|
Ea para aklamıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
|
Yuh. Adam futbol bile oynamıyor şu anda. |
futbol ikonu david reis. fut'uma eklemek icin sabirsizlaniyorum, sirf beckham var diye 22, 23, 24, 2025 hepsini alirim. o bir futbol İKONU. bu adam parayi banka hesabina koyup faiz yemiyor, afrikali cocuklara yardim ediyor bilginize yani onun parayla hic işi yok, o bir İKON çünkü.
|
Yuh. Adam futbol bile oynamıyor şu anda. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formgonder2055 -- 24 Kasım 2020; 23:40:17 > |
|
baştan pahalı olmasının sonra ucuzlamasının nedeni anlaşıldı. Önce telifler ödeniyor, onlar bitince ucuzluyor |
|
|
Adamı savunduğum falan yok ama şu siteden evlerine bakınca oldukça lüks görünüyorlar dediğin gibi ama 300 çalışan vs abartmışsın iyice bizim reisimizle kıyaslıyorsun resmen |
"hayatındaki en kolay parayı" buna katılmıyorum. insanın hayatta bıraktığı izler isimler bunların hepsinde öyle veya böyle emek vardır. Bu adam belki tanrı lütfu yetenekleri ile veya ekstra çalışma ile isim yapmış dünyaya tanınmış ve büyük bir sevgiye layık görülmüş bir adam. Sadece yetenek yetmez. Sergen muazzam bir yetenekti neden ona teklif etmediler ? çünkü yeterli çalışmayı özveriyi göstermedi. Aldığı her para hakkıdır ve aslında kolay almamıştır. BECKHAM 1 günde BECKHAM olmadı... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alqu -- 25 Kasım 2020; 12:15:1 > |
_____________________________ |
|
|
|