Şimdi Ara

Davut Sapanı: İsrail rüya projeyi tamamladı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
8.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venom[TR]


    quote:

    Orijinalden alıntı: MDV

    Ben israilde 2 ay kadar bulundum. Azerilerle aralari cok iyi baskent sehri olan tel avivde fazla azerbaycanliya rast gelirsin. Yardimsever davraniyorlar, azerilerin cok az bir kismi turklerle yakinligindan biraz mesafeli. Ama turklerde durum cok farkli. Anlayamadim nedenini.

    O işin ayrı bir boyutu burdan arap sevici aktrollere soruyorum silah amborgosunda'ki Azerbaycan'lı kardeşlerimize
    kim silah satışı yapıyor geçen sene ermeniler'le karabağ'da yapılan savaşta ermeni tanklarını yok eden spike füzeleri hangi ülkenin üretimiymiş sonra ermenistan'a silah ve maddi yardım'da bulunan arap devletleri hangileri önce bunları öğrenin sonra arap seviciliğe devam edersiniz aktroller

    Evet dedigim gibi millet olarak yakinliklarindan ilave devlet seviyesinde de israil azerbaycana cok fazla destek veriyor. Azerbaycan ordusu silahlarin tamamini nerdeyse israilden aliyor. Azerbaycan ordusunda ucak, helicopter kullanim derslerini veren israilden gelmis cok fazla sayida insanin olmasida bilenen gerceklerden biri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgnzcn

    Darbe ayrı savaş ayrı, bir milleti içten karıştırırsan o ülkede insanların güvendikleri kişilere karşı olan güvenleri sarsılır, ülkede birlik beraberlik olmaz.
    Savaş ise bir ülkenin birlik olup başka bir ülkeyle savaşması demektir ki darbe ile savaş çok farklı şeylerdir.
    Darbe ile ülke içten içe soyulur, savaştan daha etkilidir.

    Malesef ülkemiz nice kanlı darbeleri ve savaşları yaşamış bir ülkedir...

    İsrail'i bu kadar övmüşken, kendi ülkenin yaptıklarından haberin varmı? Kendi, ülkeni de övüyorsan mesele yok.
    Çok fazla İsrail'i övmeyin bir gün o çok övdüğünüz İsrail füzeleri başınızda patlayabilir, ülkenize milletinize destek olun, haklıya çalışana hakkını verin.

    ben hiç bir ülkeyi hak etmediği halde övmem ne demişler "yiğidi öldür hakkını yeme" beni kendi ülkemin çıkarları ilgilendirir şimdi git bir araştır bakalım 90'lı yıllar'da yunanistan s-300'leri kıbrısa gemilerle rusya'dan getirirken bunun istihbaratını Türkiye hangi ülkeden alıp buna engel olmuş yine aynı yıllar'da pkk'lı teröristlerin kampları f-16'larla vurulurken başlıca kullanılan mk-82 v.b muhimmatı amerika naza çekip yollamazken
    hangi ülke'den tedarik etmişiz sen önce bunları ögren ben ne arap sevici nede yahudi seviciyim ben ülkemin çıkarlarına bakıyorum
    Darbe demişken benim gördügüm darbeler
    1-) AKP'nin ergenekon,balyozla TSK'ya indirdiği darbe
    2-) Akp'nin yol arkadaşı fetöcülerin yapmaya çalıştıgı darbe




  • Bizde de askeri projelere ayrılması gereken bütçeler diyanete falan ayrılsın. Sonra neden savunma sistemimiz yok neden şöyle neden böyle. Ortadoğu coğrafyasından bir ülkeysen askeri harcamaların da fazla olmak zorunda.
  • Venom[TR] kullanıcısına yanıt
    O zaman sen biraz daha tarihi araştır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgnzcn

    O zaman sen biraz daha tarihi araştır.

    Gel anlaşalım ben biraz daha tarih araştırıyım sen'de boş edebiyat yapmaya devam et
  • hikaye hepsi gözdağı, hitler taktiği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu görünce aklıma THAAD füzesi geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    İsrailin buyuk kesiminin laik dusunce anlayisinda oldugunu bilmiyormussun gibi, din birligi var bizde de olsun gucleniriz ayagina yatmissin. Orda da burdaki gibi uc bes cemaat tarikat ekstremist dindarlar var (futbol takimlari bile karisik kadroya sahip olanlar ve musluman top toplayici kabul etmeyenler olacak sekilde ayrisiyor mesela ama asiri siyonistler hala kucuk bir azinlik) ancak halkin cok buyuk kesimi acik goruslu ve saygili insanlar. Ve bu sayginin kokeni cok uzun sureler anavatanlarindan uzakta, balkanlarda, avrupada yasayip oralari gormus olmalarindan ve orgutlenmelerinden. Dinlerini de kati inanctan cok iyi korunmus bir kultur olarak goruyorlar. Milyarder bir israillinin veya israilli bir bilim adaminin musevi gorus ve inanislarini kalpten kabul ettigini dusunmeniz komik.



