Şimdi Ara

Darksiders - Wrath Of War -ANAKONU- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
20.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar STraga denen aşalık yaratığın kafasına zıplayamıyorum bir türlü. bir portaldan diğerine geçerken bir tuşa basmak lazım galiba .Delikten yukarıya çıkışta bazen çok yüksek fırlatıyo bazen alçak . Sadece 1 kere yüksek fırladım kafasına inebildim. Ama daha yapamıyorum. Bilen varmı? Gerçekten sinir krizleri geçiriyorum!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: denethora

Arkadaşlar STraga denen aşalık yaratığın kafasına zıplayamıyorum bir türlü. bir portaldan diğerine geçerken bir tuşa basmak lazım galiba .Delikten yukarıya çıkışta bazen çok yüksek fırlatıyo bazen alçak . Sadece 1 kere yüksek fırladım kafasına inebildim. Ama daha yapamıyorum. Bilen varmı? Gerçekten sinir krizleri geçiriyorum!!!

Sinir Krizleri gecirdigin belli dostum
    Konuyuda hortlatmıssın

Neyse Guzelmi oyun bende almayı dusunuyorum

• ya oyun süper ancak stragayı geçemiyorum..çok sinirliyim yaw..süper oyun herkes oynasın bence..
  • yanlız canavar straga değilmiş yanlış söyledim ya robota benzio. bildiğin robot kafasıda yuvarlak halka var oraya cıkmak ve beynine kılıç sokmak lazım galiba...heeeeeeeellllppppppppppppppp!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: shartolsun

quote:

Arkadaşlar STraga denen aşalık yaratığın kafasına zıplayamıyorum bir türlü. bir portaldan diğerine geçerken bir tuşa basmak lazım galiba .Delikten yukarıya çıkışta bazen çok yüksek fırlatıyo bazen alçak . Sadece 1 kere yüksek fırladım kafasına inebildim. Ama daha yapamıyorum. Bilen varmı? Gerçekten sinir krizleri geçiriyorum!!!

Konuyuda hortlatmıssın

Bende yeni başladım oynamaya boşuna bu kadar zaman oynamayıp,yazık etmişim Denemende yarar var dostum ......

• quote:

Orijinalden alıntı: IIIEvil_RyuIII

quote:

quote:

Konuyuda hortlatmıssın

Bende yeni başladım oynamaya boşuna bu kadar zaman oynamayıp,yazık etmişim Denemende yarar var dostum ......

Tamam o zaman Listeye DarkSiders de ekliyorum saol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIIEvil_RyuIII

quote:

quote:

Konuyuda hortlatmıssın

Tamam o zaman Listeye DarkSiders de ekliyorum saol

Edit:denethora sende oynadıgın bolumun ismini öğrenip YouTube de arama yap Ben GoW3 Öyle bitirebilmistim

• Bu oyun cidden çok güzel ya.1-1,5 hafta önce bitirdim daha önceden oynamadığıma pişman oldum.Çizimleri hafiften bana world of warcraft'ı anımsattı nedense.Bana tek saçma gelen nokta oyunun sonlarına doğru bulmaca olayının aşırıya kaçmasaydı.Strateji rehberi satacaz diye bu kadar da kasılmaz ki yani.
  • sanıyorum ne kadar basılı tutup bırakırsan o kadar yükseğe fırlatıyordu o portal. o şekilde dene
  • Ucuzlasın biraz almayı düşünüyorum nasıl tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ucuzlasın biraz almayı düşünüyorum nasıl tavsiye eder misiniz?

Çok güzel ve zevkli bir oyun,kesinlikle tavsiye ederim.Sonlara doğru bulmaca olayı biraz fazlalaşıyor tek kötü yanı o bence.Hoş onları çözmek için uğraşmak bile ayrı bir eğlenceydi yani,arada sinir ediyor ama.Benim en çok hoşuma giden nokta çizimleri oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

quote:

Ucuzlasın biraz almayı düşünüyorum nasıl tavsiye eder misiniz?

