Şimdi Ara

Dava işlerinden anlayanlar acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hikmetce Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben yabancı bir şehre gitmiştim üniversite için ve 3 kişi ev tutmuştuk, ben kaydımı dondurup geri gelmek zorunda kaldım ve diğer 2 kişi benden kirayı istiyorlar bende vermiyorum yanlarına çok insan buldum yada evi devredebileceğimiz çok kişi buldum kabul etmediler bende kirayı vermiyorum. Sorum şu bu 2 şahıs kirayı vermiş bunlarınkini ksbul etmişler bana icra açacaklarını söylemişler. Benim üstüme hiçbirşey yok ne ev ne araba. Bana dava açsa ev sahibi ne olur ne kaybederim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hapis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt vermedikçe hapis falan yatmazsınız korkmayın şu an hiçbirşey kaybetmezsiniz. Ancak ileride kredi çekmek isterseniz sıkıntı çıkabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gutitoli

    Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben yabancı bir şehre gitmiştim üniversite için ve 3 kişi ev tutmuştuk, ben kaydımı dondurup geri gelmek zorunda kaldım ve diğer 2 kişi benden kirayı istiyorlar bende vermiyorum yanlarına çok insan buldum yada evi devredebileceğimiz çok kişi buldum kabul etmediler bende kirayı vermiyorum. Sorum şu bu 2 şahıs kirayı vermiş bunlarınkini ksbul etmişler bana icra açacaklarını söylemişler. Benim üstüme hiçbirşey yok ne ev ne araba. Bana dava açsa ev sahibi ne olur ne kaybederim?

    İcra micra olursa 'borca' itiraz edersin böyle bir borcum yok diye. Sonra dava açmaları gerekir. Dava açarlarsa da gider o eve buldugun kişiyi götürürsün tanık olarak. Sen elinden geleni yapmışsın, kendileri kaşınmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sözleşme kiminle yapıldıysa asıl borçlu budur. Kefiller varsa bunlar da borçlu.

    Alt kira durumunda sozleşmede kiracı olarak gözüken sorumlu tutulur. Sözleşmeye de bakılmadı lazım. Saygılar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.