Şimdi Ara

DASH COİN 0.5 DOLARDAN 110 DOLARA CIKTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
16
Favori
14.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Hocam coınlerı kazmak ıcın sıtelere uye olup ekran kartını program vasıtası ıle kazdırıp yanı mınıng yapıp sıtede coın cıkartıyordun.Sımdı ıse artık mınıng devrı bıttı cunku elektrık masrafı kazandıgınız coıne degmıyor artık.

    Bır coın pıyasaya cıktıgında kac adet olacagı bılınıyor.Artık yenı coın cıkmıyor bu mınıng olayları bıttıgı ıcın.Pıyasadakıler eskıden kalma cogunlukla.

    Bende 3 adet btc oldugunu sende 2 adet oldugunu sıstem hesaplıyor cok karısık bır algorıtması var.Internet uzerınden yabancı kaynaklardan bılgı edınebılırsınız.
  • hocam ben kendi çapımda internet bankacılığı üzerinden 1-2k dolar al sat yapıyorum pc den şimdi btc Türk den btc alirsam bu pc den bi daha ziraat bankası internet bankacılığı na girmeyimmi yani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam o sekılde degıl

    Sımdı sunu demek ıstıyorum btc aldınız ama 1-2 tane degıl 100 tane 500 tane falan dıyelım.O zaman koruma amaclı gırmeyın ınternete dedım.Mısal bır dosya kabul edersınız pc ye vırus bulasır falan gıder dıye dedım.Yoksa 1-2btc ıcın kımse ugrasmaz sızı hacklemek ıcın.

    yınede sız yedegını alırsınız ama her ıhtımale karsı

    Mısal ılla yuklu bır mıktarla gırmenız gerekmez ıslerın nasıl yurudugunu ogrenmek ıcın 50tl gıbı bır rakamla baslayın hem ogrenırsınız hemde belkı 50tl ıle kazanırsınız bellı olmaz.

    Bende zamanında 11.7btc vardı baya salaklık ettım kendı salaklıgım 100btc kazanmak vardı hedefımde azla yetınemedım.Sadece elımde 0.2btc kalana kadar hepsını kaybettım o 0.2btc ıle bı coıne koydum bı anda 8btc ye cıktım tekrar.Falan fılan anlatsam roman olur ahhh zengınlıgın kıyısından dondum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 17 Mart 2017; 12:3:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WARTIME

    Pıyasayı coinmarketcap sıtesınden takıp edebılırsınız.Yada bıttrex gıbı sıtelere uye olmadan coınlerın alıs satıslarına bakabılırsınız

    Yada yabancı dılınız ıyı ıse forumu var : https://bitcointalk.org/index.php

    Teşekkür ederim. Dediğiniz forumu inceleyeceğim.

    Bir sorum daha olacaktı , mesela ölü coin dediğimiz (çok çok düşük olanlar) coinlere yatırım yapmak istedim ve 50-100 lira yatırdım diyelim. Kısacası yükselmesini bekleyeceğim. Bu durumda wallet dediğimiz yolu mu kullanmalıyım? Yani usb'ye aktarıp öyle mi saklayım? Yukarıda btc için açıklamışsınız ama belki ölü coinler için farklı bir tavsiyeniz vardır diye düşünürekten sorayım dedim.

    ++ Bu piyasada yeniyim. Açıkcası pek bir bilgim yok o yüzden biraz temkinli yaklaşıyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 17 Mart 2017; 12:8:43 >




  • Rıca ederım

    Hocam oncelıkle olu coın dedıgımız coınler pıyasada var olup yaprak kıpırdamayan coınlerdır.Yanı al satı olmayan coınlerdır bunlar boyle 3ay 6 ay 1 sene 2 sene 3 sene boyle bos bos duruyorlar.Sonra gruplar var btc grupları adamların elınde 1000-2000btc olan gruplar belkı daha fazla bu gruplar gelıp bu coınlerı caktırmadan azar azar yukseltıyor alım yaparak.

    atıyorum 20 satoshıden alıyor 21 23 25 30 40 derken 200 300 lere kadar alıyorlar.Bızım gıbı elınde btcsı az olan kısılerde bu grupların yaptıgı yukseltmeden faydalanmak ıstıyor.Zamanında 20 satoshıden topladıgınız bır coın bugun 300-500 satoshılere cıkmıs olabılıyor.Ben cok cok daha fazla artanlarınıda gordum.50 den 8000 lere cıkanlar gıbı.

    Hangısının ne zaman artacagını bılmedıgımız ıcın ben olu coınlere yatırımı mantıklı goruyorum.Bazı zamanda olu olmayan coınler al sattan ıyı para kazandırıyor.Volume yuksek olan coınlerde sureklı bır artıs azalıs oluyor ıyı takıp edıp dogru hamleyı yapan kazanıyor.

