Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
858
Cevap
44
Favori
126.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a.ekin

    Türkçe yamayı kullanırken oyun beni 10-20 dakikada bir ana ekrana atıyor. Server ile bağlantınız kesildi diye hata veriyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir, bir çözümü var mıdır acaba?
    bende hiç olmamıştı steamden oyununun dosyalarını doğrulat sonra yamayı tekrar kur oyunu oynarken indirme yapıyorsan onu da kapat serverla bağlantı bu yüzden kopabilir.
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Türkçe yamayı kaldırınca sorun düzeldi. Türkçe yamayı tekrar kurdum, şimdilik bir sorun yok çok şükür.
  • Alternatif Font Paketi güncellendi.

    Bozuk 1-2 font arşivi yeniden düzenlendi. Bölge isimlerine God of War font paketi eklendi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 6 Mayıs 2018; 12:33:27 >




  • God of war font paketi çok daha güzel duruyor eline sağlık :)
  • arkadaşlar merhaba oyunun ek paketlerini almasak sadece dark souls 3 alsak yinede türkçeden faydalabilirmiyiz
  • kamilin K kullanıcısına yanıt
    ilk mesajı inceleyin. v1.12 ve üzeri tüm yasal oyunlarda çalışır, dlc paketi olsun olmasın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 6 Mayıs 2018; 12:37:57 >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma rahatsız ediyorum. Yaşım 28 Ankara'da Kaynak Mühendisi olarak çalışıyorum . İş güç olunca sen daha iyi bilirsin haftasonları fırsat buldukça geçmişten gelen oyun sevdamızdan vazgeçemediğimiz için belli bi süremizi oyuna ayırıyoruz. Bunları söyleme nedenim beni "Forum Ergenleri"nden zannetme diyedir. Dark Souls serisini senin sayende bitiririm umudum vardı ama geçen gün bi konuda 2. oyunun yamasının çıktığını oynayanın oynadığını durumuda açıkladığını yazmışsın bende bunun üzerine biraz araştırdım ve yamayı sadece arkadaş çevrene vereceğini söylemişsin.(Tabi 3.oyun konusunda sana yapılan yorumlara bakılırsa bu kararında haklısın.)

    Benim tek öğrenmek istediğim bu yama için umut var mıdır benim veya benim gibi bekleyenler için yoksa yapılacak bir şey yok mudur? Cevabın ne olursa olsun şimdiye kadar yaptığın ve hala yapıyor oldukların için kendi adıma minnettarım. Biliyorum bir çok oyunda emeğin var şahsım adına verdiğin emekler için hakkını helal et lütfen. Umarım senin gibi insanlar azalmak yerine çoğalır da bu forumda bu bölümde eski güzel günlerine döner.

    Dark Souls konusunda cevabını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler cevap için.




  • berkan_NN B kullanıcısına yanıt
    Söz ağızdan çıktı bir kere: "Ben bir daha açık linkle hiçbir şey paylaşmam." Aylarımızı sömürü zümresi için harcamıyoruz, ne yaparsak yapalım yapılan iyilik cezasız kalmıyor. Yapılan her iyi niyetli eylemden bunlar nemalanıyorlar, onlara hizmet ettiğim her girişimden son derece rahatsızım ve bu yüzden gemileri yaktım.

    Yapımcı veya yayıncı yamanın resmî olarak oyuna eklenmesi hususunda ikna edilebilirse/edebilirseniz seve seve yardımcı olurum. Bu noktada elinden bir şey gelecek birileri varsa başımın üstünde yerleri var. Bunun dışında kısasa kısas yapmam gerek ama yasalar engel oluyor. Bu şahısların bizleri sömürdükleri gibi bizim de onları sömürmemiz lazım. Hem resmî yama kalitesinde iş yapacaksın hem bunun yapılabilmesi için emeğinin yanında cebindeki paranı da harcayacaksın hem de karşılığını alamayacaksın üstüne bu çirkin tavrı sineye çekeceksin. Bugün kalksam çevirinin bedelini getirin alın yama sizin olsun desem yine duyarlı insanlar elini taşın altına koyacaklar ve bunların ekmeğine yağ sürecekler, sömürülen yine biz olacağız. Tabii bir de yasal boyutu var işin, sen kimsin ki gayri resmi bir iş için bir şey talep edebiliyorsun diye adli süreç başlatacaklar, belirttiğim gibi iyiliğin ödüllendirilmesi gereken yerde cezalandırıldığı bir dünyada yaşıyoruz.

    ds2tr abileri gelsin o sömürü zümresini kurtarsın, bu bulunmaz hint kumaşı değil yapabilirler. Ben yününü kırkmadığım koyuna bir daha ot vermem dostum...




  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajımda da söylediğim gibi kararına saygım sonsuz tabiki bir şey söylemek ne benim işim ne haddim zaten dediklerinde de "Sen şu konuda haksızsın" diyebileceğim hiçbir şey yok. Sonuna kadar haklısın. Senin canın sağolusun. Emek verdiğin o kadar oyun var Dark Souls serisi dışında emek verdiğin nice oyun var. Emek verdiğin oyunlardan bizlerde faydalandık belkide ileride de faydalanacağız. Bu saatten sonra bana şahsım adına hakkını helal et demek düşer.

    Umarım ileride düşüncelerin değişir ki "Söz ağızdan çıktı bir kere" diyorsun değişmeyeceğini ima ediyorsun ama en basitinden kendimden biliyorum yaş ilerledikçe zaman herkese veya herşeye bir ikinci şans tanıyor. Belki seninde düşüncelerin zamanla değişir. Belki karraını değiştirdiğinde biz oyun dünyasından elimizi çekmiş oluruz ama en azından yeni nesil faydalanmış olur.

