Şimdi Ara

David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İngilizlerin Asi Efsanesi: David Beckham!

     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!


    Kimi zaman attığı sıra dışı gollerle, kimi zaman da konu olduğu çılgın skandallarla İngiliz Futbolunun en önemli ikonlarından biri David Beckham, 2 Mayıs 1975 yılında doğdu. 1993 yılında başlayan profesyonel kariyerine sayısız gol ve kupalar sığdıran David Beckham, MLS'e transfer olarak Kuzey Amerika futbolunun gelişmesine önemli katkılar sağlayan ilk yıldızlardan biriydi. Victoria Beckham ile yaptığı evlilik bir çok magazin haberinin baş kahramanı olmasına neden oldu. 20 yıllık futbolculuk kariyerinde 6 farklı takımda forma giyen Beckham, 523 resmi maçta 97 gole imzasını attı. Asi İngiliz bugünlerde ilk teknik direktörlük deneyimine hazırlanıyor!

    Profil ve Özelliklerimiz


     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!

     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!


    Bölüm 1 : Ustalıktan Çıraklığa Dönüş

     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!


    David Beckham futbolu bıraktıktan sonra futboldan bir hayli uzaklaşmıştı. Zaman zaman gösteri ve yardım maçlarında boy göstermenin dışında! Futbola küçüklüğünden itibaren böylesine bağlanmış bir efsanenin futboldan bu kadar uzun süre ayrı kalmasına kimse pek ihtimal vermiyordu. Ancak yürüyen ego Beckham için zirvede bıraktığı futbola yeniden dönmek göründüğü kadar kolay değildi. Çok iyi biliyordu ki futbola menajer olarak yeniden dönmesi demek, her şeye sıfırdan başlamak demekti. Başarısız olursa kimse Beckham'ın parlak futbolculuk günlerinden bahsetmeyecekti. Hatta belki de yeşil sahada dalga geçtiği Jamie Carrager, bu kez ekran başında Beckham ile dalga geçecekti! Ama bir erkeğin tutkularından vazgeçmesi neredeyse imkansızdı ve 2015-2016 sezonun başlarında Beckham İngiliz Futbol Federasyonundan B Lisansını kaparak yeni kariyerine ilk adımı attı. Şimdi sırada çalışacak bir kulüp bulmak vardı...


    Giriş kısmına biraz da kendi notlarımı ekleyip bitireceğim. Anladığınız üzere bu hikayede David Beckham'ı canlandıracağız. Oyunda kişi olarak yer almadığı için David Beckham'ı seçtim. Böylece daha gerçekçi olacağını düşünüyorum. Ayrıca görsel bulmak konusunda da sıkıntı çekmemiş olacağım. Kariyere işsiz olarak başladım ve aşağıda gördüğünüz ligler açık şekilde geniş veritabanı ile oynayacağım. Umarım hem ben zevk alıp kariyere ve hikayeye uzun süre devam ederim, hem de sizler okurken zevk alırsınız. İkinci bölümde yeni takımımız belli olacak! Şimdiden iyi eğlenceler...

     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhius -- 29 Aralık 2015; 15:19:11 >







  • Bölüm 1.2 : Doğu Hollanda'ya Uçuş


    Teknik Direktörlük macerasına atılmak üzere kulüp arayışına başlayan Beckham için ilk haftalar o kadar da kolay geçmedi. İnanılmaz futbolculuk kariyerine rağmen bir çok kulüp kendisine şüpheyle yaklaşmıştı. Ancak Beckham kariyerine bir an önce başlamak istiyordu ve bunun için önüne iyi fırsatlar gelmesini bekleyemezdi. Kendisine ilk teklif yapan kulüple sözleşme imzalarken tarihler 9 Aralık 2015'i gösteriyordu.

    David Beckham'ın ilk teknik direktörlük yapacağı takım Doğu Hollanda'nın mütevazı takımı De Graafschap olmuştu.

    Kulüp Hakkında Bilgiler


     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!


    Stadımız Stadion de Vijverberg

     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!

    Kutu gibi olan ufak stadımızın kapasitesi 12.600.


     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!


    Maalesef kulüp lige çok kötü bir başlangıç yapmış durumda. İlk tecrübemizde böylesine bir mücadeleyle karşılaşmak hiç kolay olmayacak... Yönetimin beklentisi ligde kalabilmek ancak bu şartlar altında ne kadar gerçekçi bir hedef olduğunu göreceğiz.

     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!


    Maçları ay ay güncelleyeceğim. Şu an da Aralık ayının başındayız. Kulüp Hollanda Kupasından elenmiş durumda ve sezon sonuna kadar sadece ligde mücadele edeceğiz. Şu aşamada herhangi bir taktiksel bilgi veremeyeceğim çünkü henüz takımı tanımıyorum. Ağırlıklı olarak rakiplerimize göre taktiksel anlayışımızı belirleyeceğiz. Yine de temel olarak savunma ve kontra atak futbolu oynamaya çalışacağımızı söyleyebilirim. Aralık ayında iki adet zorlu deplasmanımız var ve sonrasında devre arasına gireceğiz. Bu iki maçta bir galibiyet ya da en azından bir puan alabilirsek bizim için iyi bir sonuç olacaktır.

     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhius -- 29 Aralık 2015; 16:24:20 >




  • Aralık Ayı


     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!


    Sonuçlar


     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!


    Açıkçası iki maçtan puan alabileceğimizi pek düşünmemiştim. Ama Twente maçında çok iyi mücadele ettik. Maçın başında duran toptan bulduğumuz golün avantajını maçın sonuna kadar korumayı başardık ve takımı 13 haftalık aranın ardından galibiyetle tanıştırdık. Ajax maçından bir beklentimiz yoktu. Maçın 34. dk'sında 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik. Sonuçta mağlup olduk ama oyundan memnunduk.

    İlk Yarı Puan Durumu


     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!


    Devre arasında kadroda bir kaç değişiklik yapıp üst sıralara tırmanmayı deneyeceğiz. İlk sezonumuzda antrenör değişikliği yapmayı düşünmüyoruz çünkü kulüpteki geleceğimiz pek belirgin değil. Ligde kalmayı başarabilirsek sene sonunda daha radikal kararlar alabiliriz. İkinci yarıda hedefimiz en az 25 puan toplamak olacak.

    Aralık Ayı Ayın Oyuncusu: Hidde Jurjus!


     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!


    Genç kalecimiz Twente maçındaki performansıyla 3 puanın kazanılmasında başrol oynadı. Ajax maçında da farkın açılmasını önleyerek ayın oyuncusu ödülümüzü almaya hak kazandı.


     David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor! David Beckham Yeşil Sahalara Dönüyor!




  • Güzel kurgu Takipteyim umarım güzel ve heyecan dolu bir kariyer olur, başarılar yakışıklı
  • Beckham iyiymiş :) Bekliyoruz takipteyim
  • Benim kariyerime paralel gidiyor. Merakla bekliyorum gelismeleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.