Şimdi Ara

Darksiders 3 (Playstation Ana Konu) 'Mahşerin Dört Atlısında Sıra: FURY' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
5.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yapmayın arkadaşlar, 1. oyunda hikayeye hakim olup 2. oyunu sevmicek adam tanımıyorum ben. Kitle ne hallerde şu işe bi bak sen...

    Death'ın o seslendirmeler bile yeter; Dust what you see ? Show me a way... This is no a place for horse
  • Valla şahsen bende 2. oyunu 1, oyundan daha fazla sevdim.Belkide en önemli erken Death'in sıkı bir fanı olmuş olmam buna sebep oldu ama atmosfer olarak,çevre olarak çok farklı hisler uyandırıyordu içimde,gayet büyükte bir haritaya sahipti.Death cidden bana göre müthiş tasarlanmıştı en güçlü ve lider olmanın küstahlığı çok iyi yansıtılmıştı herşeyden öte kullanımı çok zevkliydi,beceri ağacı çok çeşitliydi.Biraz fazla bulmaca vardı ama beni rahatsız etmedi.



    3. Oyun inşallah beklentileri karşılar,Fury biraz itici gelebilir ilk görünüm itibariyle ama War ile hep böyleler hikayesini bildiğim kadarıyla,yani kedi köpek misali.😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyun Zelda'yı birebir örnek aldığı için çok iyi, ancak ikinci oyunun bu kadar eleştirilmesi sistemi bozmalarından kaynaklanıyor. Darksiders 2 Zelda'dan ziyade daha çok GOW-Skyrim karışımı garip bir yapıya sahip. Çok hızlı bir dövüş mekaniği var belki ilk oyundan daha iyidir ama açık dünya ve zindan işini kotaramamışlardı, özellikle birbirinin aynısı zindan sayısının çoook fazla olması insanı yoruyordu. Gerçi ben iki oyun da çıktıktan sonra art arda oynamıştım belki onun etkisi olabilir çok da yermek istemiyorum ama sıkılmıştım. Üçüncü oyunda zindanları biraz rayına oturtmaları yeterli bir geliştirme olacak benim için.
  • Bana göre iki oyunda çok iyiydi ve 3. Oyunu sabırsızlıkla bekliyordum. Bu bugün aldığım en güzel haberlerden biriydi....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamadığım bir şekilde ilk iki oyun 3. oyunun görseli kullanılarak satılıyor psn'de. 3. oyun diye o oyunları alacak kek mi arıyorlar yoksa 3. oyun için ekstra bir şey mi içeriyor o paketler? Linkteki paketten bahsediyorum. Sadece ilk 2 oyunun satıldığı bir paket ama 3. oyunun görselini ve karakterin adını (Fury) kullanıyor.https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/darksiders-fury's-collection-war-and-death/cid=EP4389-CUSA05275_00-DSFURYSBUNDLEEU1
  • PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    Güzel valla etrafta oyundan anlayan birilerini görmek. Darksiders'ın zaten seni bi karaktere sevgi duymaya zorlayan bi yapısı var. 1. oynar War fanı olursun, 2. oynar vay arkadaş bu Death neymiş böyle dersin. Ki Death, War'dan çok daha özen gösterilmiş bi karakter. O seslendirmeleri, o gırtlagı, dalga geçer yapısı. Gel bakim aslan şeklinde boss savaşlarına dalması falan hiç kendinden ödün vermiyor. Hele kargası Dust ile sagladıgı uyum ve karizma o kadar derinki, hani az anlayan birinin gelipde 2. oyuna laf etmesi çok garip :D Hatırlarsın, Dust, What you see ?
  • İlk oyun gerçekten harikadır,2.oyunun atmosferi çizimleri çok hoşuma gitmişti heleki o soundtrack leri efsaneydi efsane!



    Para verip steamden soundtrack paketine para verecek kadar iyiydi.

    3üye sabırsızlıkla bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun için ilk oynanış videosu geldi,beğendim şahsen;






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 5 Mayıs 2017; 20:34:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pre alpha olmasına rağmen gayet iyi ben de beğendim
  • oynanış çok iyi yaw kadın karakterede bayılırım zaten, tek bır konu var tamam kırbaç ana silah ama alternatıf silahlarda kılıç spear vs koyarlar umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. oyunu iyiydi güzeldi ama
    2. oyunu efsane bana göre o kadar cok gizli yer silahlar hatta sayamadığım her sey bu oyunda vardı hala ps3 de açar oynarım
    3. oyun da kötü olucağını zannetmiyorum çünkü 1-2 oyunu yapan ekip tamamen aynı fazlası var eksiği yok
    zaten onlarda belirttiler daha iyisini yapıcağız diye ...

    Ama soyle bi sorun var furry karakteri tutarmı tutmaz mı o belli değil işte ?
  • İsteseler de dövüş mekaniklerini kötü yapamazlar, o konuda sıkıntı yok. Soru işareti olan kısmı ikinci oyun gibi bazı içerikleri baygınlık verecek kadar yaptırıp yaptırmayacakları, duracakları yeri bilirler umarım. Yalnız video da canımı çektirdi resmen, bir ara tekrar başlamak lazım.
  • Karakterin kırbaç kullanması bide kadın olması umarım ergen arkadaşları tedirgin etmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyun güzeldi, İkinci oyun gözümde şahaser üçüncü oyunda çıtayı aşacaklarını düşünüyorum artık ikinci oyundan kat kat daha iyi olmasını istiyorum :)

    2018'de çıkıcak dendi umarım ertelenmez. 2018'de güzel oyunlar geliyor araya bunada katarsak güzel bir yıl bizi bekliyor :)
  • 26,27.sn deki takla olmamış mantıksız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. oyuna bayılmıştım resmen ama 2. oyunun oynanışı bana 1. oyundaki tadı veremedi ve sonuç olarak oynamayıp bırakmıştım.

    3.den umutluyum, bakalım
  • İkinci oyun bence her şeyiyle mükemmeldi. Başından kaldırmamıştı.

    Bu oyun geç kaldı ama duyuruldu hala ses yok baştan başlatıldı bence süreç.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darksiders 3: Fighting a Lava Brute - IGN First

  • EFSANE OYUN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
  • oyunun çıkış tarihi açıklanmış 27 kasım. ön siparişe de açılmış ps store'da standart sürüm 179 tl.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.