    Umarım bana veya bize DS2 yi de türkçe keyfiyle oynamak nasip olur. Kararın değişirse umarım benimde haberim olur.

    Son olarak tekrar teşekkür ederim verdiğin cevap ve verdiğin tüm emeklerin için.




  • berkan_NN B kullanıcısına yanıt
    80 şans tanıdık ama uslanacakları yok, ben de kendimi biliyorum.

    Yabancı dille yozlaşmış nesil aşırı amatör buluyor zaten çalışmalarımızı. Belki daha iyisini yapacaklardır, böyle vasat işlerle boşa vakit harcanmamış olur. İyi tarafından bakmak lazım, hani şaka yapmıyorum, cidden kötü bulan hayli insan var.

    Emeğimin karşılığını neredeyse kimseden alamadığım için gücendiğim oluyor, çünkü zaman zaman sizden şöyle beklentilerim var dediğim hususlara icabet edilmiyor(örneğin geri bildirim yazıp yamanın gelişimine katkıda bulunmanız ya da yetenekli arkadaşların yaşadığımız teknik sıkıntılara yardımcı olmaları gibi), sadece tüketilmesi can sıkıyor, bunun bana bile bile yapılmasının mazereti de yok. Birçok arkadaş gibi işi sessiz sedasız halledip önlerine koymak bana ters bir durum, önce hak ettiklerini görmek isterim ya da aşamadığım bir durumda işin bir parçası olmalarını beklerim, yani benim yapım böyle. Ancak her şeye rağmen kıymetini bilenler benden yana rahat olsunlar, üzerlerinde vebal yoktur, hakkımız helaldir. Yatacak yerleri olmayan mahlukat her zaman var ki ahlaki çekinceleri olan bunu dert edinir, gerisi için yapılacak bir şey yok, gün gelir hesabı görülür...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 16 Mayıs 2018; 18:44:10 >




  • Ömür abi, açıklamanı buldum sonunda, kararında kimsenin sana karışmaya hakkı yok. Sonuna kadar da haklısın gücendirildin. Benim de özellikle Divinity ve diğer yamaların için hakkını helal et demekten başka bir şey gelmez elimden.
    Umarım bir gün fikrin değişirse bu seriye başlayıp 3ünüde oynamayı düşünüyorum.
  • Jo0oKeR J kullanıcısına yanıt
    Kararım kesindir, esneklik göstermeyeceğim. Resmî olarak yayınlanana dek paylaşmıyorum. Konunun muhattaplarını ikna edin paylaşayım. En kötü Bandai Namco'yu bilgilendirin çevirinin tam bedelini kullanıcı grubu ödesin başımız ağrımasın, o da olur tabii öyle bir oyuncu grubu varsa! Bulunmaz nimet değil, birileri kolları sıvayıp çevirir buyur eder, şimdiye dek çevirmemeleri bile mucize

  • »DARK SOULS III TÜRKÇE YAMA«
    Virustotal Raporu


    »DARK SOULS III TÜRKÇE YAMA - KURULUMSUZ«
    Virustotal Raporu

    Arşivler tamamen aynı olduğu halde kurulumlu olan virüs uyarısı veriyor. Tercih sizin... İlk Mesajdan alıntıdır.


    Okuduğunu anlamada sıkıntısı olan, havadan nem kapan pimpirikli arkadaşlara özel yazıyorum...

    Dosyalar kurulumlu ve kurulumsuz olarak paylaşıldı. Altındaki açıklamada da belirtildiği üzere kurulumlu olan dosyada bazı antivirüs yazılımları tehdit algılıyor, ancak bunlar sahte tehditler. Zira her iki arşivin içindekiler de aynı dosyalar. Kurulum arşivi Winrar SFX ile hazırlanmıştır. Kurulum hazırlarken dosyalarınıza bir açıklama metni eklerseniz bunu tehdit olarak algılıyor, SFX'e aşina olanlar bunu denerse sonucu kendileri de göreceklerdir, bilmeyenler de Winrar SFX ile setup hazırlamayı araştırıp öğrensinler. Ayrıca tabloda sürüyle güvenilirliklerini kanıtlamış güvenlik programları var ve temiz olarak raporlamışlar. Beyniniz varsa onu kullanın, saçma sapan bildirimlerde bulunmayın. Bu bildirimlerde bulunanları da dikkate almayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 19 Mayıs 2018; 12:14:12 >




  • arşiv hasarlı yada bulunamadı diyor, yama dosyası yok
  • ritchie88 kullanıcısına yanıt
    Dosya yerinde duruyor, daha dikkatli olun. Olmadık reklam linklerine tıklamayın. Açılan sayfanın sağ üst köşesindeki sayacın bitiminde çıkan linke tıklayın ve ilgili sayfadan dosyayı indirin.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    sen şimdi bu oyunu yapanların ve bunların ne olduğunu anladın mı adamlar sömürü yapıyor gençleri yönetiyor.aynı oyunu 3 kere yapıp millete yamıyorlar birde remastared diyerek yamıyorlar.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    bana ne, o sizinle firmanın arasında! ben sizin yapmadıklarınız yüzünden benim sırtıma yüklenen sorumluluğun peşindeyim. kim kime ne yapıyorsa yapsın.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    ben sana genel olarak cevap verdim.yukarıda bir ton yakınmışsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    bana ne, o sizinle firmanın arasında! ben sizin yapmadıklarınız yüzünden benim sırtıma yüklenen sorumluluğun peşindeyim. kim kime ne yapıyorsa yapsın.
    Seni kınım kınım kınıyorum. Hatta kını kını kınıyorum. Dark souls istiyoruz biz
  • diablero-de D kullanıcısına yanıt
    Sana
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.