Bildirim
DAT. UZANTILI VİDEOLARI NASIL İZLERİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
üzerine gelip sağ tıkla > birlikte aç > windows media player -
evet normal şartlarda .dat dosyalarını açması lazım wmplayer'ın . ama wmplayerda açmazsa sen vlc player'ı dene . (: orada kesin açar diye düşünüyorum . baktın gene olmadı aviye çevir ordan izle :D ahah bu kadar oluyo ancak :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mühendis Yarısı -- 4 Aralık 2008; 22:17:24 > -
gom veya bs player -
Jetaudio -
Dosya uzantısı: DAT
Uzun Tam Adı: Video veya Bilgi dosyası
Dosya Açıklaması: * CD filmlerinde Dat uzantısı olarak bulunan dosya film dosyasıdır. Açmak için çift tıklayıp "Birlikte aç" listesinden Media Player programını seçip açabilirsiniz.
* Bazı yazılımlar veritabanı dosyası olarak DAT uzantısı kullanır. açmak için ilgili yazılımı veya gelişmiş bir veritabanı programı kullanmalısınız.
yani media playeriniz açmıyorsa elinizdeki dat video dosyası olmayabilir -
quote:
yani media playeriniz açmıyorsa elinizdeki dat video dosyası olmayabilir
-
ya kardeşim bende fotoğraf makinesi bu şekilde videoları kaydediyor ve gom player ve media player açmıyor yardımınızı bekliyorum ortada kaldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X