Şimdi Ara

Darksiders : Wrath of War İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
31.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun save dosyasında 60906945 isimli bir klasör oluşmasından dolayı kaydedilen oyunum açılmıyor, bu konu hakkında çözümü olan var mı?
  • Oyunu bitiren arkadaşlar beni msn den eklesin yardıma ihtiyacım var. psikozcephe@hotmail.com editor silmez umarım mailimi.
  • arkadaşlar darksiders da elimde halka şeklinde 3 dişli bıçak olan bir şey var bir yere geldim orda takıldım karşılıklı duvarlara asılı 2 meşale var karşıda uzunca bir derek üzerinde 3 tane gül bombası var bur da ne yapmalıyım geçemiyorum yardımınız için şimdiden tşkkr ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    arkadaşlar darksiders da elimde halka şeklinde 3 dişli bıçak olan bir şey var bir yere geldim orda takıldım karşılıklı duvarlara asılı 2 meşale var karşıda uzunca bir derek üzerinde 3 tane gül bombası var bur da ne yapmalıyım geçemiyorum yardımınız için şimdiden tşkkr ederim

    Nerde olduğunu tam anlamadım ama elinde ki zamazingo bumerang gibi. Hedef alıp sırayla bir kaç yere gönderebiliyorsun. O aletin çalışmasında ki mantık; önce meşaleye hedef alıp daha sonra bombaları ateşlemek için.
  • s.a. Arkadaşlar Bende oynuyorum Sonuna yaklaştım oyunun bu çöl de kum Ejderhası Gibi yer var Atla geçilecek bölüm orayı Geçemedim nasıL geçecegimi Biri Bana Anlatabilir mi 3 gündür onu geçmeye çalısıyorum ama yapamadım..

    Bu Arada Arkadaşım o Bumerang'ı Mause'nin ortası İle Kullanıyorsun "Q" tuşuna basıp Hedefi belirliyorsun Sonra "Sol Şift" tuşuna basılı olarak önce meşaleye sonra bombayı işaretleyip Mause'nin ortasına basacaksın öyle olacak..
  • arkadaşlar oyunda siyah kıyafetli savşçıya nasıl dönüşüyoruz..ben nerdeyse oyunu bitirdim ama olmadı..biri bana yardımcı olabilir mi ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    arkadaşlar oyunda siyah kıyafetli savşçıya nasıl dönüşüyoruz..ben nerdeyse oyunu bitirdim ama olmadı..biri bana yardımcı olabilir mi ??


    O kiyafet griydi yanılmıyorsam. Onu elde etmek için oyunda farklı farklı yerlere gizlenmiş abyssal armor parçalarını bulman gerekiyor. Ben son savaşa geldiğimde 2 parçam kalmıştı. Bulamayınca deli oluyor insan. Sonra açtım youtube 'u baktım nereye saklamış amcamlar ...
    [sizer=blue]Darksiders : Wrath of War İnceleme




  • takıldığınız yer için resim koysanız yardımcı olabirim
  • cok saglam oyun .
    ama bellı bır sure sonra cıdden darlık gelıyor. cok cok uzun bır oyun
  • Gerçekten çok güzel bir oyun olmuş. Özellikle hikaye olarak türevleri olan dante's inferno ve enslaved den çok daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim.

    Oyunu oynadıkça sürekli yeni özellikler ortaya çıkıyor. Bu oyundan sıkılmayı engellemenin yanında haritada daha önce ulaşılamayan yerlere ulaşılmasını,

    böylece yeni eşyalar, yeni yerler keşfedilmesini sağlıyor. Grafik olarak daha iyisi yapılabilirmiş ama bir open world oyun için yeterli olduğunu düşünüyorum.

    Seslendirmelerde gayet başarılı olmuş. Özellikle war ın ve sürekli yanımızda gezip bize ızdırap olan yaratığın seslendirmesi gerçekten atmosfere

    çok uygun. Oyunun uzun ve dolu oynanış süresi beni çok mutlu etti. Günümüzde kaliteli yapımlar yaklaşık 8-12 saat civarında oynanış süresine

    sahipken darksidersın keşfedilebilirliğinin yüksek olması süreyi 20 saatin üzerine çıkarıyor.

    Sonuç olarak tps seven herkesin oynamasını tavsiye ederim. Oyun temiz bir 9 puanı hakediyor.




  • Ben bulmaca oyununun grafikleri iyi olanını oynarım diyenlerdeseniz buyrun.Ya kimse alınmasın ama bu oyuna sömestır tatilinde de başladım, mecburen de bitirdim. Bulmaca oyunu. Bunun yerine mechanarium oynayın daha iyi. Tamam mübalağa ediyorum ama oyunda kasan hiçbir hack&slash bölüm yok. Bulmaca ile uğraşıyorsun.DMC gibi bir oyun bekleyip mechanarium ile karşılaşmak çıldırttı beni.
  • LÜTFEN YARDIM EDİN NASIL İNDİRİLİYO ÜYE OOLMAMI GEREKLİ
  • Hayır öyle bir şey gerekmiyor. Sitelerden bul indir. Ama epey fazla 13.7 gb civarında. :D

    Ya sonu çok feci. Çok kötü bir yerde bırakıyor. 2. oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. :D
  • ya ben daha yeni başladım oyuna lavların içinden bir canavar cıkıyor.onu nasıl yeneceğimi anlayamadım bi türlü yenemiyorum.internetten araştrdım araştırdım bulamadım yardımcı olursanı cok mutlu olurum.
  • hala pc de duruyor bılmeceler falan bıtmedı 2. oyuna kadar yavas yavas bıtecem ıns
  • yeni aldım oyunu şeye geldim kuşun üstüne bindiğimiz yerden sonraki bölüme geldim. Oyun sardı çok deli kombo taktiği buldum kimse dokunamıyor :))

    oyun güzel bu tarz oyunlar güzel oluyor
  • Oynayalı uzun süre oluyor benim de. Acaba tekrar kurup oynasam mı? Çok zevkli bir oyundu..
  • SELAM BENİM SORUNUM OYUNU KURMADAN ONCE13,7.GB AMA KURUNCA.9.74 GB ACIL YARDIM LUTFEN:-(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    ya ben daha yeni başladım oyuna lavların içinden bir canavar cıkıyor.onu nasıl yeneceğimi anlayamadım bi türlü yenemiyorum.internetten araştrdım araştırdım bulamadım yardımcı olursanı cok mutlu olurum.




    o bölümde baya bi uğraşman gerekiyor.bi 15 dkya yakın lav canavarıyla savaştıktan sonra sana talimat veriyor şuna bas buna bas diye (oyunu uzun zamandır oynamadığım için hatırlamıyorum).dediği tuşlara basınca zıplayıp kılıcı gözüne saplıyor ve bölüm bitiyor.seni heryer alevlerle kaplı bir yere götürüyor.gerisini yaparsın artık.
    NOT:senin anlattığın bölüm burası ise doğrudur.
  • slm bise sorabılırmıyım bu oyunu oynuyorum bır haftadır aynı yerdeyım 59 bolum de galıba oyun da bır sıkın tı oldu dıye dusunuyorum tas adam gelıyo kafasına atlamamız gerek ama bır turlu atlaya mıyorum atlama tus larına mı basamıyorum nelere basmam gerek hepsını dene dım ama olmuyo yardım cı olur sanız cok sevınırım ps 3 de oynuyorum oyunu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.