Şimdi Ara

Daum GiTsN DiyenLer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ark.lar bu adam geldiğinden beri istememiştim zaten daha kariyerli bi hoca gelmesi lazımdı..
    Aykut kocman takımın başına geçmesi Lazm daum dan daha iyi yapıcağından eminim ..
    Daum futbol'dan anlıyorsa bende maradona'yım



  • Daum ne yapsın söyler misin?


    Gönderilmesi gereken öncelikli kişiler bu takıma zehiri salan şu oyunculardır:

    1-Kazım
    2-Carlos
    3-Güiza
    4-Santos
    5-Selçuk
  • Daumdan önce Azizin gitmesi lazım. Sonucunda herşeyin başladığı ve bittiği nokta Aziz Yıldırım.
  • Daum ne yapsn diyosun en iyi örnek az önce biten eskişehr maçı biz gol yemedn takımdaki formsuz isimleri sahadan alması lazımdı gol yedikten sonra eskişehir qibi bi takıma karşı 3 değişiklik yapmanın anlamı yok ..

    verdiğin oyuncu isimlerini gönderilmsi lazım ona katılıyorm onları göndersn bile elinde çok iyi bi kadro kalıcak
    türkiye de bizim yaşıtlarımızda futbolu bilen biri geçse bile bu takımı rahatlıkla yönetebilir ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roohans

    Daumdan önce Azizin gitmesi lazım. Sonucunda herşeyin başladığı ve bittiği nokta Aziz Yıldırım.

    Nokta
  • Önce Türkçe yazmayı öğren, sonra gönderirsin.
  • Maçı izledin mi de konuşuyorsun?


    Anket yap bir de istiyorsan.
  • Ya ulan 2 maçta hoca gönderiyosunuz yine... Sen git!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akglsercan

    Maçı izledin mi de konuşuyorsun?


    Anket yap bir de istiyorsan.



    izLedim ve gol ve değişikler olmadan önce daumun yaptığı 3 değişikligi de önceden söledim ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GebereJackson

    Ya ulan 2 maçta hoca gönderiyosunuz yine... Sen git!

    Sezon Başından beri diyor Fenerbahçeliler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapture

    Daum ne yapsın söyler misin?


    Gönderilmesi gereken öncelikli kişiler bu takıma zehiri salan şu oyunculardır:

    1-Kazım
    2-Carlos
    3-Güiza
    5-Selçuk


    Bu adamları (ki son olaya kadar Kazım'ı seviyordum,bence harika yetenek ama kişilik sıfır,demek ki sevmeyenlerin bir bildiği varmış..) oynatmak zorunda değil,neden oynatıyor çünkü futbolu bilmiyor,rotasyon yapmayı bilmiyor,Fenerbahçe'de yetenekler harcanıyor,rotasyon diye birşey yok,oyun içinde değişiklik yapmıyor,yaparsa en formda olan adamı çıkartıyor..Cicim ayları bitti arkadaşlar,Aziz Bey istifa etmeli,Daum'u da alıp gitmeli..Ama biz bunu isterken bile kafamızdaki soru şu oluyor,bırakın istifa etmesini,acaba 3 sezon şampiyonluk sözünün böyle giderse tutmayacağı ilk sezon sözünde durup gider mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByRock!


    quote:

    Orijinalden alıntı: GebereJackson

    Ya ulan 2 maçta hoca gönderiyosunuz yine... Sen git!

    Sezon Başından beri diyor Fenerbahçeliler.


    8 maç üst üste kazanırken kimsenin ağzını bıçak açmaz ama.
  • Bu adamları (ki son olaya kadar Kazım'ı seviyordum,bence harika yetenek ama kişilik sıfır,demek ki sevmeyenlerin bir bildiği varmış..) oynatmak zorunda değil,neden oynatıyor çünkü futbolu bilmiyor,rotasyon yapmayı bilmiyor,Fenerbahçe'de yetenekler harcanıyor,rotasyon diye birşey yok,oyun içinde değişiklik yapmıyor,yaparsa en formda olan adamı çıkartıyor..Cicim ayları bitti arkadaşlar,Aziz Bey istifa etmeli,Daum'u da alıp gitmeli..Ama biz bunu isterken bile kafamızdaki soru şu oluyor,bırakın istifa etmesini,acaba 3 sezon şampiyonluk sözünün böyle giderse tutmayacağı ilk sezon sözünde durup gider mi?







