yanıt
    Çekici aracı görürsün yol kenarlarında onlarda oluyo genelde benzin bidonu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mericuls kullanıcısına yanıt
    Yayan olarak yollarda çekici arabaları araştır hocam. Arkalarında vinç var. Onların yanında muhakkak benzin bidonu oluyor alıp motora geri yürü. Eğer hiç bulamazsan mecbur kampdaki tamirciye çektirceksin ama bulursun. Yoldaki çekicileri araştır, benzin istasyonlarında da bidon oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aLexmk A kullanıcısına yanıt
    cikko C kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler
  • büyük an geldi çattı ( oymnışa dair bazı yerleri kapattım)
    yalnız hiç bombalı dikkat çekicim yok,
    bi kısmını otların arasına saklanıp temizlemeyi düşünüyorum,
    bunun için de dikkat çekici şart. napalm ve molotof full. malzeme de full.
    ama otların arasında olsan da farkedilebiliyosunuz
    . deneme yaptım bi kaç kere,
    napalm atarken farkediyolar.
    biraz daha turlayıp hava yastığı ve araba alarmı aramam lazım. silah kullanamıyorum, elim ayağıma dolanıyo :D artık gizlilikle geçecez burayı...




  • Ölü ozan kullanıcısına yanıt
    Bıçkıhane sürüsü oyunun en büyük sürüsü hocam ve orayı temizlemek için birden çok taktik var. Kocaman alan. Ben şöyle yapmıştım istersen deneyebilirsin;
    Sürü binanın içinde ya o binanın yanında kocaman bi bina daha var oranın en çatısına tırmanabiliyorsun, tren vagonundan geçtikten sonra sağda kalan bina. Tırmandıktan sonra karşındaki binanın içinde sürü oluyor önce havaya bi iki ateş et sana doğru koşmaya başlıyorlar ama onlar yolu koşup binaya tırmanıp sana ulaşana kadar sen koştukları yolda napalm-molotof-boru bombası vs atarak sürünün yarısını sana ulaşana kadar hallediyorsun. Ancak sonrasında çatıdan aşağı atlayip koşarak silahla çatışmaya başlaman lazım. Bu sürüyle savaşırken fazla yerde olmayın sürüden daha yüksek yerde olmanız avantaj alan çok dar yerdeyken yem olmanız çok kolay oluyor.

    Eğer geçemediysen ve benim bahsettiğim taktiği anlamadıysan youtube’da videosu mevcuttu, videoyu bulabilirsem atarim hocam. Yabancı video başliği vardı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • üç seferde hallettim.
    tüm kampları ve nero'ları açmıştım. oraların hepsini dolaşıp malzeme topladım, çalıların arasından attım napalmı, bombayı, molotofu topukladım motorla. her seferinde yüzde 30'u öldü. bitti be en sonunda şimdi artık hesaplaşma vakti
  • Parça parca azaltabiliyormuyuz sürüyü hikayede o göreve gelmeden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ölü ozan kullanıcısına yanıt
    @Ölü ozan, tebrikler hocam, o sürüden sonra diğer sürüler daha az olduğu için daha kolay geliyor Bu arada o görevden sonra final görevi vardı. Belkide bitirmişsindir şimdiye..
    Deacon reis..

    @GOKHAN452, Hayır hocam sürüleri ara sıra gidip azaltma olmuyor. Daldın mı tam dalman gerek temizleyip bitirene kadar. Kaçarsan sonra gelirsen 0’dan başlıyorsun sürüyü temizlemeye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çikko kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim saol

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lastofus2 yi oynadım bitirdim iyisiyle kötüsüyle beğendim ama bu days gone bı başka be arkadaşlar. Dünya kadar teknik sorun,glitch, hikaye kopukluğu,kaplama vs. Sorununa rağmen ben bu oyunu çok sevdim ya. Bitirip elden cikarali 6-7 ay geçti ama halen arada konuya girip yazılanları okuyorum. Sanıyorum oyunun atmosferi ve sürüler beni bu oyuna bağlayan iki unsur oldu, bir de motorumuz , witcherdaki roach kadar olmasa da motormuza da çok bağlandık umuyorum 2021 sonunda falan ps5 e tüm sorunlarından arındırılmış ve güzel bir hikayesi bulunan bir days gone oyunu çıkarırlar. Days Gone 2 : Fear the Horde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu sürüler haritada ne zaman beliriyor güney tarafina geçtim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galiba oyundaki son görevi yapıp oyunu bitirinceydi, hikaye bitince açık dünyaya bırakıyor oyun seni kaldıysa yan görevler sürüleri falan yapabilmen için o zaman haritada hepsinin yeri çıkıyordu galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi şöyle bi durum oldu. iron mike kampını açınca, bıçkıhanenin orda bi nero kampı olduğunu gördüm. daha doğrusu oranın bıçkıhane olduğunu bilmeden gittim nero kampını aktif etmeye. bi baktım orda meşhur videolardaki bıçkıhane. bi gidiyim bakayım dedim, içinde sürü var. elimde de 6 tane molotof ve dikkat çekici vardı. otların arasına gizlenip hepsini salladım, baya bi kaçık öldü. bunu iki kere yaptım, bi daha da bulaşmadm oraya. sonra oyun ilerledi, güneye geçtik, kuzeye geri döndük derken bıçkıhane görevi geldi. oraya gidince ekranın üstünde çıkan kırmızı renkli sürünün ne kadar kaldığığını gösteren şerit, tam kırmızı değildi. %20'lik bi kısmı sürünün temizlendiğini gösteriyordu. sanırsam oyunun başlarında öldürdüğüm kaçıklar bu görevi etkilemiş.
    ayrıca bıçkıhaneyi temizlerken tek seferde yapmak zorunda değilsiniz. ben malzeme bittikçe kaçtım, nero ve haydut kamplarına hızlı yolculuk yaparak malzeme toplayıp tekrar geldim göreve, ve baştan başlamadı. kaldığım yerden devam ettim. hatta malzeme toplarken aradan 2-3 oyun günü geçti. tek seferde de halledebilirsiniz ama benim aim çok kötü sürülerde. ondan dolayı böyle bi yol seçtim.