Çok güzel ve zevkli bir oyun,kesinlikle tavsiye ederim.Sonlara doğru bulmaca olayı biraz fazlalaşıyor tek kötü yanı o bence.Hoş onları çözmek için uğraşmak bile ayrı bir eğlenceydi yani,arada sinir ediyor ama.Benim en çok hoşuma giden nokta çizimleri oldu.

Nokta çizim derken dostum? Valla pcye çıkalı 1 yıl olacak neredeyse, D&R 15 tlye düşürsün direk atlıyorum.
    Dili basit mi oyunun anlaşılır mı? Gerçi Türkçe yama çıkacak galiba ama olsun.

• quote:

yanlız canavar straga değilmiş yanlış söyledim ya robota benzio. bildiğin robot kafasıda yuvarlak halka var oraya cıkmak ve beynine kılıç sokmak lazım galiba...heeeeeeeellllppppppppppppppp!!!

Ben ılk baslarda cözememıstım ama anlayınca cok kolay gecmesı eger tahmın ettıgım boss sa.Yere zıncır gıbı bırseyle vurdugunda 15-20 sn takılı kalıyo sen portalları ayarlıyosun bırını normal acıp dıgerını acarken basılı tutuyorsun sonuna kadar öyle acıyorsun.Sonra normal actıgının ıcıne gırıosun dıgerı senı cok yüksege fırlatıyo kafasının üstüne gıtmen gerekıyo.Onu denk getırmekte sana kalmıs bırsey.Burdan bısı anlamassan youtube dan bak artık son care.
  • quote:

Nokta çizim derken dostum? Valla pcye çıkalı 1 yıl olacak neredeyse, D&R 15 tlye düşürsün direk atlıyorum.

Yani oyunda en çok hoşuma giden şey çizimleri oldu.Wow'a benzettim biraz nedense.İngilizcesi fazla zor değil,orta derece bilsen bile yeterli.Oynanışta çok eğlenceli.Oyun içi video'lara bir göz atmanı öneririm.
  • Oyun güzel ama oyunun ortasına gelmeden sıkılmaya başladım gereksiz detaylar bol, bilmeceler falan sıkıcı iş. Ama aksiyonu bol, dmc, gow3 gibi tarzı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

quote:

Yani oyunda en çok hoşuma giden şey çizimleri oldu.Wow'a benzettim biraz nedense.İngilizcesi fazla zor değil,orta derece bilsen bile yeterli.Oynanışta çok eğlenceli.Oyun içi video'lara bir göz atmanı öneririm.

Tesekkur ederim dostum zaten oyun bollugu var ucuzlamasini bekleyeyim madem. :)
  • Bulmaca hmm...Bu tarz oyunlara bulmaca gibi öğeler neden konur anlamıyorum.adamın eline kılıcı veriyosun sonra gir bulmaca coz diyosun olucak ismi bu
  • Yahu bu oyundan bari şikayet etmeyin be dh ahalisi 4 4 lük oyun :) tamam grafikleri az geride ama seslendirme grafikte çok üstte olan çoğu oyundan çok çok iyi:) bi dolu komboydu skildi gizli saklı ıvırzıvırdı bulmacaydı derken uzun ve zevkli saatler daha ne ister bir oyuncu:)Geçen yılın bomba oyunu ilk 5 e girer bence.Almayanlar afetmesin tavsiye ediyorum devamıda gelecekmiş zaten kaldığımız yerden devam etcez ama diğer atlı ile hangisi olur bilemiyorum ama umarım en az ilki kadar güzel olur ikinci oyunda:)
  • oyun açılırken videolardan sonra kitlenip kalıyor,neden olabilir.
  • stygian denen çöl kırkayağını ne şekilde öldüreceğiz evimde netim yokum telden de net yavaşladı.
    geçen arkadaşlar söyleyebilir mi ?
    bu arada çok güzel bir oyunmuş.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.