Merhaba, arkadaşım dark web üzerinden “Amerikan Passport’u ve vatandaşlığı” almaya karar vermiş. Satıcı 1.000$ ön ödeme, pasaport fotoğrafları tarafına iletildikten sonra da 2.000$ ödeme istiyor. Kendisine dolandırılma ihtimalinin olduğunu söylesem de almayı kafaya koymuş. Bu durumla ilgili bilgisi olan arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilir mi? Vazgeçilmeli miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dark Web’den alışveriş

-
-
Hocam verselerde FBI zaten bunun farkında olacaktır. Kısacası kaçak göçmen statüsüne bile girebilir o vatandaş.
Boşuna 1000-2000 dolar vermesin. Gitsin o parayı köşeye koyup green card almaya çalışsın. WAT almaya çalışsın en azından daha resmi.
-
Bir müsibet bin nasihatten iyidir bi kere uyar geç uğraşma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşver bi gotune tekmeyi yesin conilerden bir daha giremez zaten hiç bir yere köyünde Yaşar.
Tutamıyoruz adamı ya gece gündüz dark web de pasaportlara bakiyor
Yalnız 3 bin dolar gariban birisi için az uz para değil. Yalvar yakar vazgeçir yoksa o parayı kaybetmiş olmak ona hayatı zindan eder. 30 bin beğenmesekte iyi bir pc + iyi bir telefon parası.
Bunalıma depresyona intihara varır. Eğer burda bizi trollüyorsan da ne diyim ben sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9030AAE3 -- 16 Kasım 2021; 23:30:59 > -
eğer gerçek cıkarsa konuyu güncellersin haha
-
Her şeyin dijital olduğu dönemde özellikle ABD gibi üst düzey bir ülkede bunu yaparsan üstüne üstük ülkeye girmeye karar verirsen yıllarca conilerle aynı koğuşta kalırsın.
coni demişken eskiden arkadaşım siyahi 2 kişi yolda yürüyorken öylesine uuu coni demişti nerden anlamını öğrendilerse az kalsın kavga çıkıyordu
-
Bu tür şeylerin trolü olmaz hocam. Önce bir kaç gün dark Web’e girmeye çalıştı(aynı evdeyiz) sonra içeride sahte/kaçak pasaportla ilgili ilanlar var. Onları inceledi akşamdan beri alicam diyor. Benim de bi an aklım oraya kaydı internete ve yabancı kaynakları araştırdım. Hiç başa bela açmaya gerek yok. Hadi dolandırıcı olmasın gerçek göndersin kaçak yasadışı birşey sonuçta. Suç.
link atsana bizde bakıp nasıl sahte olduğunu tam anlayalım ki böyle oyunlara gelmeyelim diye.
-
Özelden atıyorum
Pm bekliyorum bende hocam
-
Bu tarz işler elden yüzyüze yapılıyor internetten değil.Dolandırılacak büyük ihtimalle.
Parayı direk ırşha ederler sonra soğuk su iç diye lutufda bulunabilirler.
Dark webde birinin dolandırıcı olmadığına inanmam için satan kişinin ben olmam lazım
-
Bir sürü Yerli ve milli dolandırıcılarımız varken onun bile yabancısına gider olmuşsunuz, bu ne yabancı hayranlığıdır anlayamıyorum... Sülün Osman'ın kemikleri sızlıyor.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X