    İsraili ve israillileri guclu yapan sey dindar degil vatansever olmalaridir. Online oyunlarda fotografina Turk bayragi koyan bordo klavyelilerimizi oran olarak ikiye katladigini gordum israilli cocuk ve genclerin. Her 3 tanesinin biri israil bayragi resmen.



    Bizzat birkac tanesiyle konustum, hatta bazilari Turk olup da bana bozuk ingilizceyle kufur etmeyen ilk kisisin bile dedi. İclerinde polis olan da, IDF conscripti olan da vardi ve hepsi heyecanli, vatansever kisiler.



    İsrail Ortadoguda bizim icin askeri acidan bir tehlike olabilir ama onlarin rakibi degiliz. 6 gunde kac tane dini bir(!) arap ulkesini samaroglani yapmis, 1960lardan beri kendi basina nukleer teknolojisi uzerine calisan 7 milyonluk bir ulkeden bahsediyoruz, hala din diyorsunuz.



    Bizim kadar potansiyelini harcayan ve ozunu bozmus baska millet yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ViRüS84

    İsrail sevici misiniz bu ne biçim bir haber bari yorumsuz sunsaydınız son paragraf tamamen öznel olmuş.yakışmadı dh.

    Hiç "sevici" bir yazı değil ama birileri İsrail'in teknolojisini "kıskanıyor" sanırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde bunu böyle boş arsaya koysan söküp söküp hurdacıya satmazlarsa başka bişey bilmiyom :D
  • M.K.T kullanıcısına yanıt
    O arap ülkelerinin dini bir değil zaten şuan. İran abd tarafından yozlaştırıldı örneğin. İran=Abd

    2. Suud kralı Faysal bin Abdulaziz'i bilir misin. Türkiye dahil müslüman ülkelere ziyaretler yaptı ve tüm müslümanları tek hilal altında toplamaya çalıştı. 73de Abd ye petrol sevkiyatını durdurma cesaretini gösterdi. Onu kararından döndürmek için gelen amerikalı elçileri sarayında değil çölde bir çadırda karşıladı. Eğer petrol üretimini sürdürmezse kuyuları bombalayacağını söyleyen Abd'ye dedi ki: "Buyur bombala. Ben ve atalarım böyle bir ortamdan geldik. Deve sütü ve hurmayla yaşadık. Bu ortama geri döner sen olmadan bu şekil yaşarım. ama ben olmazsam sen artık yaşayamazsın."

    Sonuç olarak ne oldu. Abd den gelmiş yeğeni tarafından kendi sarayında düzenlediği bir halk görüşmesinde öldürüldü.

    Kral Faysal aynı zamanda arabistanda kız okulları açıp kızların okumasını sağlayan, tv şebekeleri kurup tv yayını başlatan biriydi. Arabistanı gericilikten kurtarıp, petrolüyle islamı yüceltme çabasında olan, Suud kralları içinde abd ye uşaklık etmeyen tek kral abd tarafında harcandı. Yani İslam birliğinde iş var ve bu hiçbir batılı devletin istemediği bir şey çünkü tehlike arz ettiğini biliyorlar. Siz ise hala küçük görüyorsunuz. Arap nefretinden kurtulmanız gerek. Avrupada sen almansın sen fransızsın diye hristiyan birliği kurmaktan geri duranı görmedim. Niyeyse bizde aynı şey işlemiyor. Tutturmuşsunuz ama ihanet ettiler. Araştırmadan etmeden ve tek taraflı dar bakışlı kaynakları okuyup gelip buraya sunuyorsunuz. Bi yerinde incele, ihanet eden kim, halk ne düşünüyor, türkleri seviyorlar mı. Ama yok.

    Forumda içinde müslümanlık olmayan bi türklük akımına kapınılmaya çalışılıyor. Önce bunu bi bırakın lütfen. Boş iş. Öyle bi dünya yok. İsteyen istediğine inansın ama 3-5 ateist olduğunu düşünen türk ün kafasını ülke politikası olarak uygulayamazsın. Dinin bilim teknik bir şeye engel olduğu yok. Siz işte bunlarla uğraşırken insanlar ülkesi için çalışma gösteriyor. Kimya ile ilgili bi deney yaptın geliştirme yaptın fizikte yeni bi kanun buldun ya da ortaya somut bi icat çıkardın da sana din mi engel oldu.

    Boş konular. Tembelliğe kılıf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biz de "Tankımıza motor yapacak vaar mıı?" diye ortalıkta gezelim.
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    İsraille ilgili yazdigim hicbir seye cevap vermemissiniz ama eyvallah, suudi arabistan da kendiniz de dediginiz gibi becerememis iste. Ayrica dedeleri hurma ve deveyle colde vakit gecirse iyiydi, suudi kraliyet ailesi ingiliz desteginden en cok yararlanan ve isyanlara oncelik yapan aileydi. Gunumuzun pkksi yani, tek farki basarili olmalari bolunurken.



    Siz kafaya arap ve islam dusmanligini olamaz diye bir sey takmissiniz. İslamiyet oncesi Turk tarihini okumanizi tavsiye ederim, cunku bos is degil sanirim, birkac bin yilcik suren olaylar zinciri. Ergenlige girdigi gun kizini evlendiren bu kultur sizi manevi acidan cok derinden etkilemis bunu anliyorum, muslumanlik veya arap kulturu bulunamayan bir Turk devleti hayal edemiyor, bos is diyorsunuz bunu da anliyorum, oldukten sonra odullendirilmeme ihtimali aklinizi kemirip sizi rahatsiz ediyor olabilir bunu da anliyorum ama lutfen gelecek cikarlarinizla degil, vatan sevginizle dusunun.



    Ayrica ben nerede araplar bize ihanet etti dedim ilk mesajimda, cok farkli yere cekmissiniz konuyu :P



    Hayirli gunler. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Davut Sapanı: İsrail rüya projeyi tamamladı!

    senin rüyanı daaa ...

    senin davut sapanını daaa ...

    o rüyayı görenin deee ...

    dibine dibine ...



    şu rte reislerine toz kondurmayan junior reisciklere cevap vermeyin bile

    adam siyonizmin kurucusunun ayinine gidiyor, gelip burda israile saydırıyor "YERSEN"

    YEMEDİK TABİ Kİ






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 3 Nisan 2017; 18:1:2 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT


    senin rüyanı daaa ...

    senin davut sapanını daaa ...

    o rüyayı görenin deee ...

    dibine dibine ...



    şu rte reislerine toz kondurmayan junior reisciklere cevap vermeyin bile

    adam siyonizmin kurucusunun ayinine gidiyor, gelip burda israile saydırıyor "YERSEN"

    YEMEDİK TABİ Kİ







    yav he teodor herz he la he. biraz araştıorn bir şey yazmadan.
    https://www.****.com/turkiye-ye-sahip-cik/6165037-erdoganin-theodor-herzlin-mezarini-ziyareti-2.html

    bana donanım haberde başka forumun linkini verdirdin ya helal olsun.

    edit:dh **** linklerini engellemiş neden bilmiyorum dh a yakıştıramadım shiftdelete teknokulis de engelli mi bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javaprof -- 3 Nisan 2017; 17:49:2 >




  • evanjelistler, yahudiler elele 3. dünya savaşına hazırlıklarını yapıyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aceleciburak

    Şeriat ile yönetim demek ki mümkünmüş bir ülke düşünün anayasası bile yok sadece Kutsal kitabı üzerinden tüm yaşamını sağlıyor teknolojik gelişmelerini savunma sanayisini bilim atılımlarını kutsal kitabına uygun yapıyor.

    hatta 2005 li yıllarda intel core serisini geliştirmeye başladığında sandy bridge ivy bridge vs gibi işlemci ve chipset kod isimleri bile ibranice den alınma idi tepki çekince orijinal adı ''Gesher Brigde'' olan 2. Nesil Core işlemciler Sandy Bridge olarak düzeltildi.

    adamlara kızmayın kitaplarında olduğu gibi davranıyorlar ve dedikleri gibi tüm insanlığa israiloğlu kavmi yön veriyor ...

    bişiye kızacaksak hayıflanacaksak islam dünyasına bakalım biz neden böyle olamadık ona bakalım bize unutturulan neydi onu görelim analiz edelim zaten anlaşılır durum ...

    Israil şeriat ile yönetilmiyor . Dinin etkilediği 4 şey vardır 1)Ordu 2)Evlilik 3)Bayramlar 4)Yemek

    1)Orduya bakacak olursak Türkiyedede "Peygamber ocağı" deyimi yada "Allah allah" sesleriyle hücum gibi pek çok dini motif zaten var .

    2)İsrail sınırları içerinde evlenmek için din görevlisi lazım . Fakat Israil dışında yapılan evliliklerde legal olduğu için hiçbirşeyi etkilemiyor .

    3)Dini bayramlarda çoğu market , restaurant vs. kapalıdır .

    4)Devlet daireleri , meclis gibi kurumlarda koşer yemekler verilir . Aynen TBMM de domuz rostosu verilmediği gibi aynı şey oradada geçerli


    2016 yılı itibariyle Israilde Musevi halkın %46 sı dini bayramları bile kutlamıyor ve yediklerine dikkat etmiyor . Dinin gerekliliğini tamamen yerine getiriyorum diyenler sadece %11 :)

    Yani din bu konuda heralde en az konuşulması gereken şey . Sorunun kaynağını yanlış yerde arıyorsunuz .

    Özellikle Avrupa Musevileri için EĞİTİM herşeyin önündedir arkadaşlar . Çok çalışmak ve aile ikilisi Museviler için artık kültür gibi bişey (özellikle Avrupa Musevileri için)


    Dipnot : Proje ABD/Israil ortak yapımıdır . 100% yerli değil yani

    Israilli Rafael Advanced Defense Systems ve Amerikan Raytheon şirketlerinin ortak projesidir .





  • quote:

    Orijinalden alıntı: aceleciburak

    Şeriat ile yönetim demek ki mümkünmüş bir ülke düşünün anayasası bile yok sadece Kutsal kitabı üzerinden tüm yaşamını sağlıyor teknolojik gelişmelerini savunma sanayisini bilim atılımlarını kutsal kitabına uygun yapıyor.

    hatta 2005 li yıllarda intel core serisini geliştirmeye başladığında sandy bridge ivy bridge vs gibi işlemci ve chipset kod isimleri bile ibranice den alınma idi tepki çekince orijinal adı ''Gesher Brigde'' olan 2. Nesil Core işlemciler Sandy Bridge olarak düzeltildi.

    adamlara kızmayın kitaplarında olduğu gibi davranıyorlar ve dedikleri gibi tüm insanlığa israiloğlu kavmi yön veriyor ...

    bişiye kızacaksak hayıflanacaksak islam dünyasına bakalım biz neden böyle olamadık ona bakalım bize unutturulan neydi onu görelim analiz edelim zaten anlaşılır durum ...

    Intel core mimarisinin tasarımcısı Rony Friedman israilli çünkü. Adam kendi dilinden koymuş ismini gayet doğal.




  • uA-kktc kullanıcısına yanıt
    Eğitim konusunu söylemeye gelmiştim. Avrupalı musevilerin yüzde 95'i üniversite mezunudur ve çoğu da ülkelerinin en iyi üniversitelerine girmiştir.



    Ehud Barak döneminden beri USA'den almak yerine ortak üretime gidiliyor genelde. Arrow sistemleri Boeing firmasından yardım alınsa da büyük çoğunluğu yerli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

    quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***


    quote:

    Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

    quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof


    quote:

    Orijinalden alıntı: ViRüS84

    İsrail sevici misiniz bu ne biçim bir haber bari yorumsuz sunsaydınız son paragraf tamamen öznel olmuş.yakışmadı dh.

    bence gayet realist bir yazı olmuş 80 milyon kişiyiz 7 milyonluk devletle yarışamıyoruz. 1 milyardan fazla müslüman şunlarla başa çıkamıyor bunlar hep realizmden uzak olmaktan kaynaklanıyor.

    Yarışamıyoruz değilim arkadaşım daha 10 sene öncesine kadar ortada sadece adı olan bir devlet vardı her 10 senede bir darbelerle sömürülen oda yetmezmiş gibi faizler, enflasyon almış başını gitmiş öyle bir devlet bir düşün ki kendi halkının karnını doyuramıyor maaşını ödeyemiyor bu halde ne yapmasını bekliyorsun ki. Çok şükür bir 10 senedir iyi durumdayız ve daha geçen sene önümüzü kesip bizi eski dönemlere tekrar göndermek için darbeye kalkıştılar. Diğer taraftan İsrail ise yaptığı her proje için ABD ve batı ülkelerinden sürekli para, teknoloji ve askeri yardım alıyor biz ise şu anda kendimiz bu tarz teknolojileri üretmek zor olacağı için dışarıdan alalım parası neyse verelim diyoruz hemen ABD ve batı ülkeleri yani NATO engel koyuyor e bu adamlar hani bizim müttefikimizdi İsrailin gelişmesi için canla başla çalışıyorlar biz hiç kimseden yardım almadan bir şeyler yapmaya çalışınca doğrudan önümüzü kesiyorlar. Bu halde gelişmek tabi ki zor olur ayrıca biz 80 milyonuz da dünyaya diz çöktürebilecek devlet değiliz henüz üstelik onların da ezelden beri düşmanıyız Allah yardımcımız olsun.

    10 senedir iyi durumdayız ha?!



    Ulkenin ici Suriye li doldu

    Can guvenligimiz yok

    Ekonomi bitik

    Yunanistan dan bile ayar yiyoruz

    Dost ulke kalmadi

    Ohal surekli uzatiliyor,nedeni de daha rahat at kosturmak.Feto bahane Ohal şahane.Yarim yilda bitiremiyorsan Feto yu senin amacin zaten onlarla ugrasmak degildir.Ha zaten oyle olsaydi Bylock kullanan Akp li milletvekilleri hala mecliste olmazdi

    Yaşın kaç bilmiyorum ama bunları akılla mı yazıyorsun yoksa 2000 doğumlu musun bilmiyorum ama 2004-2005 e kadar kıytırık bir kot pantalonu alabilmek için bir tomar para veriyordun şimdikinin aksine yani paran enflasyondan dolayı çok fazla değer kaybetmiş paranın değeri yoktu. Ülkenin içi suriyeli doldu diyorsun da biz ezelden beri hep tarihe yön veren devletler kurduk ve bu devletlerin vatandaşları saf kana sahip türkler değildi!! Her dinden her milletten insanlar barış içinde yaşıyordu bugünde olduğu gibi üstelik suriyeye yapılan insani bir hareketttir yardımdır bütün dünya sırt çevirmişken sadece biz yardım ettik. Can güvenliğin olmadığını düşünüyorsan olduğuna inandığın yere git göt korkusuyla yaşıyorsan zaten türk değilsindir. Ekonomi bitik diyorsun da neye göre bitik? Dolar 3.65 oldu buna göre mi bitik? 100 yıldır başa geçen vatan hainleri devleti geliştirmek yerine sömürdü yetmedi devletin her şeyini Feto gibi hainlere sattılar. Haliyle teknolojiyi üreten ülkelerde bize satarken bunları kendi paraları değer kazanıyor! Yunanistandan bile ayar yiyor muşuz hangi yunanistan? Şu denize döktüğümüz mü? Bugün bulunduğumuz çoğrafyada Buna Avrupa da dahil Türkiyenin karşısına gücü ne olursa olsun doğrudan çıkmaya güçleri yetmez. "Bizi alabilecek güçte" olsalar ölümcül yarayla kurtulurlar en azından. Dost ülke kalmadı diyorsun sen bilmiyor musun Türk' ün Türk'ten başka dostu yoktur binlerce yıldır söylüyoruz hala öğrenemediniz. Feto bahane ohal şahane diyorsan zaten zeka ya da bu ülkeye olan bağlılığın ortadadır. Ohal var ve sürekli uzatılıyor peki bunun sana ve ülkeye zararı ne? Ohal' in amacı Savaş, salgın, siyasi ya da ekonomik kriz, doğal afet gibi durumlarla devletlerin hızlı reaksiyon gösterebilmesi için uyguladığı bir süreçtir daha bunu dahi bilmiyorsun atıp tutuyorsun oradan. Aferin sana Bylock' u öğrenmişsin en azından peki Biz Reis' e keyfiyemi tek adam diyoruz?? Onun yanındaki yol arkadaşları can yoldaşlarının bazıları Fetocu çıktı peki şimdi onlar nerede? Fetoyu hala bitiremiyor diyorsun be akıllı arkadaş. Bu insanlar keyfiyemi bekliyor bu kadar hain huur çocuğunu yargılamak için yeterli büyüklüğe sahip bir mahkeme yoktu yenisini inşa ettiler ve bu süreçte yargılamak için beklediler. Bu arada Fetoyu Erdoğan sokmadı içimize en az 30 yıldır Feto paralel olarak bu devletin içerisinde devlet olarak varlığını devam ettiriyor bunu da belirteyim. Şimdi temizlik başladı ve bunların başı kalp krizi geçirdi umarım tez zamanda geberir de bu beladan kurtuluruz...

    İşte bunlar oy kullanıyor yazık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.