  • bence daum ortalama bir hoca nasıl 8de8 yaparken taktik deha değilse şimdide taktik rezili değil fenerde forvet yok guiza tek forvet değil nasıl zamanında kezman değilse semihte değil sol kanat problemi var andre santos formsuz milli takıma çağırmıyorlar onun da sebebi belli colin kazım fener maçlarında izlediğim selçuk çok vasat bir oyuncu mehmet topuzun da uğruna tvlerde kavga edilecek milyon eurolar saçılacak bir oyuncu olmadığı ortaya çıktı tarafsız biri olarak söylüyorum şu zamanda daumdan iyisi guus hiddinktir getirebiliyorsanız getirin anca o faydalı olur
  •  Daum GiTsN DiyenLer ?


    hazır takım oturmuşken bence kalmalı
  • hoca değiştirmekle olmuyor bu işler anlayın artık.zico,dede ve sıra daumda.gönderseniz ne olacakki.yerine başkası gelecek.tekrar sistem değişecek.oyun düzeni değişecek.sonra yine böyle yenilgiler alacaksınız ve yine XXX gitsin diyenler diye konu açacaksınız.bu işin sonu yok.daum kalmalı bence
  • Daumun bir suçu yok bence kim gelse bu takımla bişey yapamaz. Zicoyla şampiyon olamadılar zico gitti aragonesle şampiyon olamadılar aragones gitti.Niye ? türk basını fbyi öyle büyütüyorki fb taraftarıda kadrolarını bişey sanıyor. Fb kadrosunda elde tutulur tek adam gökhan gönül diger oyuncular anadolu takımı oyuncusu. Kalede volkan dünyanın en çok kk gören kalecisi onun önünde sivasdan alınan bilica yanında fbden sezon başında kaçan sonra takım bulamadıgı için geri dönen lugano solda sürekli gidecem diyen ahı gitmiş vahı kalmış buna ragmen yılda 4 milyon euro alan carlos bunların önünde bonservisine dünyalar ödenen cristian diye biri ,sagında 10 milyon euroluk fbli mehmet solunda fbli emre önlerinde zaten fizik gücü 0 olan ve türkiyede miyadını dolduralı çok olan alex ilerdede yılların yedegi semihle fbde lütfen oynayan bir bıraksalarda kurtulsam diyen guiza . Böyle bir kadro varken daumu suçlamak abesde iştigal etmekten başka bişey degil. Bunlar dışında önder gece yarısına kadar barda gezer bilegini keser digeri arabayla takla atar. Yol geçen hanına dönersen olacagı bu. Beşiktaşın transferlerinyle dalga geçen tabataya o para verilirmi diyen fbliler mehmet topuza santosa cristiana o kadar para verilirse tabataya 20 milyon euro bile verilir en azından Beşiktaşda oynamak istiyor lütfen oynamıyor adam. Elinden geleni yapıyor.




  • Daum kötü TD. kim ne derse desin bu bir gerçek. Aykut Ankarasporda ilkyarı 35-36 puan almıştı. Şimdi FB de maximum bu puanı alacak. Nerde o zaman FB nin büyüklüğü? 10 defa yazdım Daum maç esnasında dalıyor, unutkanlık var adamda. 4-5 maçtır Alex in yürüyerek gezdiğini nasıl göremiyor. Ha görüyorda çıkarmaya yüreği yetmiyorsa zaten hemen yarın bıraksın gitsin.

    Gönderilmesi gerekenlerde Santosun ne işi var. Carlos gidince gerçek yerine geçer.Defansif özelliği iyi bir oyuncu aslında. Öncelikle yarın Alexin kadro dışı bırakılması lazım. Sonra diğerleri gelir ardından. Kadrosu iyi FB nin. Ama adaletsiz davranırsa TD futbolcuda cevabını sahada verir. 20 maçtır oynamayan Uğur ne yapacak. Selçuk kaç maçtır oynamıyor, M.Topuz varken niye onu koymazsın ortaya? Appiah gibi M.Topuzu da harcayacak.

    Daum kendi aldırmadığı oyuncuların yüzüne bile bakmıyor. 3 sene önce de öyleydi. Anelkayı yedek bırakan adam,Appiah ı sağda mahveden adamdan bişey beklenmez zaten. Koch a dua etsin.Takım mücadele ediyor geçen seneden farklı olarak(Padişahın sol yeri Alex hariç). Ankaragücü de yener Trabzonda yenerde inşallah takımda bişeyler değişir devre arası. Tek istediğim şu an için bu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapture

    Daum ne yapsın söyler misin?


    Gönderilmesi gereken öncelikli kişiler bu takıma zehiri salan şu oyunculardır:

    1-Kazım
    2-Carlos
    3-Güiza
    4-Santos
    5-Selçuk


    Yerlere göklere sığdıramıyordunuz daha 1 ay önce ne çabuk değişti fikirleriniz...


  • Yerlere göklere sığdıramıyordunuz daha 1 ay önce ne çabuk değişti fikirleriniz...


    arkadaşım benm sitemim dauma oyunlara değil. Tabi onlarda üstündeki formanın hakkını vermiyolar buda bi gerçek.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.