    sürülerin ortaya çıkması da oyunun kuzey tarafına tekrar geçmenle oluyor. ben hep gündüz gittim açıkta olan yerlere. sürü yerinde yoktu. oralara bomba vs. döşeyip geceyi beklersen sürüyü daha kolay hallediyosunuz.

    ve de oyun bitti bugün




  • Oyunu bitireli bi kaç ay oldu bugün tekrar girdim biraz yan görev ve sürü temizliği yapmak için,oyunu kulaklık olmadan oynamıştım bugün kulaklık ile denedim inanılmaz bi fark var,gerim gerim gerildim kaçıkların seslerinden bi kaç yerde tırsmadım değil,tavsiyem oyun atmosferinden tam yararlanmak için kulaklık ile oynayın.
    O brian ile son karşılaşmada oyunun devamının geleceğide belli oldu harika bi oyun olacağını düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLexmk -- 11 Temmuz 2020; 13:38:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aLexmk A kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam Serinin 2. Oyunu için varsayımda mı bulundunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • credits'i geçemiyosunuz. bitmesini bekleyeceksiniz mecburen. yaklaşık 9 dakika sürüyor. eğer yeni oyun+'a başlamak isterseniz sakın geçmeyin bunu... son bölümü tekrar oynamak zorunda kalırsınız. saçmalığın daniskası. 9 dakika boyunca sabredeceksiniz, ondan sonra görev tamamlandı ve xp ekranı geliyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 11 Temmuz 2020; 16:20:35 >




  • Ölü ozan kullanıcısına yanıt
    dımmışali kullanıcısına yanıt
    @Ölü ozan Hocam o dediğin olayı bilmiyordum bıçkıhane sürüsünde, bende 20-25 dakika uğraşmıştım ecel terleri döke döke bilsem 2 turda temizlerdim
    Bu arada credits geçiliyordu diye hatırlıyorum ya hocam Ama credits müziği, arkadaki motor sürerken ki sahneler güzeldi izlemiştim gerçi.
    Umarım ki PS5’de Days Gone 2..

    @dımmışali Hocam oyunun sonunda gizli bir sahne var, internette videosuda mevcut. Spoiler’a alayım;


    Oyun bittikten sonra O’Brian Deacon ile son kez görüşmek için buluşuyorlar ve oyun boyu kafasında kask olan O’Brian ilk kez kaskını çıkartıyor ve acayip bi halde görünüyor yüzü buruşmuş kelleşmiş yaşlanmış gibi. Deacon’ada söyledikleri virüs mutasyon geçiriyormuş virüs kapan insanlar (tam anlamadığım bi yerdi 2 ihtimal var) 1. si zombiye dönüşmeden direk virüs sayesinde süper insana dönüşüyorlar. Daha güçlü daha hızlı gibi. 2. ihtimal ise zombi olan insanlar mutasyona uğrayıp süper insana dönüşüyorlar yine. Böyle şeyler anlatıyordu. Ve helikopter O’Brian ı almadan havalanıyordu O’brian ise bayağı bi havaya zıplayarak helikoptere biniyordu. Mutasyona uğramış yani O’brianda. Deacon şaşıp kalıyordu tabi O’brian da giderken Deacon’a “Daha güçlü şekilde geliyorlar herşey yeni başlıyor” tarzı bişey söylüyordu. Bu yüzden 2. oyun ihtimali düşünüyoruz.

    Bahsettiğim sahne videosu;

    https://www.youtube.com/watch?v=d-Hlq5okioY&app=desktop

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • dımmışali kullanıcısına yanıt
    O brian ile mezarlıkta son bir konuşma oluyor o konuşmada 2. Oyun için bi sinyal aldım,bana çok açık bir mesaj gibi geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.