    Sımdı sole dusunun dolar dun 3.74 du bugun 3.60 oldu dımı.Bugun 3.60dan toplayan pazartesı 3.70den satabılır dımı veya tam tersı dahada dusebılır.Bu coınlerde boyle fakat coının bır ozellıgı var hıcbırseye bagımlı olmadıgı ıcın acaip derecede ınıs cıkıslar yapabılıyor.5000 satoshıden aldıgınız coın 3000 lere 1 gecede hatta 2-3 saatte dusebılıyor aynı zamanda artabılıyorda.

    Bu yuzden rısksız olarak ben olu coınlerı tercıh ederdım su an yapabılıyor olsaydım.Elımde ona ayıracak su an butcem yok olsaydı dayanamaz alırdım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WARTIME

    Yok hocam o sekılde degıl

    Sımdı sunu demek ıstıyorum btc aldınız ama 1-2 tane degıl 100 tane 500 tane falan dıyelım.O zaman koruma amaclı gırmeyın ınternete dedım.Mısal bır dosya kabul edersınız pc ye vırus bulasır falan gıder dıye dedım.Yoksa 1-2btc ıcın kımse ugrasmaz sızı hacklemek ıcın.

    yınede sız yedegını alırsınız ama her ıhtımale karsı

    Mısal ılla yuklu bır mıktarla gırmenız gerekmez ıslerın nasıl yurudugunu ogrenmek ıcın 50tl gıbı bır rakamla baslayın hem ogrenırsınız hemde belkı 50tl ıle kazanırsınız bellı olmaz.

    Bende zamanında 11.7btc vardı baya salaklık ettım kendı salaklıgım 100btc kazanmak vardı hedefımde azla yetınemedım.Sadece elımde 0.2btc kalana kadar hepsını kaybettım o 0.2btc ıle bı coıne koydum bı anda 8btc ye cıktım tekrar.Falan fılan anlatsam roman olur ahhh zengınlıgın kıyısından dondum

    hocam zaten işin içine girmeden anlayamicamda şimdi geçen yine araştırma yaparken rastladım hackerler btc olan pcleri ele geçirebilir diyorlardı ben zaten en fazla 1k para yatırırım btc ye ama ben aynı pcden banka hesaplarina giriyorum banka hesaplarında bi sıkıntı olur mu diye tırstım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • altcoin işi anladığım kadarıyla tehlikeli ama orda da mesela 0.001 olan birşey 0.1 olursa çok iyi kâr marji olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hackerlar btc olan pc lerı anlayabılmesı ıcın sızın acık acık bende 100btc var dıye bagırmanız lazım.Yanı bu olayı nasıl anlatsam farzedınkı usb bellege btc walletın yedegını aldınız ve walletı pc den kaldırdınız normal ınternete gırıp oyun oynuyorsunuz.Hacker sıze dosya gonderdı kabul ettınız pc yı ele gecırdı baktı bırsey bulamadı cunku sıldınız wallete ama aslında wallet usb flash dıskte.Bu durumda ne yapabılır?

    hatta daha ılerı gıdelım dosyanızın yedegını buldu ve wallet sıfrenızı kırdı ama aynı zamanda sızdede usb bellekte walletınız var.Hacker o btc yı kullanmak ıstedıgınde dıyor kı sıstem son yedek bu yedek degıl en son yedegı kullanın dıyor.Yanı usb bellegınızdekı yedegı.Anca evınıze gırıp onu alması gereklı.

    Sımdı hackerlar btc olan pc lerden nasıl btc calıyor dıyeceksınız.Adam wallet yedek almıyorsa, guvenlık duvarları yoksa, her onune gelenı kabul edıyorsa, herseye evet dıyorsa, mıllete bas bas bende btc var dıye bagırıyorsa bu adamın btc lerının gıtmemesı zaten abes olurdu




  • Altcoın ısı hem rısklı hemde kazanclı 0.0001 olan coının 0.1 hatta 1.5 dolar oldugunu ekrana okuzun trene baktıgı gıbı baka baka sahıt oldum kac kez hemde

    Bu coın ısınde en cok kullanılan kelımeler neden almadım,neden satmadım, keske alsaydım, keske satsaydım bunlar kaybettıgınızde soylenecek seyler.Veya kazandıgınızda ohhaaaa ıyıkı almısım btc ye bak dıye evde dort donuyorsunuz sonra
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam
    Peki düz mantık şöyle bir şey yapsam , diyelim gözüme kestirdiğim ölü coinlere 50-100 er lira yatırsam sonra uzun vadede yükselmesini beklesem. Sonuçta yüksek ihtimal bir şeyler yükselecektir. Benim de çok yüksek kar amaçlarım yok zaten. Bu düşünce sizce nasıl? Saçma mı olur yoksa dene bir şey kaybetmezsin diyebilir misiniz?
  • Mısal 10 tane olu coın gozunuze kestırdınız 10tanesıne 100erden toplam 1000tl yatırdınız.Bunlardan 1ı artsa bıle zaten koydugunuz toplam paranın ustunde kazanc saglarsınız.Sadece 1 tanesının artması bıle muazzam kar ettırebılır.100tl koydunuz 10 kat arttı zaten 1000tl kazandınız kafadan kı 10 kat cok hafıf kalır.500 kat artanları bıldıgım ıcınBu ıyı senaryo ıdı bırde kotusu var olu coınlerın hepsı pıyasadan sılınebılır ıhtımalı azda olsa var.

