Arkadaşlar day z yi şimdimi almak iyi olur daha sonramı? şimdi alırsam pahalıyamı almış olurum ?
oyunu bende oynamak istiyorum ama şuan online bir oyuna başlamak istemiyorum. oyun kendini sürekli bi update etme halinde olduğu için şimdide alsan farketmez. şöyle birşey var oyunu şimdi insanlar yeni yeni yeni tanıyo şimdi başlarsan kendini baya geliştirirsin oyun elit seviyeye ulaşıncaya kadar. ama daha sonra alırsan oyuna cömez başlican için ve serverlar dolu olcağı için oyundan pek tad alamayabilirsin. ama okuduğuma göre oyun yakın zamanda cok büyük yeniliklerle gelcekmiş. yani şimdide alabilirsin ben şimdilik bekliyorum. belki ilerde tr yama cıkar o zaman daha bi zevkli olur.
quote:
Orijinalden alıntı: yarsin
Arkadaşlar day z yi şimdimi almak iyi olur daha sonramı? şimdi alırsam pahalıyamı almış olurum ?
oyunu bir kaç yıl indirim bekleme tam sürüme geçince de fiyatı artacak
Öncelikle yazacağım şeylerin %100 doğru olup olmadığını bende bilmiyorum sadece oynayan arkadaşlarımdan ve buradaki bazı kişilerden duyduklarımdan yola çıkarak birşeyler yazıcam. Yani yanlış bir anlaşılma olmasın.
Şu anda duyduğum kadarıyla oyunda lag, hack vb. sorunlar var diyorlar. (Zaten şu oyunlarda ne diye hack yapılır onuda bir türlü çözemedim) Eğer şimdi alırsan muhtemelen yaza kadar rahat bir biçimde oynayamazsın. Ama diğer açıdan indirimi bekliyim derkende fırsatı kaçırıpda tam sürmü çıktığında fiyatı artarsa o zamanda keşke alsaymışım diyebilirsin.
İyice bir düşün derim.
Bence en iyisi yaz gelene kadar hafif hafif paranı biriktir. Yazın zaten oyunun tam sürümü gelir. (muhtemelen) Hack sorunuda ortadan kalkar. Rahat rahat oynarsın.
ben aldım şuanda oyunda bug sorunu var ama yinede oynaması çok eglenceli bi oyun almanı tavsiye derim ve fiyatı yükselicek zaten alpha cıkınca bence kacırma gercekten cok eglenceli biraz bug var oyunda o kadar başka bi sorunu yok
quote:
Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel
Öncelikle yazacağım şeylerin %100 doğru olup olmadığını bende bilmiyorum sadece oynayan arkadaşlarımdan ve buradaki bazı kişilerden duyduklarımdan yola çıkarak birşeyler yazıcam. Yani yanlış bir anlaşılma olmasın.
Şu anda duyduğum kadarıyla oyunda lag, hack vb. sorunlar var diyorlar. (Zaten şu oyunlarda ne diye hack yapılır onuda bir türlü çözemedim) Eğer şimdi alırsan muhtemelen yaza kadar rahat bir biçimde oynayamazsın. Ama diğer açıdan indirimi bekliyim derkende fırsatı kaçırıpda tam sürmü çıktığında fiyatı artarsa o zamanda keşke alsaymışım diyebilirsin.
İyice bir düşün derim.
Bence en iyisi yaz gelene kadar hafif hafif paranı biriktir. Yazın zaten oyunun tam sürümü gelir. (muhtemelen) Hack sorunuda ortadan kalkar. Rahat rahat oynarsın.
aynen para biriktiriyodum zaten tamamlayınca alıcam allahın izniyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme