Şimdi Ara

DAVIDOFF Relax Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 senedir Davidoff Relax arıyorum aramadığım yer kalmadı sanırım erkek sperminden üretildiği açısından etik olmadığı için piyasadan kaldırılmış ve sorduğum her yerden yeryüzünde hiç bir ülkede bulamazsın gibilerinden cevaplar alıyordum. Geçenlerde gittigidiyorda sedona parfumeride buldum. Sizce orjinal midir? Benim pek inanasım gelmedi ama.

Eğer orjinalse tavsiye ederim başdöndürücü bir koku

• ya valla bi şey dicem inşallah çizmezler
    bence spermden üretiliyorsa
    spermi üste başa sürmek daha iyi
    hiç olmazsa başkasının spermi değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakari_

ya valla bi şey dicem inşallah çizmezler
    bence spermden üretiliyorsa
    spermi üste başa sürmek daha iyi
    hiç olmazsa başkasının spermi değil

Sandığın oranda değil

Bu arada bu parfum firmasının tel ve adresinede ulaşamadım. gittigidiyor ve hemalhemsat gibi sitelerde mağaza açmışlar. Kendi siteleri olmamasıda garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnOFF -- 30 Ağustos 2007; 2:14:34 >
  • bu parfümün özelliği neymiş ki merak ettimm... ayrıca nesi etik değilmiş anlamadım... hayvan üresi kullanılan kozmetikler var diye biliyorum..
  • olm oranı var o işin..milletin şeyini baş tacı mı edicem..ter kokarım daha iyi..ne meraklı melahat var yaa
  • su parfumu dene adı extacy alman parfum sirketi tarafından uretliyior 2005 de 450€ gibi guzel bi fiyat odemiştim ama degdi

tekrar aradım bulamadım hiç bi parfumeri de su anda keen - burn kullanıorm kokusu cok yakın fiyatı da cok cazip ama extacy kadar kaliteli deil 3-5 kere yıkanan kıyafetimin ustunde hala kokusu kalıordu ve muthis di
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

su parfumu dene adı extacy alman parfum sirketi tarafından uretliyior 2005 de 450€ gibi guzel bi fiyat odemiştim ama degdi

tekrar aradım bulamadım hiç bi parfumeri de su anda keen - burn kullanıorm kokusu cok yakın fiyatı da cok cazip ama extacy kadar kaliteli deil 3-5 kere yıkanan kıyafetimin ustunde hala kokusu kalıordu ve muthis di

Yalnız bu relax ta yanındaki resmen mayışıyor. Utanmasalar kollarına bırakacaklar kendilerini extacy nin var mı böyle bir özelliği

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeliManyakAdam

quote:

Orjinalden alıntı: turnOFF

quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

su parfumu dene adı extacy alman parfum sirketi tarafından uretliyior 2005 de 450€ gibi guzel bi fiyat odemiştim ama degdi

Yalnız bu relax ta yanındaki resmen mayışıyor. Utanmasalar kollarına bırakacaklar kendilerini extacy nin var mı böyle bir özelliği

bulursan bi şişe de bana ayarla
    kac $$ acaba ?

O firmada 72 ytl olduğu yazıyor ama görüşmek lazım adamlarla.

• Hocam spermden üretildiğini nereden öğrendiniz..Kokuyu bu cuma deneyecektim ancak yorumunuzu okuyunca vazgeçtim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.