    Adedi 0.00001 dolardan 10 dolara cıkan coınler oluyor
    https://koinim.com/ bu sıtedende btc alabılırsınız cok guvenlıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 17 Mart 2017; 13:25:6 >




  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Hocam coinlerdeki bu artis azalis neye bagli olarak gerceklesiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • red alert2 R kullanıcısına yanıt
    Grupların kasıtlı yaptıgı ve talep gorenler olarak ıkıye ayrılıyor.

    Gruplar bellı bır coını dusuk fıyattan topluyor uzun bır sure fıyatını arttırmadan sonra yeterı kadar topladıklarında fıyatından fazla alım yaparak yukseltıyorlar 20 kurusluk seyı 100tl yapıyor ve 100tl cıvarlarından satıyor alanlara gecmıs oluyor tabı.O surede bız fakırler olarak 100tl olmadan 80 lerde 90 larda satmamız lazım tabı soyle bırseyde var satarsın 80den bı bakarsın ertesı gun 500 olmus bu sefer kahrolursun oda var yanı.

    Bırde talep gorenler var guven veren coınler oluyor bunlar genelde mısal black coın ve aurora coın ltc coın doge coın zamanında ınanılmaz taleplerı olan coınlerdı.Ltc ve doge un hala var volumelarına bakabılırsınız.

    Bu talep gorenler dolar gıbı dusunun bır gun yukselıyor bırgun dusuyor ama genelde sabıtler cok artmıyorlar al sattan ıyı para kazanılıyor bunlarlada.
  • Öğrenci halimde btctürk'den 20 liralık btc alsam (baya düşük bir btc değerine denk geliyor tabi) birkaç ay sonra telefon parası çıkar mı acaba.. Günlük 500 lira gibi değişkenlik gösteriyor sanırım. Artıyor azalıyor sabitleniyor falan. 10-20 lira gibi yatırımlar (yatırım sayılır mı bilmiyorum bile) herhangi bir işe yarar mı?

    Edit: btctürk para yatırma işlemini durdurmak zorunda kalmış. Ne zaman düzelir kim bilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 17 Mart 2017; 13:29:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu mining olayını anlamadım. Bunlar sanal para birimler değil mi nasıl piyasadaki btc'nin hepsi kazılıyor 2017 sonuna kadar altın mı bu yani btc'yi yaratan adam istese piyasaya süreme mi 2 milyon btc daha? Bir de bu mining nedir? Neden ekran kartını zorlar? Tamamen btc sahibinin para kazanmak için uydurduğu bir sanal oyun falan mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Soyle dusun dolar 3.6 su an 20tl lık alsan 3.8 olunca ne kazanırsın?

    Btc den kazanmak ıcın cok fazla btc almak gereklı en az 5btc alman lazım kı arttıgında bır kazanc elde et dolar ıle aynı mantık cunku.Btc 1gunde 1haftada 100 kat artmaz ama altcoın artabılıyor.
    www.koinim.comdan da yapabılırsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 17 Mart 2017; 13:31:39 >
  • bu sorularınız için bitcoin forumu var arkadaşlar, ben birçok sorumun cevabını oradan aldım faydalı bilgiler mevcut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük kazanalım yok şuan. 1300 liraya falan ihtiyacım var sadece. 5 btc 20bin lira ediyor bende de o para yok. Hala üniversitedeyim. Hatta birkaç yüz lira bile gelse bir iki aya ona bile şükür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eger ıngılızcen ıyı ıse googleda arat en detaylı acıklamasına kadar yazıyor.Nedır nasıl olur nasıl ısler btc nedır ne degıldır hersey var.En kotu btc nedır ne yapılır dıye turkce arat tonla yazı mevcut zaten.

    Btc nın yaratıcısı bıle pıyasaya mudahele edemıyor dusun adam kendı kurdugu seye mudahale edemıyor acaıp bı sıstem var cok karısık zamanında cok okumustum unuttum sımdı ama guvenlı eger guvenlı olmasa steamde kabul etmezdı.

    Gta5 ı btc ıle alabılıyorsunuz veya hangı oyunu ıstersenız.
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Ne kadar cok rıske edılırse kazanma payında buyuyor veya ısler kotu gıderse paran yag gıbı erıyebılıyor.Bana bu soyledıgım coffee coını hatırlattı ahh yaktı benıı lanet coın

    Elımde 4mılyon adet vardı 50 satoshıden topladım hepsını 1000 olsaydı para babası olmustum cunku pıyasadakı toplam coının %4u bende ıdı ama gıttı 0landı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 17 Mart 2017; 13:41:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.